Şimdi Ara

Arkadaşlar Ps3'te ilginç bir sorun var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: mtea

Sistem isindi mesaji cikmiyor sadece ps kapandiktan sonra actigimda sistemde bazi bozuk dosyalar olabilir diyor . 30 sn civari geri yukleme yapiyor sonra aciliyor .

BF3 , GTA IV , Sleeping Dogs ta hafif oyun degil hocam yav . Mesela GT5 kapandiktan sonra saatlerce Sleeping Dogs ve BF3 oynadim tik yok . GT5 kastirdigindan kapandigini zannetmiyorum . Oyun 1080p destekliyor ben 720p de oynuyorum .

son cumlelerinde korkuttun beni hocam . hic bir sey umrumda degil 4 senelik makine bozulursa aglarim . insallah sorun cikartmaz

Öncelikle PS3, GT5'te sürekli mi kapanıyor yoksa birkez mi kapandı?

Fan uçak kadar ses çıkarmıyorsa ve "sistem ısındı" demiyorsa kırmızı ışıktan şimdilik biraz uzak gözüküyorsun.
    />

Bu kapanma ise PS3 yorulduğu, kaldıramadığı için oluyor.

Fanteziye kaçacak ve az biraz da Polyana'cılık olacak ama senin diskin hatalı üretim olmasın. (Sürekli kapanıyorsa GT5)

En iyisi keyfince takmadan kullan. Eğer dediğim arızadansa (O arıza için bir çok sebeb olabilir. Yılarca yaşamış deneyim konuşuyor) kokusu yakında çıkar zaten. Değilse ne mutlu sana.

O bozuk dosya onarımı uygunsuz kapanan her PS3'te çıkar. Sony sihirli elleri ile bozuk verileri düzeltir.
    />
    Yani sorun yok.

The Red Devil

Kiminin ifadesi, kiminin sözü.

Ucak sesi uzun zamandir cikiyor hocam ama Gt5 i taktigimda menude de sorun cikartmiyor yarisa girgirdimde ilk tur bitmeden kapaniyor .

Fifa 13 un yarattigi sinir stresten kurtulayim diye aldim Fifa nin laneti tuttu herhalde , artik oynamayacagim kiricam cd yi .

ifadelerine saglik hocam tekrar tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

quote:

Kapanırken "sistem ısındı" diyor mu?

Defalarca yaşamış birisi olarak söylüyorum. Muhtemelen kırmızı ışığa yaklaşıyorsun.

GT5'te kapanmasına gelince; sistemi yoğun kullanan cihaz kastıran (mecazi) bir oyun olduğundan kapanıyor olabilir.
    Mesela bende de ilk olarak kaliteli görsellikli bir exclusive oyunda kapanmaya, ardından tüm oyunlarda kapanmaya başladı.

Ve bu dediklerim illaki sende de olacak diye bir şey yok. Belki senin ki başka ufak tefek bir hatadan olmuştur. Hemen panik yapma.

/>

Sistem isindi mesaji cikmiyor sadece ps kapandiktan sonra actigimda sistemde bazi bozuk dosyalar olabilir diyor . 30 sn civari geri yukleme yapiyor sonra aciliyor .

BF3 , GTA IV , Sleeping Dogs ta hafif oyun degil hocam yav . Mesela GT5 kapandiktan sonra saatlerce Sleeping Dogs ve BF3 oynadim tik yok . GT5 kastirdigindan kapandigini zannetmiyorum . Oyun 1080p destekliyor ben 720p de oynuyorum .

son cumlelerinde korkuttun beni hocam . hic bir sey umrumda degil 4 senelik makine bozulursa aglarim . insallah sorun cikartmaz

Olacağı varsa olur, ben bozulmasını beklemeyi bıraktım artık 6 yıl oldu alalı çalışıyor. Rahat ol bozulursa kafana göre takılırsın yeni alırsın.

bozulursa cok kotu olacak yeni ps3 kesinlikle almam ps4 u bekleyecegim . aradaki 5-6 aylik bosluk fena koyar .

• quote:

Ucak sesi uzun zamandir cikiyor hocam ama Gt5 i taktigimda menude de sorun cikartmiyor yarisa girgirdimde ilk tur bitmeden kapaniyor .

Fifa 13 un yarattigi sinir stresten kurtulayim diye aldim Fifa nin laneti tuttu herhalde , artik oynamayacagim kiricam cd yi .

Rıca ederim, ne demek.
    />

Fan, uçak kadar
    />
    ses çıkarıyor ha. Hep fan sesi ile başlar ve sarı - kırmızı ışık vb arızalara doğru yavaş yavaş sürüklenir bu kalın kasa PS3'ler.
    />

Tavsiyem: Varsa imkânın fan sesi sebebiyle bir tamirciye git. Fan sorunu çözülünce daha uzun ömürlü olur PS3'ün.
    />
    Böylece epey süre erteleyebilirsin bu kronik arızaları.

Hem fan sesi ile oyundan zevk mi alınır? Resmen kulakları tırmalıyor.

• quote:

quote:

Rıca ederim, ne demek.
    />

Fan, uçak kadar
    />
    ses çıkarıyor ha. Hep fan sesi ile başlar ve sarı - kırmızı ışık vb arızalara doğru yavaş yavaş sürüklenir bu kalın kasa PS3'ler.
    />

Tavsiyem: Varsa imkânın fan sesi sebebiyle bir tamirciye git. Fan sorunu çözülünce daha uzun ömürlü olur PS3'ün.
    />
    Böylece epey süre erteleyebilirsin bu kronik arızaları.

Hem fan sesi ile oyundan zevk mi alınır? Resmen kulakları tırmalıyor.

Oyun oynarken genellikle kulaklik taktigim icin fan sesini duymuyorum

Gecen elektrik supurgesiyle temizledim ps3 u ses aynen devam ediyor . Herhangi bir sakatlik olmadan fanlarini temizletmeye gotureyim . Tekrar tesekkurler hocam .

• quote:

Gecen elektrik supurgesiyle temizledim ps3 u ses aynen devam ediyor . Herhangi bir sakatlik olmadan fanlarini temizletmeye gotureyim . Tekrar tesekkurler hocam .

Oh, ne güzel.
    />

Süpürge vs fayda etmez. Defalarca denemiştim.
    />

Yalnız fan sesi şikâyeti ile git dediysem de illaki fan kirli değildir. Sen fanın gürültülü çalıştığını ve hatta GT5'te kapandığını belirtsen tamamdır.
    Belki GPU derler, belki macun çekerler ama İnşallah sadece tozdur sorun.

Rica ederim, ne demek. Kolay gelsin şimdiden.

• quote:

quote:

Oh, ne güzel.
    />

Süpürge vs fayda etmez. Defalarca denemiştim.
    />

Yalnız fan sesi şikâyeti ile git dediysem de illaki fan kirli değildir. Sen fanın gürültülü çalıştığını ve hatta GT5'te kapandığını belirtsen tamamdır.
    Belki GPU derler, belki macun çekerler ama İnşallah sadece tozdur sorun.

Rica ederim, ne demek. Kolay gelsin şimdiden.

I-C-O Basgan Yine Olayı Çok Güzel Çözümlediiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: jumongyesoya

"Alo, hızıriko?" tüm forumdaşlarımızın sorunlarını çözmek için burada.

Eyvallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jumongyesoya

"Alo, hızıriko?" tüm forumdaşlarımızın sorunlarını çözmek için burada.

Eyvallah.

eyvallah

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.