Şimdi Ara

arkadaşlar silkroad güzel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce metin2 oynuyordu kardeşim bende baktım 65 lvle kadar kastım sonra sıkıldım simdi başka oyun oynamak istiyorum silkroad güzel mi ? oynanması kolay mı ? bana oyunu öğreticek varmı

• SRO itemlerin konuştuğu yani diğer bir deyişle paranın konuştuğu 101+ sonrası için kasmanın ölüm olduğu insana eğlenceden çok sinir stress veren bırakılası bir oyun. Oyunun bence en iyi hali bence lv sınırının 70 ve 80 olduğu avrupalı karakterlerin olmadığı zamanlardı. Şimdiki lvl sınırı 120 meslek savaşlarınını da içine ettiler. Dediğim gibi parası olanın ezdiği bir oyun. Dün cave savaşında 2 hırsız (thief) cave'i bastı sağlam itemleri sayesinde herkesi yıkıp geçtiler böyle boktan bir oyun.
  • Simdi sana onerim metin 2 yi unut silkroad sinir ve cuzdan dusmani en guzeli konsoldaki online ps3 vb
  • kardeş metin2 ile silkroad karşılaştırılamaz bu bir gerçek ama paran varsa herşey güzel =) öncelikle bu başlıcaksan hiç başlama illede başlıcam diyosan sro bağımlılık ve stres yapan bir oyundur kolay gelsin =9
  • şayet lise falan okuyosan başlamayı hiç düşünme ilerde çok sıkıntısını çekersin ünide falan okusan başla derim koy bota kassın tabi biraz maliyetli bi oyun ama zevk aldıkça giden paraya üzülmeyeceksin
  • git ders çalış bence ben 5 yılımı verdim de ne oldu
  • Orijinalden alıntı: pasgeuk

git ders çalış bence ben 5 yılımı verdim de ne oldu

Orjinalden alıntı: ananzaa

şayet lise falan okuyosan başlamayı hiç düşünme ilerde çok sıkıntısını çekersin ünide falan okusan başla derim koy bota kassın tabi biraz maliyetli bi oyun ama zevk aldıkça giden paraya üzülmeyeceksin

bizim arkadaş oynuyor sınıfta cocuk 3 senede 1.5 milyar para yaptı item alığ sattı 100 lvl yaptı bi şeyler yapıp satıyor hep anlatıyor diyo 50 tl ye alıyorum 150 ye satıyorum yok kazıkladım yok şunu yaptım yok bunu yaptım bende bu oyunda o kadar cok para kazanılırmı onu merak ediyorum ?
  • kazanılır. kendimden biliyorum
  • öle başlayıpda kazanamazsın sro dan en büyük karım sbot satmakla başladı benim zamanımda 0x33 vardı o parayla üyelik satılıyodu sbotta böle olcak dedik gaza geldik 100 tane üyelik açtık bi gün forumları gezerken millet akın akın sbot arıyolardı bende gittim tanesini 25 tl den sattım 2500 milyar temiz para ama şans tabiki ama şöle bi olay var verdiğim o kadar emeğe değmiyor zaman kaybı suan diyorum 100 tane üyelik sattım ama sbot sitesinde açık vardı üyelikleri aktif hale getirdik öle bi durum kısaca 2sinede başlama derim
  • fena sayılmaz
  • Oyun serefsizden gecilmiyor, charın calınır, uzulursun, aglarsın, icin yanar. Hic bulasma, para biriktir, Xbox 360 ya da PS3 al, SRO'da harcayacagın vakti bunlarda harca. Bagımlılık gibi, bırakıcam bırakıcam dedim, bırakamadım, durup dururken o kadar para girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 23 Eylül 2011; 19:33:14 >
  • Grafikleri ve oynanılışı metin2 den çok çok iyi, ancak diablo 3 çıkacak. Ben o arada zaman geçiriyorum.
  • bence oynama ben oynardım eskiden 120 lvl oldum baktım çar soyuldu söliyim oynama sro-tr oynuyordum fena deildi oynadım kastım bişey olmadı ws ler kötü hemde çar soyuluyo çar soyulmak ne demek SP kasman gerek unuttum oyunu SP mi neydi en az 600.000 SP lazım onuda yapana kadar 60 lvl olursun ama hiç bir beceriye vermicen sıkıcı oyun ya

benim kararım bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.