Bildirim
Arkadaslar modeme baglanamiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up -
Up -
Up -
modemin arkasında reset tuşu vardır. ona 20 saniye filan basılı tutun. kablosuz ağınız ve tüm modem ayarlarınız silinir. baştan yapmanız gerek. ona göre. -
Zor bişey mi bu ayarlar -
modemde kendi kendini banlayan adam olarak tarihe geçtiniz -
zor değil aslında bilene çocuk oyuncağı da bilmeyene zor gelebilir. reset atmadan önce hangi sağlayıcıyı kullanıyorsanız onun müşteri hizmetlerini arayıp modeme giremediğinizi ve reset atmak istediğinizi söyleyin. onlar telefonda yardımcı olur (heralde).quote:
Orijinalden alıntı: osymmağduru
Zor bişey mi bu ayarlar -
Abi ama hiç bi yerden girilmiyor -
tükenmez kalem ile arkadaki gizli minik düğmeye 10-20 saniye basılı tutunquote:
Abi ama hiç bi yerden girilmiyor -
O ne işe yarıyor bilmedigimden tam bozmak istemiyorum -
bilmediğin halde orasını burasını oynarken iyiydi ama değil miquote:
O ne işe yarıyor bilmedigimden tam bozmak istemiyorum -
Kesinlikle yav nerden girdim bazen böyle huylarim vardır ne yazikki -
Ya bu resetledikten sonra kullanıcı adı falan diyor ne yazıcam ki buraya -
konuya yazılan mesajları okumuyorsun heralde.quote:
Ya bu resetledikten sonra kullanıcı adı falan diyor ne yazıcam ki buraya
o bilgi bizde yok. müşteri hizmetlerinden alacaksın kullanıcı adı ve şifreni -
@kasık biti
İlahi.
@konu sahibi @osymmağduru
Öncelikle modemi sıfırlayınız. Daha sonrasında İSS den kullanıcı adı şifrenizi alınız. Daha sonrasında modem kurulum ekranında bu bilgileri oraya gireceksiniz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız modem müşteri hizmetlerini arayacaksınız. Bir daha da bilmediğiniz menülerde gezinmeyiniz modem arayüzünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Ekim 2019; 19:7:51 >
-
İss nedir acaba -
Şu an bu konu İSS bölümünde, yani İSS, İnternet servis sağlayıcılar demek. Sizinkisi hangisi ise kullanıcı adı şifreyi oradan temin edip not alacaksınız, daha sonrasında modem çağrı merkezi aracılığı ile modem kurulumu yapacaksınız. Aslında basit bir işlem ama modem çağrı merkezinden yardım almanızı tavsiye ederim. -
Ya internette gezerken gördüm bu ttnetin 2017den sonra verdiği modemler kendiliğinden kurulum yapıyormuş benimkide onlardan acaba resetlesem bu bilgilere gerek kalmadan kendi kendine kurulumu yaparmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osymmağduru -- 2 Ekim 2019; 19:13:54 > -
Kullanıcı adı ve Şifre bölümüne admin yazın bakın bakalım giriş yapacak mı. Büyük ihtimal ayar yapmanız gerekmez. WiFi ayarları varsayılana döndüğü için onu kendinize göre değiştirin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
modemde kendi kendini banlayan adam olarak tarihe geçtiniz
|
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- los ışığı yanmıyor
- turkcell taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- türk telekom cayma bedeli ödememek için
- en iyi internet
- turkcell abone sayısı
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- statik ip öğrenme
- cep magnet nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X