Şimdi Ara

!Arkadaşlar nasıL Damage (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lvl 55 3.5 k wuruyorum +8 fp set dual +7 md ile
  • her konuyada ban demiyelim lütfen
  • 59 lvl de apos a 5k+ vuruyordum
  • Çok normal bir demage
  • emeğe saygı

!Arkadaşlar nasıL Damage
  • BIRAKIN YA ÇOCUĞUN HAYALLERİNİ BOZMAYIN KARDEŞ SÜPER VURMUŞUN YANİ NIGT OYNAMASAM DİYECEMKİ + 7 SHARD (1 REBİLT SHARD ) BİR SENDE VAR !!

SEN NE DİYON BE ADAMLAR + 9 SHARD + 5 REBİLT ÇİTİNLERLE GEZİYOR ROLLERLE GEZİYOR SEN DİYONKİ ŞARTLARI SORDUM SEN GİT BÜYÜK CZ YE GÖRÜRSÜN NASIL VURDUĞUNU

(ELİN YUMRUĞUNU YEMEYEN KENDİ YUMRUĞUNU BALYOZ SANARMIŞ )

!!!!!!

• Lwl 54 counter ile ben bile 3,5 k vuruyorum

Şaka maka normal vurmuşsun.Maliceli falan 4,5 k yı zorlarsın
  • Arkadaşlar ilginize Teşekkür Ederim Saollun
  • kanka bencede yan oldukça ormal bir damage sen git bide şansını wormlarda dene bakim kaç vurucaksın :D
  • Sanalcengaver Ne arıza adamsın yaf
  • O ne be ben full dex ciyim takılar fln hepsi +9 en aşağı 4,5 k kapatıorum bazen 5 k nın uzerınde çıkıo apos a vurdugum damage
  • elinde dual shard +7 var ve aposa 4k bile vuramıyorsun benim 59 assas rebirth cihitin set ve +8 cleaverlerle 5k caktıgımı bilirim :)
  • adamın üstündekiler dex az verior yani hepsi görev takısı adam dexleri giyse haydi haydi geçebilir 4.2 ü
  • normal bile diyemiyeceğim bi dmg çünkü spike ile çok düşük bi dmg...
  • spike ile daha çok vurabilir
  • ark. rogue master açtı 60 lvlda 8 k vuruoo elinde shard +7 we md +8 server=olympia ama geçenlerde hacklendi belkii tanırsınıss nicki "rebelist" ti...

edit: yazzım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 26 Ocak 2007; 15:15:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

adamın üstündekiler dex az verior yani hepsi görev takısı adam dexleri giyse haydi haydi geçebilir 4.2 ü

doStum bi Sen benı anlamıssın ben anlatamıomki
    dex takılarım in hostestey di.
    onlar takılı olsa vururum iyi sansımı denemek istedim
    tek bi mesaj açtık nalet olsun açtığım topike
  • git caitharos a aynı damageyi vur charlarımı sana bağışlicam bu arada normal bi damage abartı bişe yok
  • BEN SHARDLARLA 5 K ALTI VURMUYORDUM LWL =61 SERVER=CYBER IRK=ORC NP=47K DAHA YENİ BALADIK KASMAYA ELİMDE +7 SHARD VAR DUAL ÜSTÜM +8 FP SET
    +8 DEX TAKILA. BAZENDE 6K VURUYOM
    ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.