Şimdi Ara

ARKADAŞLAR NETWORKMARKETİNG HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megaholding.org malmia.com Gibi İnternet para kazanmak konusunda bazı network şirketlerinden olan bu şirketler hakkında bilgisi olan bu sektörün güvenilirliği hakkında destek olablcek arkadaşlar fikir verin bilinçleneyim ??

• merhaba,internette dolaşırken tesadüfen yazını gördüm ve yardımcı olmak istedim.Ben Mega Holdings şirketinde çalışıyorum,sana nasıl yardımcı olabilirim?
  • kardesım bak ben ıcındeyım ılk sana derlerkı cok kolay ıs ıcın ıcıne gırınce mutlaka bak alısverıs vs yapman lazım o dıger seceneklerde var ama su ucuk seyler varya onlardan 150 tane adam getırmelısın dıye . bende zaten uyelıgımı gerı aldım. zaman kaybı. ama eger ev malzemelerımı mutfak fılan vs alabılırım ordan dıyorsan yenı nesıl kazanc uygun yer derım ama bence hıc zamn kaybı yapmaya gerek yok
  • Network Marketing sektörü çok geniş çaplı iştir ve bu sektörün içinde olan binlerce şirket vardır.Başlangıçta önemli olan şeyler ise;şirketin güvenilirliği,ortada satılacak kaliteli bir ürün olup olmadığı ve hangi yöntemlerle çalıştığıdır.Zaten bu işe girerken sana hiç kimse çok kolay bir iş,sadece gireceksin ve hemen para kazanmaya başlayacaksın diyemez,derse yalan söylemiş olur.Hiç bir işte oturarak para kazanamazsın öncesinde mutlaka bi emek harcamak zorundasındır.biraz önce arkadaşın yazdığı gibi bu işe girip,doğru yöntemlerle ilerleyememiş ve başarısız olmuş olan birçok insan çevresindeki insanları da yanlış yönlendirirler.senin yapman gereken bu işte belli bir seviyeye gelmiş insanları bulup,onlarla iletişim kurup,kafandaki sorunları çözmektr.Network Marketing;çağımızın mesleği aslında.Avrupa ülkeleri bu konuda çok gelişti ama Türkiye'de bu sistem daha yeni yeni gelişmeye başlıyor ve bu da bizim için çok güzel bir durum aslına bakarsan.Çünkü önemli olan herkesin bildiği bir işi yapmak değil,henüz yeni gelişmeye başlayan işleri yapmak ve bu konuda kendini geliştirmektir.Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

• konunun yeri cuk diye oturmus :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası internet altyapısı ve ağ sistemleriyle ilgili tartışma forumudur.

Marketing, saadet zinciri, kolay para kazanma, hayal tüccarlığı vs hakkındaki sorularınızı farklı forumlarda, farklı platformlarda tartışabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.