Şimdi Ara

***ARKADAŞLAR SİMBYAN MI YOKSA WİN MOBİLE Mİ?***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞALR BİLİYOSUNUZ Kİ ARTIK İŞLETİM SİSTEMLERİ CEP TELEFONLARINDA 2 ÇEŞİT SİZCE HANGİSİ DAHA VERİMLİ VE DAHA İYİ VE SORUNSUZ OLARAK ÇALIŞIYO .....

• arkadasım bence windows mobile daha iyidir ornegın mpx220 super bır makıne etrafımda kullanan arkadaslar var hepsı memnunlar divx film atıp ızlıyolar ayrıca bı cok programı varr işletım sıstemının mpx220 mpx200 yada i-mate eskı modellerı bıraz daha ucuz heee bir de benq-p50 modelı var bunlardan bırıne sahıp olmak işletım sıstemının ayrıcalıgını tatmak mukemmeleeeee

• WinMobile kesinlikle daha stabil daha verimli ve sorunsuz bir sistem symbian yanında
  • arkadaşım yanlış duymadım galiba bu sorumu be tabiki win mobile
  • Ben symbian diyorum. Kullanmadığım telefon kalmadı. Symbian'la çok rahat ettim inan ki
  • win mobile kullanmadın yani hiç kabul ediyosun
    quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Ben symbian diyorum. Kullanmadığım telefon kalmadı. Symbian'la çok rahat ettim inan ki
  • Kullandığım win mobile telefonlar: I Mate sp1 - mpx 200 - 220. Hiçbirinde de symbian ve Nokia kadar rahat kullanıma rastlamadım. Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

win mobile kullanmadın yani hiç kabul ediyosun
    quote:

Ben symbian diyorum. Kullanmadığım telefon kalmadı. Symbian'la çok rahat ettim inan ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    MacBook mu ? windows mu ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JAVA
  • Bugünün değil ama yarının işletim sistemi olmak üzere windows. Ama şimdilik kullanım kolaylığı, döküman ve program bulunabilirliği açısından symbian önde. Ama şimdilik... Zira artık pda türü makinelere olan talep hızla artmakta, bunun yanında bill gates'in yırtıcılığı da düşünülürse, windows'un geleceğinin parlak olacağını düşünmek mümkün. Zaten nokia yakında mobile windows pazarına girecekmiş. Dünya'da satılan her 100 telefondan 35'inin nokia olduğu düşünülürse...
  • Rahat kullanım değil de sorun ve verimlilik bazında ele alırsan ?
    quote:

Kullandığım win mobile telefonlar: I Mate sp1 - mpx 200 - 220. Hiçbirinde de symbian ve Nokia kadar rahat kullanıma rastlamadım. Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

win mobile kullanmadın yani hiç kabul ediyosun
    quote:

• Bütün samimiyetimle söylüyorum ki, symbian'daki stabil çalışmayı win telefonlarda göremedim. Kilitlenmelerden bıkmıştım. Şimdi çok memnunum. Amaaaaaa bir tek artısı var, o da mp3 dinlerken açık ara fark atar win mobile.
  • ne kitlenmesi ben hiç yaşamadım ama simbian hemen j-kitliyo telefonuaçıp kapatman yarım saat bu seferde
  • windows daha profosyonel bir işletim sistemi ama kullanım kolaylığı acısından symbian daha rahat sorun çıkarma açısından bakacaksanız her ikisindede sorunlar yaşabilirsin bu konuda birinin diğerine bariz bir üstünlüğü yok.
  • symbian olarak 3650 kullandım yaklaşık 1 sene
    win. mobile olarak da hp ipaq 6340 kullanıyorum hala

symbian, windows mobile'ın yanında oyuncak gibi kalıyor bence
  • ARKADAŞLAR BENCEDE SİMBYAN ÇÜNKÜ DAHA GELİŞMEMİŞ WİN AMA SİZİN YORUMLARINIZDA GÜZEL
  • Symbian.Eğer cepte divx kodlamıyacaksan ve işletim sistemli , görsel ögeleri üstün bir telefon alamayı düşünüyorsan tek tercihin olmalı.

Yok ben divx kodlarım, word u pdf ye çeviririm diyorsan win mobile al.Bunlar için win mobile daha elverişli.
  • Her iki sistemli telefonları şu anda kullanıyorum VE WİN MOBİLE diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zarpandit22

ARKADAŞLAR BENCEDE SİMBYAN ÇÜNKÜ DAHA GELİŞMEMİŞ WİN AMA SİZİN YORUMLARINIZDA GÜZEL

Arkadaşım sen ne diyorsun. Windows a gelişmemiş ya da Symbian dan az gelişmiş bir işletim sistemi mi diyorsun yoksa ben mi yanlış okuyorum. Lütfen yapmayın...
  • kesinlikle symbian
  • Tartışma amaçlı ve koltuğa oturup keyif çatarak "lan ne güzel düşürdüm bunları birbirine" ithamlı bir
    topic olduğu kesin. Sonuç nedir, ne çıkacak? Herkes düşüncesini söyleyecek ve nihayetinde onu savunmaya devam edecek.. Kapatmıyorum bu sefer takipteyim; ancak kırıcı söz ve davranışlar gördüğüm andan itibaren
    yok olur topic arkadaşlar...

Kolay gelsin ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.