Şimdi Ara

ARKADASLAR MUONLİNE OYUNUNDA EN GICIK KAPTIGINIZ İTEM V.S..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DEDİM BAKALIM EN COK NEYE UYUZ OLUYONUZ MUONLİNE DA!!

BEN EN COK SU SOULLARIN PATLAMASINA UYUZ OLUYOM SOUL BAS BELASI Bİ JEWEL EN NEFRET ETTİGİM JEWEL VE MUONLİNE NEFRET ETTİGİM BİŞİDİR..

SİZ NELERDEN NERFRET EDERSİNİZ???..

• en nefret ettigim item +7 legendary pants nedense hep bende +8 e geçirirken patlar
  • valla ben bazı serverlarda scroll of the emperor'un satılmamasından nefret ederim cünkü bulmak işgence oluyor ...
  • Soul!!!Onca LVL Atliyorum Res Atiyorum Hala Set+6 Deli oLuom!He Bide Ben Bulmazken Onca Res Adamlar EzikLer TorpiLLe Bence +9 Ları Giymisler
  • Tüy yani genelde adi Blue Feather hiç çıkmıo sinir oluom 1 yıldır oynuom şu oyunu gına geldi birinci tip kanatlardan
  • en çok life patlamasına sinir oluom
  • hımmmmm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. nesil kanat yaparken yanarsa yada işiime yarar kanat cıkmayınca sinir olurum hemde asırı.
  • Birde drop düşük serverlarda +11e basrken patlarsa cok gıcık oluom
  • Soulun patlaması en gıcık olduğum şey saten zar zor buluorum.Patlanyıncada illet oluorum
  • aynen yaf ben hatta hasta oluyorumm
  • 1 Numarali Gıcık olunan şey Kesin Lag.
  • Evet katılıyorum LAG olursa zaten bişey yapamıon Doru en gıcıgı lag
  • Aynen en başta lag
    Ama itemlerde ise Exc DSR REF li Dark Phoenix Setimin +12 den +13 e Geçirirken Patlamasıdır
  • sevmedigim tek bise var gorevler emperor ve broken sword vs gorevlerin satilmamasi
    ara ara bi turlu bulamiyom
    suan psychic-doom 1.00h oynuyom +15 full setim var ama takamiyom gorevler yuzunden
  • Sm'lerdeki agi patlaması benim için en sinir bozucu şeydir :)
    1.02 versiyonda 26k'nın üstüne çıkamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.