Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ŞAHİN Mİ LADA VEGA SPORT 16 VALF OLANIMI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
43.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: karaman26

Bnce Şahin aL derim vegada ikincii eLi çokkk zayıff şahin kadar tutuLmuş bi araç da değiL
    ne oLursa oLsun Şahin derim

Oha. Bilmeden bilgi veren CAHİLLLERE gerçekten sinir oluyorum. Lada Vega'nın 2.eli Zayıf ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exchicco

quote:

Orijinalden alıntı: yakisikli_135

Sen doğan , şahin görmemişinn veya onlar seni dikkate alıp yarışmamışlardırr ;)

dostum bende lada vega var şu resimlde gördüğün şahin 2001 benimkide lada vega 200 model 8valf 2. vitesi tam doldurmadan 3e attım sonra dikize baktım.. bence hiç ladayla kapışmadan bu yorumu yapman çok yanlış..

eğerki biraz dikkat edersek karbürator sistemi il enjeksiyon sistemi arasındaki farkı kullanımda sezeriz.. en bakımlı şahini getir bakmlı bir vega kesinlikle 3. vitese geçtiğinde boy farkı oluşturacaktır.. şahinde kullandım.. arka itişli olması karbüratörlü olması bnm için dezavantaj veganınsa enjeksiyonlu olması ön çekişli olması avantaj 4 cam otomatiğinin olması içeride yarı bilgisayar olması az yakıo olması performanslı olmasıda cabası.. 6 milyara gidip 94 şahin alacağma temiz bir vega alırım yolda görüğüm her şahinide tokatlarım.. ha kezada öle yaptım.. broadway sprig şahin uno bunlar plakamı okudular ama bi gerçek var oda flaş gerçeği hiç kullanmadım ama çok temiz bi flaş vegayı arkasına almayı başardı..

ARKADAŞLAR ŞAHİN Mİ LADA VEGA SPORT 16 VALF OLANIMI?

yavrum benim slx slx dir duruşa bak yav

• o slx değiş şahin :D 1.6 2001 bu arabların modeli bile anlaşılmıo sanırım :D
  • benim veganın 2 .vitesi yeter standart her şahine ,dogana ,40 yaşındayım 7 yıldır vega kullanıyorum inadına ışıklarda tahrik ederim şahinleri doganları kalkınca hepsi hüsrana ugrar ,turbolar hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_fLeiN

Lada Alan adam eğer maddi yönden sıkıntı çekmez ise 10 yıl arabasını satmaz. Lada'lar sevgiye sevgi ile yanıt verirler. Masraf çıkarmaz Ucuz parça fiyatları ile Kuş serilerinin parça fiyatları ile yarışır durumdadır.
    Ayrıca 1.6 motor klima hidrolik direksyon ve spor görünümü ile şahinden her ortamda üstündür.

Bu ne böyle ya? Benim Doğan SL ise çok nankör..Sevdikçe uzaklaşıyor benden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan7333

eğer arabamda konfor istemem, çok yaksın,gaza nekadar basarsam basayım fazla gitmesin,biraz hızlanınca yolla bağını kesip uçuşa geçsin,frene basınca durmasada olur nasıl olsa birgün hepimiz ölecez diyorsan şahin biçilmiş kaftandır hemen al.bu ülkede piyasaya ilk giren araba kuş serisi olduğundan hala toz kondurmayanlar çok ama artık uyanalım arkadaşlar.avrupada trafiğe bile çıkarmıyorlar artık bunları.müzelerdeki yerlerini almak üzereler,ülkemizde bu teknolojideki arabalr hala fahiş fiyatlara satılıyor,yani başkalarını artık çöpe attığı teknolojilere dünya para veriliyor,yazıktır.anlamadan bilmeden kötülüyor diyenler olabilir,çok arabam oldu ama hiçbir zaman kuş serisini düşünmedim bile,sonuçta can taşıyoruz,zenginde değilim devamlı benzin alayım,e birazda konforu hakettiğimi düşündüm.sonuç olarak uzak durdum.7-8 bin tl gibi rakamlara piyasada ne arabalar var klimasından abs sine kadar full.ama vega mı şahin mi diyorsan tabiki vega.

Cümlenin Başını Çok Fazla Saçmalamışsın. Tamam Şu zamana göre teknolojisi çok eski ama Bahsettiğin Kadar da kötü bir araç değildir.Çoğu kişi Frene Bastığında Durmadığı için ya da nasıl olsa birgün hepimiz ölecez diyip demi bu arabayı alıyorlar....

Bu Teknoloji ve Özelliklerle Karşılaştırırsanız Tabii ki Lada Vega. Hem de Donanımlı... Bende Olsam Kuş Serisine 7-8 bin vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

benim veganın 2 .vitesi yeter standart her şahine ,dogana ,40 yaşındayım 7 yıldır vega kullanıyorum inadına ışıklarda tahrik ederim şahinleri doganları kalkınca hepsi hüsrana ugrar ,turbolar hariç

Sırf Böyle yapanlara uyuz Olup Son Gaza Kadar Köklüyodum. Ne Yapayım Adamlar Pis Tahrik ediyor. Kaç Tanesini trafikte Ölümüne Aralara Girip Ellerine Verdim . Yani Artık Tahrik yüzünden Hayatımızı Bile Hiçe saydırıyorlardı.... Tabii bunların hiç biri doğru hareket değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuE_bErRy -- 16 Haziran 2010; 2:21:16 >
  • Amcamda Şahin var 93 model araba alana kadar bizde duruyordu,
    Çok sade modif var , hoş temizde bir araba...

yaşlı 17 senelik araba ama bakımını yaptır rahat 10 sene daha binersin....

Yedek parçası o kadar ucuz ki Komple motoru sök tak 500 tl :)

2.eli Lada'ya göre kat kat fazladır inkar edilemez...

Ama Lada'da evde kalmaz (:

Kuş Serisinin bu + larına rağmen;

gerek sorunsuzluk gerek motor vs. olarak lada üstündür sonuçta yeni arabalar....

Bence 2 arabayı da tercih etmeyin 10.000 e yakın bütçeniz varsa MAREA ELX ler güzel bir seçim olur....

MAREA ELX 1998 (ABS HİD. ÇİFT HAVA YASTIĞI KLİMA vs.) 10000 TL Ye bir sürü ....
  • Şu da bir gerçek acemilik Kuş Serisinde çıkar

Vurdu kırdı derdi yok (:
  • konuyu hortlatalım yıl 2016 lada vega 1.5 ve ya 1.6 alıalımmı servis yada yedek parça sıkıntısı çekermiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: linea.54

konuyu hortlatalım yıl 2016 lada vega 1.5 ve ya 1.6 alıalımmı servis yada yedek parça sıkıntısı çekermiyiz

arkadaşımda vardı. zamanı için bile güzel araba değildi. camları mesela; 4 cam otomatiktir ama tam açılmaz kolunu acıtır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.