Şimdi Ara

arkadaşlar oyunda yeniyim birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaşlar nasılsınız arkadaşlar silkroadı bi akrabam gösterdi bende ilgi duydum başladım güzel oyunmuş pt lere gire gire 77 levele kadar geldim şu an da elimde 64 levellik silah var il önce

1 levelime uygun giysi ve s,lahlşarı nereden alabilirim
    2 kurt vb hayvanları nasıl nereden satın alabiliriz
    3 akrabam bana bir domuz açmıştı yere düşenleri toplşuyordu onun süresi bitmiş tekrar açabilirmiyim ya da ona benzer başka yere düşenleri toplayan hayvan alabilirmiyim

bu arada avrupalı büyücüyüm

lütfen cevaplarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler

• Boşver, bu level'da item'le uğraşma. 101'e kadar taksilerle kasmaya çalış. Hatta hazır char almak en iyisi. O domuzu 1 ay için canlandırmak 50 silk. Yani 5$. Boşa para verme derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saol cevabın için anladımpeki herkesin gerisinde görüyorum beyaz domuza benzer şey de var ücretsiz herhalde o

ama gerçekten merak ediyorum levelime uygun silahı yüzüğü zırhı giysiyi nereden alabilirim söylermisiniz bir de oyundaki paramızla alamıyormuyuz domuzu kurdu filan
  • Hotan'daki NPC'den bulabilirsin. Yine Hotan'daki konsinyede de arama yapabilirsin.

O pet'leri etkinlikten kazandı millet. Bende yüzlerce var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim biraz açıklayıcı olsan lütfen yeniyim npc dediğin kimdir ismi nedir bi de silahın zırhın levelime uygun olduğunu nereden anlarım

valla oyun fena sardıda anlamam biraz sürecek gibi şimdiden teşekkürler
  • Şehir içindeyken M'ye bastığında NPC'leri gösteriyor. Silah, giysi ve takı satan NPC'leri orada görebilirsin. NPC'lerde satılan item'ler, en vasat item'lerdir.

Item'in üzerine geldiğinde hangi level'da giyebileceğini yazar.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.