Şimdi Ara

arkadaşlar Önerebileceğiniz Anlamlı Doğum Günü Şarkısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
23.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kız Arkadasıma Movie Maker ile slayt yapıyorum fakat sözleri güzel anlamlar içeren Bir Doğum Günü Sarkısı Bulamadım ve Sizlerden fikir istiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim

Erhan Güleryüz - Doğum Günü hariç

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaşların Doğum Gününde Paylaşılacak Anlamlı Doğum Günü Şarkıları

Arkadaşlarının doğum günlerini kutlamak için onlara özel bir mesaj göndermek istiyorsan, bir doğum günü şarkısı paylaşmayı düşünebilirsin. Bir doğum günü şarkısı, arkadaşına özel gününde ne kadar değer verdiğini ve onu ne kadar önemsediğini ifade etmenin harika bir yoludur.

Günümüzde, arkadaşlarına doğum gününde paylaşabileceğin çok sayıda anlamlı şarkı bulunuyor. İşte arkadaşının doğum gününde paylaşabileceğin bazı önerilen şarkılar:

• "Doğum Günü Şarkısı" (İyi ki Doğdun): Bu klasik doğum günü şarkısı, her yaştan arkadaş için mükemmeldir.
    • "İyi ki Varsın" (Tarkan): Bu duygusal şarkı, arkadaşına ne kadar değer verdiğini ifade etmenin güzel bir yoludur.
    • "Doğum Günün Kutlu Olsun" (Nilüfer): Arkadaşının doğum gününü nazik ve içten bir şekilde kutlamak için ideal bir şarkıdır.
    • "Doğum Günü Pastası" (Sezen Aksu): Arkadaşına doğum gününde özel bir pasta eşliğinde söyleyebileceğin eğlenceli bir şarkıdır.
    • "Doğum Günü" (Cem Adrian): Bu şarkı, arkadaşının doğum gününü kutlamak için kullanabileceğin huzurlu ve samimi bir seçenektir.

Bunların yanı sıra, sosyal medyada arkadaşının doğum günlerini kutlamak için kullanabileceğin birçok doğum günü story şarkısı da mevcut. Bu şarkılar genellikle kısa ve akılda kalıcıdır ve arkadaşına özel gününü kutlamak için harika bir yoldur.

Arkadaşına doğum gününde özel bir şarkı paylaşarak onun gününü daha da anlamlı kılabilirsin. Yukarıdaki önerileri göz önünde bulundurarak arkadaşının kişiliğine ve zevklerine en uygun şarkıyı seçebilir ve ona özel bir doğum günü mesajı gönderebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bülent ersoy - doğum günüm bana geldiğin gündür
  • Teşekkür ederim bakalım nasıl Bir Parçaymış
  • cıngıl beks cıngıl beks odu modu vöö cıngıl beks cıngıl beks odu modu vööööööö
  • Led Zeppelin - Stairway To Heaven.
  • happy birthday to you çok anlamlı bi şarkı
  • Nice mutlu yıllara
    Doğum günün hatrına
    Unutmak zor olsa da
    Aramam bundan sonra
  • myspace kaçak dıye ara google orda var rock seversen
  • Eyvallah Arkadaslar Araştırıyorum Önerilerinizi
  • baska önerisi olan var mı arkadaslar... Arabesk olmasın rica etsem
  • ilişkinize göre değişir,şunlara bi bak,sonra size uygun olanı seçin derim:
    1)feridun düzağaç-alev alev
    2)sezen aksu-geberiyorum aşkımdan
    3)izel-kızımız olacaktı
    4)iron maiden-trooper bu şaka tabi
    5)louis armstrong- what a wonderful world
    6)emre aydın-git
    7)düş sokağı sakinleri-sevdan bir ateş
    8)demir demirkan-kahpe
    9)mahzar alanson-yandım yandım
    10)sanatçıyı hatırlayamadım-I feel good

seç beğen al,BUYRUUUN
  • System of a down - Lonely Day

daha kıpırdak olsun dersen

system of a down - chop suey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasist -- 28 Ağustos 2008; 8:17:47 >
  • tugba ozberk dogum gunu diye arastır google bulursun bnde yaptım ve arkadasım cok begendi kolay gelsin
  • Joe Satriani - The Forgotten

höh ağırmı kaçtım ?
  • Eyvallah Kardeşlerim sağolun
  • İsmail Yk - Allah Belanı Versin. Şaka Şaka

Kutsi'nin Bir Şarkısı Vardı. Petek Dinçöz İle Düet Yapıyordu O Çok HOş Olur.
  • Bazi sarkilarin dogum gunuyle ne alakasi var orasini anlamadim?
  • www.youtube.com/watch?v=BHvQMYLHt4E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaD-RunneR -- 28 Ağustos 2008; 11:03:29 >
  • Fear Factory dinleyin.
    Resurrection ehe...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.