Şimdi Ara

Arkadaşlar Neden Bende Cod 4 Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
12.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evet arkadaşlar ben Call of Duty:Modern Warfare 1 oyununu temin ettim ve 1.4,1.5,1.6,1.7 patchlerini
    kurdum ve Xfire'den onlineye girdim bayağı bir kasma oldu tab'a bastım pingim 70-80-120
    arası çok değil arkadaşlar yani pingden dolayı da değil. Laptop'umun özellikleri şu :

İşlemci : i3 2.4 Ghz
    Ram : 4GB ( 2 tane biri farklı marka biriside Kingston )
    Ekran Kartı : Nvida Cuda 310M Geforce

Arkadaşlar ben Call of Duty 7 oynamış adamım bu PC'de peki neden CoD 4'de kasıyor ?
    Vİrüs falan yok taratdım PC'yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgin222 -- 6 Temmuz 2012; 1:48:21 >

• grafik ayarları çözünürlük felan ne durumda birde consola şunu yaz
    cg_DrawFPS 1 sag üstteki değerleri buraya yaz yada resmini çek konuya yaz ilgilenicem.
  • Tamam koyacağım ama çözünürlük ü kaç a getirip koyam
  • 640*480 aa kapalı aşşagıdaki tüm degerleri off yap bu şekilde bir ss çek
    birde çözünürlüğü sona daya aa 4x yap herşeyi on yap böyle çek 2 tane ss bekliyorum
  • kardeş facebook falan msn vamrı ordan göndersem burda destek vermiyor falan diyor
  • Kardeş sen en iyisi settingse gir optimal system settings yap yine kasarsa sistemin kaldırmıyor demek olabildiğince düşürmeye çalış ayarları.
  • Arkadaş gt310m ile o oyun oynanırmi ya en az 400 serisi en iyi ise gt540m yi tavsiye ederim yani 310m den bi cacık olmaz giriş seviyesi o kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski PES'ler Steam'de Var mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu cod 4 te bi sistem uyumsuzluğu var. Farcry3 ü full ayarlarda oynadım gtx 460 ve i7 3770k ile. Ama cod 4 çok kasıyor. Ekran kartı devreden çıkıyor gibi. Oyunu açınca sanırım sistem oyun açtığımı anlamıyor. Çözümü bilen var mı ?
  • arkadaşlar benim sistemimde şöyle

Intel Pentium 4 Cpu 3,20 Ghz

2,00 Ram

Nivida Geforce 6600 ekran kartı

daha önce canavar gibi oynuyordum şimdi donmalar felan oluyor sorun nedir lütfen yardım edin
  • sa arkadaşlar pc 2 ram 256 ekran kartım var cod 4 açarken oyun kASIYO neyapmalıyım yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.