< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ARKADAŞLAR PROBLEMLER YAPAMIYORUM NE TABSIYE EDERSINIZ (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mikail çok uzun acayip uzun, Nejdete şans ver derim şuan ücretsiz yapmış sitesinde herkes de memnun kalmış 288 dakikaydi sanırım 4.30 saat civarına geliyor çok soru da çözmüş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dershaneye gidiyorsan hocanın yakasına yapış . Gitmiyorsan birisi basit diğeri basit -orta/ orta problem fasikülü al anlatımı uyan bir hocadan dinle eş zamanlı götür . Onlar bitince de endemik ya da apotemi al hallolur .
-
kanka fotokopi al 50 liralık kitabı 8 liraya aldım
problemlerde çok bir şey yok aslında
soru tarzından çok bazı püf noktalar var onu kavrarsan çok zor problem çıkmadığı sürece hallediyorsun
şahsen geçen seneki yaz kursuna gittiğim çok dassaklı bir matçı vardı verdiği taktikleri hala aklımda
ona rağmen eskiye göre denemelerde daha çok yanlışım çıkıyor problemlerde tekrar üstünden geçiceğim
kafamda eyüp b var benim de
sana tavsiyem püf noktaları (iyi bir hocayla) çalışıp kavradıktan sonra çöz ve soru tipinden gitme yanlış bu problemlerde mutlaka farklı versiyonda sunar sana mesela ne yapacağını bilmek yeğen
başlangıç fasikülü olarak da bilgi sarmal öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 9 Ekim 2020; 18:41:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mbayediagne10problemlerde çok bir şey yok aslında
soru tarzından çok bazı püf noktalar var onu kavrarsan çok zor problem çıkmadığı sürece hallediyorsun
şahsen geçen seneki yaz kursuna gittiğim çok dassaklı bir matçı vardı verdiği taktikleri hala aklımda
ona rağmen eskiye göre denemelerde daha çok yanlışım çıkıyor problemlerde tekrar üstünden geçiceğim
kafamda eyüp b var benim de
sana tavsiyem püf noktaları (iyi bir hocayla) çalışıp kavradıktan sonra çöz ve soru tipinden gitme yanlış bu problemlerde mutlaka farklı versiyonda sunar sana mesela ne yapacağını bilmek yeğen
başlangıç fasikülü olarak da bilgi sarmal öneririm
Mikail hocayı düşünüyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X