Şimdi Ara

Arkadaşlar Modem İle İlgili Lütfen Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni eve taşındık yaklaşık 7 ay filan oldu.
    2.5 ay önce buraya internet bağlattık (Tahahütlü TTnet 24mb sınırsız) Modem TTnet'in modemi.
    Sonra şunu farkettim normal internette gezerken farkedilmiyor ama League Of Legends gibi oyunlar oynarken kopma yaşıyorum.Mesela 1 yada 1.5 saatte bir modem kendine reset atıyor.Dsl ışığı gidiyor sonra geliyor(30 saniye kadar sürüyor ve LoL tarzı oyunlar oynarken oyunu kapatıp açmanıza gerek oluyor internetin kopması yüzünden)
    Bir kere bundan 1 ay önce 1 hafta boyunca hiç olmadı tam:"Aha düzeldi!" derken yine aynı sıkıntı olmaya başladı.
    TTnet'i aradık adamlar geldi 1.5 saat içinde(bundan 2 hafta önce)baktılar kablolara filan hiç bir şey yokmuş modemsel sıkıntıymış çok ısınma yaparsa olurmuş.Ama hiç ısınmıyor modem?
    Son olarak 10 dakika önce oldu sinirden çıldırıyorum her olduğunda(Hepte LoL oynarken yada Skype'de arkadaşlarla konuşurken başıma geliyor bu olay)
    Modem TTnet'in Garantisi var herhalde ama götürürsem 15 gün süresi varmış ve ben bu süreyi yaz tatilimden verebileceğimi pek sanmıyorum.(Öğrenci adamız yaz tatili önemli bir zaman bizim için :) )
    Nasıl çözebilirim sorunu?
    Lütfen yardım.

• Lütfen acil yardım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.