merhaba arkadaşlar düğün salonum var bir tane profesyonel kamera alacam ama hangi marka ve model pek bilgim yok bana düğün salonun da kullana bileceğim bir kamera tavsiye edebilirmisin yada alacağım makinede hangi özelliklere dikkat etmem gerekiyor. bu konuda hiç bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim tşk ederim.
Sony HVR-HD1000E omuz kamerası tam sizin işinize göre, piyasada birçok düğün salonu bu kamerayı kullanıyor. Uzun süreli öekimler işin çok ideal. Kalitesi içinde söylenecek birşey yok. Aynı tipin panasonic olanlarıda var onlarıda inceleyebilirsin.
hd1000 için pek iyi yorumlar duymadım açıkçası. özellikle ani hareketlerde dalgalanma yapıyormuş. bir de geniş açı olmadığı için, düğün salonunda kullanımı o kadar da iç açıcı değilmiş. yine de deneme imkanınız varsa bi yerlerden kiralayıp deneyin derim almadan önce.
ufff cok acıl kamera almam lazım mınıdv kameralarla goruntu alıyorum cok sıkayet aldım adam akıllı bı kamera almam gerekıyoo ama ne alacam bılmıyorum :(
Düğün kamerası şartları;
1: Omuz kamerası olacak 2: Ağır olmayacak 3: DV kaset olacak 4: Teknik Servisi yaygın olacak
Bu şartlarda alabileceğin kameralar
SONY HVR-HD1000E veya PANASONIC MD10000
Bu kameralar haricinde bakacağın diğer kameralar düğün çekimlerinde iş yapacağını sanmıyorum. Bu kameralardan iyi olabilirler ama küçük olduğu zaman insanlar bunlamı çekecen diye sorar kalitesini bilmediği için kabul etmezler. Şu anda hala VHS kamerlarla çekim yapanlar var. Senin bu kameralarla çektiğin görüntülere kimse bişey diyemez. Hatalı capture nedeniyle görüntü kalitesi düşüyor olabilir. Ayrıca arkadaş geniş açı sorun demiş, Geniş açıyı 100-200 TL ye açıkartırma sitelerinde satılan geniş açı lensiyle rahatlıkça halledebilirsin...
Eğer yok ben daha kaliteli kamera istiyorum dersen SONY DSR serisinden bir kamera alabilirsin...
Düğüncülerin işi yeni HD kameralarla birlikte kolaylaştı ancak biraz daha sağlam bilgi gerektiriyor. artık sadece kasetten dvd ye çekim yapılmıyor. Elinizdeki görüntü HD olunca bunu işleyip güzel bir iş çıkarmak için daha fazla donanım ve bilgi gerekiyor.
MD10000 düğüncülerin gözdesidir mesela ama artık yeni bir işe girilecekse bunun kasetsiz bir HD kamera olması gerekiyor. Panasonic AG-HMC81 çıkacak piyasanın en iyi düğün kamerası olmaya adaydır. Üstelik isterseniz DV formatta da çekim yapabilecek.
eski tarihli bir konuşma ama şimdilerin yeni ve cok satılan kamerasını sizin ile paylaşıyım. SONY MC2000E şuanda en revaçta olan kameradır. eski model hd1000e nin 2 üst modelidir. ve şuanda mc2000e nin fiyatı hd1000e den daha düşüktür. mc2000e omuz tipi kameradır. kendi içerisinde dahili 64 gb hafızası vardır. ve full hd çekim yapabilir. artık kasetli kameraların sıfırı üretilmiyor.
MERHABA BEN KAHRAMAN ELEKTRONİK LTD ŞTİ DEN SİZE YAZIYORUM ALACAĞINIZ KAMERA SONY HD 1000 P KAMERADIR KASETLİ YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ KAMERA TAVSİYE EDERİM ŞU ANDA YURT DIŞINDAN İTHALATINI YAPTIRDIK FİYATI 2850 TL İRTİBAT TELEFONUMUZ :0232 425 38 80 SELAMETLE KALIN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme