Şimdi Ara

ARKADAŞLAR PROBLEMLER YAPAMIYORUM NE TABSIYE EDERSINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Yav kardo zamanında çok yaşadım x konusunu nasılsa anlamıyorum diye en basit sorularını bile çözemiyordum. Çözüme bakınca kendime sövdüğüm çok oldu. Halbuki çözümün konuyla alakası yok. Kafandaki o zinciri kır yapamıyorsan soruyu işaretle çözümüne bak sonra tekrar dene. Yine çözemediysen o soruya bir işaret daha koy sonraki zamanlarda yine çözmeyi dene. Ben de mesela geometride ciddi zorlanıyorum ama ne yapayım üzerine düşmek zorundayım. Çok yavaş ilerliyorum ama ilerledikten sonra önemi yok çünkü biliyorum ki bir kaç ay sonra bu sorun ortadan kalkacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Mikail çok uzun acayip uzun, Nejdete şans ver derim şuan ücretsiz yapmış sitesinde herkes de memnun kalmış 288 dakikaydi sanırım 4.30 saat civarına geliyor çok soru da çözmüş

• Dershaneye gidiyorsan hocanın yakasına yapış . Gitmiyorsan birisi basit diğeri basit -orta/ orta problem fasikülü al anlatımı uyan bir hocadan dinle eş zamanlı götür . Onlar bitince de endemik ya da apotemi al hallolur .

kanka fotokopi al 50 liralık kitabı 8 liraya aldım

• problemlerde çok bir şey yok aslında

soru tarzından çok bazı püf noktalar var onu kavrarsan çok zor problem çıkmadığı sürece hallediyorsun

şahsen geçen seneki yaz kursuna gittiğim çok dassaklı bir matçı vardı verdiği taktikleri hala aklımda

ona rağmen eskiye göre denemelerde daha çok yanlışım çıkıyor problemlerde tekrar üstünden geçiceğim

kafamda eyüp b var benim de

sana tavsiyem püf noktaları (iyi bir hocayla) çalışıp kavradıktan sonra çöz ve soru tipinden gitme yanlış bu problemlerde mutlaka farklı versiyonda sunar sana mesela ne yapacağını bilmek yeğen

başlangıç fasikülü olarak da bilgi sarmal öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 9 Ekim 2020; 18:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbayediagne10

problemlerde çok bir şey yok aslında

soru tarzından çok bazı püf noktalar var onu kavrarsan çok zor problem çıkmadığı sürece hallediyorsun

şahsen geçen seneki yaz kursuna gittiğim çok dassaklı bir matçı vardı verdiği taktikleri hala aklımda

ona rağmen eskiye göre denemelerde daha çok yanlışım çıkıyor problemlerde tekrar üstünden geçiceğim

kafamda eyüp b var benim de

sana tavsiyem püf noktaları (iyi bir hocayla) çalışıp kavradıktan sonra çöz ve soru tipinden gitme yanlış bu problemlerde mutlaka farklı versiyonda sunar sana mesela ne yapacağını bilmek yeğen

başlangıç fasikülü olarak da bilgi sarmal öneririm

Mikail hocayı düşünüyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.