Ah ah o kadar bütçen vardı madem neden ps vita almadın ? Ac 3 Black ops most wanted yeni oyunlar çıkyor Neyse hevesini kırmak gibi olmasın demiyim ama kırdım çoktan :) Tavsiyem kırdırtmandır garantide ne yaptırıcaksınki ? Ben olsam temiz kullanırım istediğim oyunları bitirip satarım. Ayrıca monitor yeterdi Xbox360 'a . Neyyse almışın kardeşim hayırlı olsun diyelim. :) Tavsiye oyun olarakta gow serisi nfs serisi exc. oyunlar silent hill serisi(korku seviyorsan) oynamalısın.
abi aklımın içine girdin bende iptal ettim siparişi
quote:
Orijinalden alıntı: qarizmatikal
quote:
Orijinalden alıntı: imPossibLe360
Ah ah o kadar bütçen vardı madem neden ps vita almadın ? Ac 3 Black ops most wanted yeni oyunlar çıkyor Neyse hevesini kırmak gibi olmasın demiyim ama kırdım çoktan :) Tavsiyem kırdırtmandır garantide ne yaptırıcaksınki ? Ben olsam temiz kullanırım istediğim oyunları bitirip satarım. Ayrıca monitor yeterdi Xbox360 'a . Neyyse almışın kardeşim hayırlı olsun diyelim. :) Tavsiye oyun olarakta gow serisi nfs serisi exc. oyunlar silent hill serisi(korku seviyorsan) oynamalısın.
abi aklımın içine girdin bende iptal ettim siparişi
siparisi iptal etmekle en iyi seyi yaptin vita al ve oyunlarin cikmasini bekle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ban diyorsunda ileride iyiki iptal etmişim diyiceksin. Gerçekten oyun yok.Vita al hayatını yaşa veya bak sana tavsiyem monitörün varsa şayet inc minc onemli değil 2. el bir xbox veya ps3 al daha zevk alırsın el konsolları 2 yıl içinde ölücek her yıl telefonlarla daha iyi grafik birimleri üretiliyor. Ayrıca bundan 1-2 yıls onra ps4 çıkmıyıcakmı? Elbette çıkıcak çıkıncada vitaya psp muamelesi yapılıcak o yüzden el konsolu almayı düşünüyorsanda 3ds e bakabilirsin.Ne biliyim bende biraz sony 'e soğuma durumu oldu zamanında aldım psp yi bir hevesle oyna oyna tamam güzel sonra bakıyorsunki oyun yok homebrew kurarsın kurtarmaz dersinki film izliyim oyunu bırak artık zaten yok. Filmde yok düzgün Bence hiç konsolun yoksa alma önceliğin Xbox360-Ps3 sonra el konsolu olmalı el konsolundada 1 ay daha bekle bence yeni oyun duyuruları gelsin biraz daha mesela yeni gow oyununu vitaya çıkarmamaları tamamen saçmalık. Aynı güçteler ve çözünürlük vitada daha az ama neden onada çıkarmıyorlar. Bana kalırsa sony bu konuda el konsollarına üvey evlat muamelesi yapıyor. Neyse en doğrusunu yaptın bence iptal etmekte. Psp almada ne alırsan al
vita almak pek mantıklı değil şimdilik çünkü hem 1 milyar (ileride ucuzlayabilir) hem de doğdu düzgün oyun yok.ben olsam oyunların çıkmasını beklerdim veya vitanın kırılmasını
kardeşim vita 1000 tl değil sahibindende 550 tl ye var fakat bende mantıklı bulmuyorum.şimdi yurtdışından gelme bir ürün var garantisiz zaten kırdıracağım için gerekmiyor garanti onu düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: qarizmatikal
kardeşim vita 1000 tl değil sahibindende 550 tl ye var fakat bende mantıklı bulmuyorum.şimdi yurtdışından gelme bir ürün var garantisiz zaten kırdıracağım için gerekmiyor garanti onu düşünüyorum
madia markta felan 1 milyar olduğu ,için söylüyorum yoksa khalkedonda felan 650 lira.ancak oyun bulunmadığı için şimdilik gereksiz ama 1-2 yıl sonra alınması gerekir
www.kule-teknoloji.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme