Şimdi Ara

Arkadaşlar Riot Destek Harika !Okuyun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Whooobies

Hesabımı banladılar nesini sevicem onların onlar anca çar diyen oyuna para yatıran veletlerle ilgilensinler

Harbiden bir şey yaparsan ban atıyorlar oyunda küfret çık ban ye ağla :D
  • Riot Türkiye ofisi reklam vermiş buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainStarck

Arkadaşlar destekten her türlü sorununuzu çözüyorlar ve Karakteriniz kaybolsa unutsanız çalınsa bile herşeyi değiştirsinler adamların istediklerini uygulayn size karakterinizi tekrar veriyorlar benim karakterim gitti çalındı yani ve destekten aldım.Bu çok önemli bu nedenle karakter satın almayınız geri alabilirler ve dolandırılırsınız!

Char ? Metin2 Falan mı :) Şuna Hesap Deseniz Nolur Anlamıyorum Ha
  • CHaRını AldıĞına Sevİndim qnq
  • karakterini çalmışlar şimdi de
  • Karakterimi Chaldılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

çar dememiş bari, bu da bir şey.

Arkadaşlar Riot Destek Harika !Okuyun! beni mi çağırdın qnqs :)
  • Karakter dediğin "char" ın Türkçesi. Oyundaki şampiyonlar karakterlerdir. Sen onları kontrol edebileceğin bir hesaba sahipsin.
  • koridora lane, ortaya mid, deniyorda karaktere char denmesimi zorunuza gitti la? hiç yoktan çar dememiş adam :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamsın la.
  • benim çarı soymuşlar onu nasıl halledecez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

koridora lane, ortaya mid, deniyorda karaktere char denmesimi zorunuza gitti la? hiç yoktan çar dememiş adam :-)

ona karakter desin demiyoruz ki.
    account/hesap dese yeterli bizim için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Charınız kaybolsa dan sonrasını okumadım harbiden

Abi siz ne diyorsunuz ya ağız alışkanlığı başka oyunlardan admlar ağzımıza alıştırdı bu lafı :D

Hesap.

• Beyler hesap çalınınca bunlar abuk subuk sorular soruyorlar ya tum sorulara cevap vermemiz mi gerekiyor geri almak için_?
  • Okumadan yorumlara baktım okumayın diyen olmamış okuyorum bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

TR Support useless.

İlk zamanlara göre baya iyi tr açıldığında başladım nerdeyse bi ticket atardım 1 hafta cevap gelmezdi bazen 1 ay sonra geliyodu ticketlara ben bile unutuyodum ne dediğimi.Şimdi atıyorum öbür gün cevap alıyorum otomatik cevap yazanda yok bana denk gelmedi henüz.
  • quote:

Arkadaşlar destekten her türlü sorununuzu çözüyorlar ve Karakteriniz kaybolsa unutsanız çalınsa bile herşeyi değiştirsinler adamların istediklerini uygulayn size karakterinizi tekrar veriyorlar benim karakterim gitti çalındı yani ve destekten aldım.Bu çok önemli bu nedenle karakter satın almayınız geri alabilirler ve dolandırılırsınız!

• Char = 12 yaş. İnkar edilemez.
  • Char İngilizce ''Character'' kelimesinin kısaltmasıdır Türkçe'de karakter anlamına gelir.12-13yaşında çocuklar kendi yaşıtlarıyla 12-13 yaşında diye dalga geçmeye çalışınca böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valiont

Char İngilizce ''Character'' kelimesinin kısaltmasıdır Türkçe'de karakter anlamına gelir.12-13yaşında çocuklar kendi yaşıtlarıyla 12-13 yaşında diye dalga geçmeye çalışınca böyle oluyor.

bunlar kafayı bulmul hacı :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.