Şimdi Ara

Arkadaşlar Nokia Lumia 1020 şimdilerde alınırmı?Siz neler düşünüyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BordoFedai

emin olmak için şu an denedim normal standart you tube uygulaması ile ileri sarma var hatta ileri tuşuna basmadan aşağıdaki zaman barına tıklayarak istediğim yere kusursuz sardı

Teşekkürler hocam cevap için düzeltmişler demek ki bu durumu
  • Hocam şuan L925 kullanıyorum wp işimi çok rahat görüyor telefonda oyun oynamam pc dururken face instagram başkada bişey kullanmıyorum zaten işim gereği navigasyon olmazsa olmazım .Nokia sağolsun navigasyon ve mix radio gibi ücretsiz servisler vermiş kamera benm için önemli l925 ile bile mükemmel kareler yakalıyorum 1020 nasıldır allah bilir şu L925 bozulursa hemen 1020 alıcam 1 sene geçsede hatta sybian olmasa 808 bile alacaktım :D
  • Bende seninle aynı durumdayım. Acaba L1020 alsam mı almasam mı diye. Ama tek bir fark var, ben şu an nokia 808 kullanıyorum. Yani kamera performansını biliyorum. Symbian ile mutluyum her işimi hallediyorum. Fakat yukarıda bir hocamızın dediği gibi. Ezcast ve Offic Lens gibi uygulamalar kullanmak için nokia 808 imi satıp 1020 alsam mı diye düşünüyorum. Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BordoFedai

ustam önce tlefondan ne beklentin var o önemli bence. Ben 30 yaşındayım öğretmenlik yapıyorum. Oyun oynayan birimiyim evet ama bilgisayar varken açıkçası telefondan oyun oynamıyorum. ama kelime oyunları 101 okey falan olsa nokiada bu fena olmazdı bu bana göre bi eksi.
    facebook tweeter falan var bende ama nokiadakiler banayetiyor. instagram hesabım falanda var ama resim paylaşmadığımdan mağzadaki uygulamalar bana yetiyor ve artıyor fakat aktif olan insanlar bu uygulamardan hiç memnun değil.
    whats up yoğun olarak kullanıyorum son güncelleme ile çok güzel oldu ama insanlar mp3 özelliği gelmediği için şikayetçi.
    telefondan mesaj yazarken hatalı bir şey yazdığını görürsen imleci oraya getirip düzeltmek tam bir işkence.
    internetten online film izliyorsun birinden o sırada mesaj geldi mesajı okudun filme geri döndün %90 ihtimal ile filme en baştan başlayacak arka arakaya ileri sar tuşuna basacak tam kaldığın yere gelirken bir mesaj daha gelecek işkence :)
    bazı kısa yollar eksik 3g tuşu falan (beni pek etkilemiyor)
    l 1020 için söyler isek 3g ve 2g kullanım arasında abartılı bir şekilde şarj farkı var. 3g açık iken fazla internete girme derim şarjı çok fena yiyor. ben işim olmadıkça 3g açmam (wifi harcamıyor)
    online film izler iken tam ekran olamama durumu doğru ama onlar biraz site kaynaklı hatalar. ileri sararken cırt cırt sesi de doğru ama bu çok göze batan bir ses değil aslında bir artısı var onu birazdan derim.
    az önceki mesajlarda dedim asla ekran canlılığını iphone ve samsung gibi bekleme. eksik özellik gelirse aklıma düzeltme yaparım.

gelirim artılarına navigasyon ücretsiz ipdadde aynı kalitede bir navigasyon için 72 tl para istendi bende sadece Türkiye haritası. Nokia navigasyonu diğer modellere açacak diye duydum ama ücretsiz olacağını hiç sanmam. (navigasyonu çok kullanırım)
    öğretmen olduğum için Office programları projeksiyona yansıtma falan ipadden çok daha iyi
    Office lens diye bir program var ister tahtanın ister kitabın resmini çek yada bir fotoğraf çek bana orada yazanları Word haline getiriyor.
    tercümanlık programları adını unuttum programın aynısı appledada var inan lumia da çalışması bin kat daha iyi.
    mp3 indirme programlarında daha ipadden lumia kadar performans alamadım.
    mix radiosu bence çok hoş.
    hemen hemen tüm modellerde samsunga ait bir parça vardır. SAmsung güel bir marka ama androidde gereğinden fazla virüs olduğu için ve programları yükle sil yapa yapa 2 haftaya telefonn kastığını görürsün. benim lumia daha yeni yeni kasmaya başladı ama yükleyip silmediğim program kalmamıştır.
    lumia lar apple kadar güvenilirdir. fake program bulabilirsin ama virüslü program hiç yok ( not eski halkbankası çalışanıyım androidlerden internet bankacılığı tavsiye etmezdik yanılmıyor isem Akbank da bunu resmi olarak duyurdu)
    bizim yaptığımız testlerde ( biz arakdaşlar ile çok değiş tokş yaptık 1-2 haftalığına telleri takas yaptık) tüm modelleri bilemem ama s4-s5-iphone 5 l 1020 arasında en hızlı wifi ve 3g bağlantısı bende.
    ısınma tüm telefonlarda vardır. lumialar ısınıyormu evet ısınıyor ama şu an tüm telefonar ısınıyor önemli olan ısındıktan sonra telefonun performansının düşmemesidir. 1020 ne kadar ısınırsa ısınsın asla yavaşlama yapmıyor. şarjda iken korkmadan fifa 2015 oynuyorum arada :)
    haber programları bankacılık programları şu an çok az olanlarda sorunlu ama iyileşeceğine inanıyorum.
    camerada panorama dediğin gibi berbat. ama birde photosynth diye mi ne bi program var onu denederim 360 derece:)
    cinemagraph mı ne şahane bi program çok oynarım onla.
    nabız ölçme muhabbeti var samsunglarda o her telefonda var aslında bir tıp teknolojisidir camera ile ölçülür sadece samsung s5 ler 5 saniye de ölçerken bizde 30 saniyeyi buluyor. fakat ölçümlerde bizdeki daha doğru gösterdi (NeoCardiograph)
    telefon oldukça sağlam çok düşürdüm hatta merdivenlerden yuvarlandım telefon elimin altında kaldı tak tak tak basamaklara vura vura düştük anlatılmaz yaşanır. telefondan çizik yok :)
    ekran boyutu bence şahane ne çok büyük ne çok ufak tam bana göre.
    tarafsız bir şekilde gördüklerimi yazmak istedim. bu arada lumialarda yanılmıyorsam güncelleme desteği 3 yıl ama az önceki mesajlarda özelliklerden kısmaya başladıklarını söyledim. eğer bugun teledon alacak olsam ne alırdın dersen 930 almak isterdim ama onlarda kilit ekranı yanılmıyor isem yok. 1520 de çok büyük
    canlı görüntülerde 1020 de yok onu çok istiyorum 3 ü arasında kura çekerdim. Android büyük konuşmayayım asla almam. i phone 5 ekranı bence ufak. i phone 6 çok güzel ama pahalı.
    son bir not 41 mp selin kağıda yazdırmadıktan sonra aman aman bir özelliği yok. 20 mp sel kameralar bile işini görür. sorun olursa yardımcı olurum.

Hocam konuşurken karş taraftan sesin az gelmesi olayı var mı 1020'de

• O bende yok ama bazen benim sesimin karşı tarafa az gittiği soyleniyor. Fakat bunu söyleyenler belli başlı arkadaşlarım olduğu için onların telefonundan kaynaklandığını düşünüyorum.
    Hoporlorlerden konuşacak isemde kılıfı çıkarmam şart yoksa sesim hiç anlaşılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.