ARKADAŞLAR BEN 2 AYDAN BU YANA RECEİVERLERİN PEŞİNDE ARAŞTIRMA YAPIYORUM.ŞU ÜÇ MODEL KAFAMA TAKILDI SİZİN ÖNERİNİZ HANGİSİ OLUR.1)2000 X PLUS 2)2005 CI 3)8000 PLUS HANGİSİ HARİKA BİR MAKİNADIR.1 HAFTA ÖNCESİNE KADAR 8000 XCAM ALMAYI KAFAMA KUYNUŞTUM FAKAT AKLIMA BİR DAHA SOKTULAR.BUNUN MODÜLÜ İÇİNDE YA BU MODÜL 1 SENE SONRA HİÇBİR İŞE YARAMASSA NE YAPACAKSIN O ZAMAN BOŞU BOŞUNA PARA VERMİŞ OLACAKSIN.DEDİLER.
kardeş onu sana kim dediyse doğru söylemiş bence ama başının ağrımasını istemiyosan kaon ksc 511 cı al ben 1,5 senedir kullanıyorum hiç uğraştırmadı beni hem yazılım atması kolay sende rahatlıkla atabilirsin hemde yazılım desteği harika fikir edinmem açısından yazdım yinede en doğrusu kendi bildiğindir... saygılar cümleten kolay gelsin
o zaman baska modül takarsın yuvaları var iki tane.. 8000 xcam en iyi alet, bende cok düşündüm xcam aldım şimdi cok memnunum
Köksal61 in dediği gibi kaon ksc 511 cı güzel cihaz hatda sunny lerde kaon tabanlıdır.Birde topfıeld serisinden veya golmaster 9400 cı düşünebilirsin fakat kaon serisini yazılımlarını bilgisayardan rahatlıkla yükleyebilirsin.Digital uysu işini profesyonel yaptığımızdan cihazların geneli hakkında bilgiye sahibiz.Hemen hemen her yeni çıkan cihazı testlerden geçiriyoruz.kaon serisinden topfıled serisinden golmaster serisinden fiyat bakımından kaon serisi çok az ucuzdur tercihinizede son derece sayılıyız.Bu konu üzerine sitemide ziyaret edebilirsin ve anket sonuçlarıda karar vermene yardımcı olabilir.