Arkadaşlar ben mp3 ümü aldığımda ( yani daha 3 ay falan oluyor ) bilgisayarım klasörünü açtığımda sanki usb başlamışım gibi görünüyordu onu açıp dosyalar halinde görüntülüyordum..ama soon bir aydır cowon programı hariç hiçbir şekilde açılmıyordu ve ondada istediğim gibi düzenleyemiyordum o yüzden belki düzelir düşüncesiyle sildim ama şimdi mp3 ün içeriğine hiç ulaşamıyorum ne yapabilirim...
başka bilgisayarlarda çok güzel çalışıyor bizim bilgisayardan kaynaklanıyor onun için ne yapmam gerekiyor program falan istemiyorum yalnız bilgisayarımda usb gibi görünsün istiyorum..
modeli : sony nwz - s618f
yardım edin müzik yüklemek istiyorum fotolarada bakamıyorum...
format yada reset tuşu gibi bişi varmı olmazsa biçimlendir eğer orjinalse sony ürün kurtarma programları internette mevcut değilse telefoncular fln çözüyor ztn...umarım yardımcı olabilirim kolay gelsin
durduk yerde mi böyle oldu yoksa bilgisayarına format filan attıktan sonra mı?? eğer bilgisayarına format attıysan yüklediğin windows orjinal değilse çıkarılabilir disk olarak görmüyo :( bunun için windowsu orjinal yapan bir program var onu kullanman lazım 2dk da orjinal oluyo :) yada media player 10-11 versiyonlarıyla da yüklemeler yapabilirsin.
Arkadaşım player'ı bilgisayarın görmesi için Windows Media Player 11 yüklü olmalı. Yüklü mü?
valla dostum sen bilgi vermedikçe yardıcı olamayız ki
quote:
Orjinalden alıntı: rstm
valla dostum sen bilgi vermedikçe yardıcı olamayız ki
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme