Şimdi Ara

ARKADAŞLAR MPX220 KULLANICILARI OLARAK BUARADA TOPLANALIM DERİM BEN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Topiği okudunuz arkadaşlar bence mpx.gen.tr sitesi artık 5-10 kişinin 2-3 günde bir uğradığı bir yer oldu ve kullanışlı değil zaten sitede bazı sorunlar var üye olmayı 3. kerede becerebildim. Bütün hevesim kaçtı, bu site gayet kullanışlıu bir forum sitesi bence burada bütün sorunlar ve çözümler ve deneyimlerimiz hakkında birşeyler yazabiliriz. Artık bana destek verirseniz nokia siemens ve sonyericcson himayesinden kurtaralım bu siteyi derim ben. Saygılar!!.

• bende "büyük yazmasan nasıl olurdu" derim
  • Kusura bakmada topiktende bahsediyorsan ne alaka anlayamadım????
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3178638/tm.htm mpx220 ciler zaten burada..
    http://forum.donanimhaber.com/m_1451763/tm.htm mpx200 cülerde burada ...

Arama yapman yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 30 Haziran 2005, 20:14:37 >
  • konuyu araştırmadan sazanlık yapmayalım.
  • ya kardeşim bir iki sayfa geriye baksan görücen, direk ne atlıosun, yeter be, doru düzgün topicler hep bi sonraki sayfalarda kalıo, işe yaramaz hale gelio bu forum da
  • Yaw kardeşim sizde topiğinizi açarken ozaman arkasında durun ne biçim topic açmışsınız en son mesaj Haziran 21'de mi ne atılmış ne biçim Topic bu ben bakmak zorundamıyım 20 sayfa geriye??????? Bi işi yaparken arkasında durmayı öğrenin kimse mesaj atmasa buraya ben hergün girer bi tane mesaj yazarım ve güncel tutarım bu topiği ama sizin işiniz sadece ıvır zıvır eleştiri önce yaptığınız işi düzgün yapın!!!!!! Esas Size bu arada.

• Böyle gereksiz topicler yüzünden 20 sayfa geride oluyo gerkli topicler.
    Ayrıca orda acılmış topic var onu güncel tutmaya çalışsana ona yazmayanlar sanki sen burda ''burda toplanalımmı derim'' deyince mi hergun mesaj yazıcak
  • OFFFFFFFF YANi siz harbi S.l.k sınız yani bu kadar kastın ama bedavadan kasıyon, istediğim derim olm bundan sanane istersen mesaj atmazsın topiği çöpe çevirirsin istersen atarsın en başta durur ama yok sen boyuna herkesi BAN BAN BAN işin gücün bu yani!!!!!!!
  • Adam gibi konuş terbiyesizlik yapma haddini bil
    Attığım mesajlara bak kaç tane banlı mesaj var burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz hepimiz mevzuyu uzatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_gs -- 1 Temmuz 2005, 11:29:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.