FİLM TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM AMA İNSANI SONUNDA DÖT EDİOLAR KİMSENİN AKLINA GELMEMİŞ BİŞİ OLUO VE KALA KALION AMA SONU BİLİNMEYEN FİLMLERR ARŞİVİMDİR HELAL OLSUN
Bu nasıl sondur kardeşim.6.his yalan bunun yanında!
Gerçekten baştan sona mükemmel bir film
Neden filmin adı testere diye düşünüyordum tamam 1 tane testere vardı ama...filmin sonundaöyle kullanacağı aklıma bile gelmezdi.Adam bir ara söylemişti neden testereyi koyduklarını tabiki..Filmin sonunda şok oluyor insan gerçekten böyle bişey olunca
filmı guzellestıren kesınlıkle son sahne
FİLMİN EN İLGİ ÇEKİCİ SAHNESİ ADAMIN ÇARESİZCE BACAĞINI KESİŞİ MUHTEŞEM BİR YAPIM
Güzel filmdi ama o kadar. Hatırlanacak film değil.
gercektende ii flim cogu arkadasım baa katılıyor
yonetmen filmde adedata sov yapmis... cok iyi bir senaryo....
filmin son sahnelerinde hiç gereksiz vahşet sahneleri kullanılmış, bence bu kadara gerek yoktu, ama film baya sağlam, izlenmesi gereken filmlerden sonu çok iyi
film beklediğimden çok çok daha iyiydi.ben oldukça beğendim.filmin adına bakan elinde testere ile milleti doğrayan bir psikopat var zanneder ama alakası yok.film süperdi.ben izlemeden önce izleyenler kötü yorumlar yapmışlardı anlamadım nedenini.kötü sınıfına girmeyecek kadar iyi bir film.oldukça iyi.
2004 YILININ EN GÜZEL FİLMLERİNDEN DİYEBİLİRİM.ÖYKÜ GAYET GÜZEL.BİLMECE GÜZEL.ÇÖZÜM GÜZEL.FİNAL SÜPER.GERİLİM,ADVENTURE ARAYANLAR İÇİN MÜKEMMMEL DİYEBİLİRİM.HALA İZLEMEMİŞ OLANLAR VARSA ŞİDDETLE TAVSİYE EDEBİLİRİM.
quote:
Orjinalden alıntı: Vice Citizen
insanlık karşıtı vahşi adi bi film. korkutmuyor, iğrendiriyor, sevdirmiyor, tiksindiriyor. sonuna kadar
şaka mı bu ?
çok güsell
old boy ile birlikte testere reklamı çok yapılmayan filmleri. bu yüzden biraz gölgede kaldı gibi.
mesela ben sinemaya gitmiştim testere için o gün de fitaş ın 12 salonunun 11 inde gora vardı.
sağlam kurguları var tabi. ama iyiki önceden izlemişim çünki arkadaşlar saolsun tüm kilit noktaları vurgulamışlar burada.
izlemeyen biri umarım bu post'u okumaz
FİLMİ SEYRETTİM AMA BEĞENMEDİM.TEK İYİ YANI SONUNA KADAR KATİLİ TAHMİN EDEMİYORSUN.AMA BUNA RAĞMEN FİLM SARMADI BENİ.BÜYÜK KISMINI SIKILARAK SYRETTİM FİLMİN.HELE ADAMIN TESTEREYLE AYAĞINI KESTİĞİ SAHNEDE KAPATACAKTIM AZ DAHA...BİR İNSAN ACIDAN KAFAYI YEMEDEN,BAYILMADAN NASIL KESEBİLİR AYAĞINI?ÇOK SAÇMA...ŞİMDİ HERKES' E O ANDA AİLESİ TEHLİKEDE,GÖZÜ BİRŞEYİ GÖRMEZ'' FİLAN DİYECEK AMA YİNE DE ÇOK SAÇMA,HATTA AKILDIŞI BİR SAHNEYDİ...KISACA FİLMİ TUTMADIM BEN,YANİ BEKLEDİĞİM KADAR SAĞLAM BİR FİLM DEĞİLDİ
kurgusu çok iyi
SAW I - II - III bu zamana kadar olan tum serilerini seyretmis biri olarak seri filmler arasında ender bir yerdedir. Cunku her bolumde kendi icinde bir supriz var ve bu suprizi film sonuna kadar asla kestiremiyorsunuz. Bu da filme buyuk heyecan katıyor. Bir gercek varki kesme bicme cok ama insanlarin hayatlarina onem vermeleri gerektigi mesajini vermesi de onemli. Genelde kurbanlar hayatlarini degersiz sekilde geciren insanlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme