Şimdi Ara

arkadaslar portlarım açık güvendemiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telnet ftp gibi birtane daha port açık bu portları kapamak için zone alarm,antihacer,kerio,outpost nekadar friwall varsa denedim bu firewallle olmuyo ne yapmam lazım güvendemiyim acaba bir çok yerde portları tarattım hep üç port açık

• yokmu yardım edebilecek biri
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5555924/tm.htm

adresindeki yazımı incele. . . Telnet vs portları otomatik kapatır
  • tamam bilgişsayara nete girmeme felan bir şeye engeli zararı olurmu
  • kardes linkmi bozuk bir baksan
  • yok linkler bozuk değil..

Nette'de bir sorun yaratmaz
  • Sen orada belirttiğim 3.seçeneği uygula sistemine . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok tesekkur
  • Rica ederim..Umarım işe yaramıştır..

İleride herhangibir programın mantıksız yere çalışmamazlık yaparsa ki yazımda belirttim

Mesela Bootvis ve Chkdisk çalışmamıştı bende...

Bunu aşmak için yine aynı programı açıyorsun ve bu sefer 4' nolu seçeneği uygulatıyorsun..
    Sistemi önceki haline çevirecektir
  • kardes dün yaptıktan sonra nete giremedim tabi 4 numaralı bölümü yapamadım format atmak zorunda kaldım bu portları ben kapatamazmıyım bir anlatsan ftp telnet http portları bide zone security firewall var ne önerirsin firewall olarakta
  • Bende bu programı kullanarak portları kapatmak istiyorum ancak şöyle bir durum söz konusu eternetle bağlı üç kişilik bir ağımız var. Daha önce zone alarm firewall u kullanarak portları kapattım fakat bu sefer paylaşılan belgelere erişimimi engelledi. Bunun ayarlamasını nasıl yaparım? Ağın hangi portu kullandığını nasıl tespit eder ve hangi programı kullanarak bu ayarlamayı yapabilirim. Bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi acaba? Teşekkür ederim
  • arkadaslar bir yardım etseniz bilen varsa anlatabilirmi bu yukarda mesajda yazdıgım üçportu kendim nerelerden kapatabilirim bir açıklarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2515y

kardes dün yaptıktan sonra nete giremedim tabi 4 numaralı bölümü yapamadım format atmak zorunda kaldım bu portları ben kapatamazmıyım bir anlatsan ftp telnet http portları bide zone security firewall var ne önerirsin firewall olarakta

Ya arkadaşlar..Yanlış bilgiler veriyorsunuz..

Şöyle ;

Bu program yalnız çalışan Pc'ler için önerilir..Nete girememen yada herhangi bir sorun yaşadığında bunu 4'nolu seçenek yani restore'yi devreye sokarak düzeltememen gibi bir durum söz konu değil..
    Öyle olsaydı ben aynı programı defalarca bir çok yalnız pc'de kurdum ve denedim..Hiç bir sorun çıkmadı..
    Sadece problem yarattığı bir kaç alternatif program oldu onlarıda belirttim..

Mesela nete girememen ilginç..Aynı programı bende kullanıyorum ama ne nete bağlanmamda sorun var nede emule ile düşük id alma gibi bir problemim oldu..Yani kısacası ben tanıttım.İsteyen kullansın..
    Programı ben yazmadığım için başka hangi programlara müdeahele edebilir net bilmiyorum..Çünkü sitesinde de bu tarz bir açıklama yok ki zaten adamlar herhangi bir durumda mevcut ayarlarını geri yükleme modu yapmışlar..

Ben firewall olarak McAfee 2006 AIO Security Center Full kullanıyorum..Komple set yani..

Memnunum yani güvenlik gibi bir problemim yok..Firewall üzerinden kapatabilirsin istediğin portları..
    Bu kullandığın programa göre değişiklik gösterdiğinden açıklamam mümkün değil..

Zone alarm kullanan birilerine sorabilir veya zone alarm için özel ayarları google'dan arattırarak gerekli bilgilere ulaşabilirsin..Kaynak boldur yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.