Şimdi Ara

Arkadaşlar sistem için yardım ederseniz sevinirim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GIGABYTE GA-EP43C-DS3 (Intel P43, GLAN, SATA, LGA775)
    INTEL Core2 Quad Q9550 (2.83GHz, 1333MHz, 12MB, LGA775) BOX
    OCZ DDR2 1066 4096MB (2x2GB) reaper cl5
    THERMALTAKE M9D (VI4000BWS) (PSUsuz)

arkadaşlar bilgisayarcı arkadaş bu sistemi önerdi bana anakart ve işlemcinıin uyum konusunda sorun yaşarmıyım işlemci hakkında yorumlarınız neler veya başka öneribileceginiz birşeyler varmı yorumlarınızı bekliyorumm... birde bu bilgisayarın kasasına kac watt öneririsiniz bilgilendirirseniz gerçekten sevinirim saygılar...

• Q9550 alıyorsanız P45 çipset öneririm...

Gigabyte EP45- DS3L olabilir, ilerisi için CrossFire ve Raid düşünürseniz de, Gigabyte EP45- DS3R' yi tavsiye ederim,

Ekranınız 19" ise 512mb'lık ekran kartı yeterli gelir. 19" üzeri ise 1gb almak mantıklı.

Kasa powerı olarakta o.c yapacağınızı da düşünürsek ya da ilerisi için çoklu Raid ya da Vga uygulamaları (CrossFire) 600-700w civarı gerçek bir power iyi olur. Tavsiye olarak Corsair, Termaltake, FSP Blue II serileri, Highpower Absolute serileri güzel seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 10 Mart 2009; 2:37:39 >
  • Leon gerekli tavsiyeleri vermiş bize aldığında hayırlı olsun demek kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Q9550 alıyorsanız P45 çipset öneririm...

Gigabyte EP45- DS3L olabilir, ilerisi için CrossFire ve Raid düşünürseniz de, Gigabyte EP45- DS3R' yi tavsiye ederim,

Ekranınız 19" ise 512mb'lık ekran kartı yeterli gelir. 19" üzeri ise 1gb almak mantıklı.

Kasa powerı olarakta o.c yapacağınızı da düşünürsek ya da ilerisi için çoklu Raid ya da Vga uygulamaları (CrossFire) 600-700w civarı gerçek bir power iyi olur. Tavsiye olarak Corsair, Termaltake, FSP Blue II serileri, Highpower Absolute serileri güzel seçim olur.

Leon bende aslında gigabyte ep45-ds3l alayım diye düşündüm ama onun tek ddr2 destegi var ddr 3 destegi yok bu yazdıgım kartın hem ddr2 hem ddr3 desteklemesi açıkcası ilgimi çekti ilerisi için hani diye düşündüm ondan bunu alsam diyorum acaba p43 cihsette sorun yasarmıyım :S

• Sorun yaşamazsın kardeşim ama o işlemciye P45 yakışır, ddr3 için en az 1-2 sene lazım fiyatları halen yüksek ve zamanlamaları yüksek hızdan dolayı da yüksek kalıyor, ddr3 'te verim almak için X38-X48-X58 kullanman lazım çipset olarak, seçtiğin bellekler gayet güzel iyi de o.c oluyor... Her türlü performans alırsın yeterli gelir bence... Ama ddr3'te olsun dersen eğer bunu al, Gigabyte EP45C-DS3 --- 140$+kdv civarında fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 10 Mart 2009; 3:39:36 >
  • buarada guzel yorumların için verdigin ugras için eline agzına saglık...
  • Rica ederim elimden geldiğince paylaşımda bulunuyorum

Bu arada sonradan aklıma bu kart geldi; ddr3'te olsun dersen eğer bunu al, Gigabyte EP45C-DS3 --- 140$+kdv civarında fiyatı
  • anldım demek istedigini yoksa inanırmısın p43 45 gore 15 dolar daha fazla birde ama yorumları felanda bayagı olumlu alınca acıkası onda karar kılmsıtım bu p45ds3l ya çok gec acılıyor tarzında sikayetler var peki bilgin varmı
  • valla son verdigin kart tam simdi cuk diye oturdu kardesim peki bunun perfonması konusunda ne dersin özellikleri bize uydu memnun kalırmıyım peki tam olarak fikrim yokda bu kart hakkında :D
  • Geç açılma konusunu duymadım açıkçası ben ürünlerin incelemelerini DH ya da yabancı kaynaklı sitelerden takip edip okuyorum Gigabyte şu ara iyi gidiyor bana göre

EP45-DS3L düşünürsen dediğim gibi Raid ve C.Fire uygulamaları yer almıyor,
    EP45-DS3R 'de bu iki özellikte mevcut,
    EP45C-DS3 'te ise ddr3 ve C.Fire özelliği de var,

Duruma göre seçersin
  • coksagolasın yordum senide ep45c-ds3 modeli gercekten hosuma gitti birde combo modeli ramlarde cok sorun yaratıyor tarzında yorum yapmıs ama sanmıyorum gigabyte bunun caresine bakmamış olsun :D ha birde son sorum oc ramlarin plantiumları var bu yazdıgım biraz asırımı yoksa platinum mu alsam yoksa bu iyimi kalsınmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordex1907 -- 10 Mart 2009; 4:03:51 >
  • Reaper serisi çok daha iyi değişmene gerek yok, combo anakartta sonuçta aynı anda ddr2+ddr3 ram takılmayacağı için sorun çıkmaz benim anakartım da combo gayet iyi devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 10 Mart 2009; 10:30:04 >
  • Çok tsk ederim ederim leon hakkını cidden ödeyemem peki tharmaltake bu kasayı yeni cıkarmıs fiyatıda uygun geldi sen ne dersin veyabu fiyatlarda önebilecegin başkabir kasa varmı birde benim monitorüm 19 inc ama ilerde 22 almayı düşündügüm için ekran kartında 1gb alayım diyorum ileride yatırım genede yapmak sart :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cordex1907

CLUB 3D 1GB ATI Radeon HD4870 (PCI-E)
    GIGABYTE GA-EP43C-DS3 (Intel P43, GLAN, SATA, LGA775)
    INTEL Core2 Quad Q9550 (2.83GHz, 1333MHz, 12MB, LGA775) BOX
    OCZ DDR2 1066 4096MB (2x2GB) reaper cl5
    THERMALTAKE M9D (VI4000BWS) (PSUsuz)

arkadaşlar bilgisayarcı arkadaş bu sistemi önerdi bana anakart ve işlemcinıin uyum konusunda sorun yaşarmıyım işlemci hakkında yorumlarınız neler veya başka öneribileceginiz birşeyler varmı yorumlarınızı bekliyorumm... birde bu bilgisayarın kasasına kac watt öneririsiniz bilgilendirirseniz gerçekten sevinirim saygılar...

Hocam anakartı p45 yonga setli öneririm .. Combo anakart seçmişsiniz ddr2-ddr3 destekli p45 yonga setli olan ep45c-ds3r öneririm.
    Ekran kartını HD4870 1 GB Toxic öneririm.http://www.sanalmarketim.com/urun/8e0b9e94a0d67f60febaad0ca34d0504/SAPPHIRE-ATI-HD4870-TOXIC(256Bit)1GB-DDR5-AVIVO16x Soğutma ve performans açısından çok çok iyi kart.

• güzel yorumlarınız için tsk ederimm ama clubunkine bana daha iyi demişlerde sizce bu ondan iyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordex1907 -- 10 Mart 2009; 21:28:49 >
  • SAPPHIRE ATI HD4870 TOXIC(256Bit)1GB DDR5 AVIVO16x gayet güzel ürün

Bu arada powersız kasa alıp sonradan power almak çok mantıklı gelmiyor bana kasa olarak Cooler Master RC- serilerine bakmanı öneririm 600w güç kaynağı ile geliyor yeterli olur diye düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.