Şimdi Ara

arkadaşlar sistem kurdum yorumlarınızı bekliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha yeni yeni sistemi oturtuyorum
    hdd:western digital raptor 16mb 10000rpm 150gb 420ytl
    ses kartı:creative x-fi xtrem music 170ytl
    ram:geil 2#1 1 gb ddr2 800mhz ultra dual 213ytl
    psu:be quiet yada seasonic düşünüyorum
    kasa:thermaltake psusuz bir kasa
    ekran kartı:sapphire hd 2900xt 512 mb ddr3 512bit directx 10 480$
    sürücü:lg h42n 33$
    işlemci:amd agena fx dogal 4 çekirdekler ne zaman geliyor bilmiyorum onlar olmassa amd 6000+
    anakart:agena fx alırsam amdnin anakartlarından quad-fx serisine uyan ilerde geçiş için almassam sapphireden bir 940pin anakart
    arkadaşlar sistemin genel yapısı bu sizlerden işlemcinin çıkıcagı zamanlar ve çıkıcagı saat hızlarını bekliyorum birde bana psulu saglam bir kasa önermenizi yada bir kasa ve psu önermenizi şimdiden herkes saolsun

• amd sistemden pek anlamam ama intel sistem olsaydı iyi olurdu bayaa süper sistem yapcaksın heralde öyle görünüyo ram ekran kartı ve power kasa seçimin çok güzel tebrik ederim.
  • saolasın kardeş ram çok araştırma yaptım ve geil hakkında okudugum yorumlar hep iyi yöndeydi caslarıda iyi birde dual olucanca performansları iyi olur dedim gelelim intele kardeş biraz bende amd ati fanatizmi var üzerine para verseler intel kurmam gibi birşey yani ne bilim ısınamadım gitti
  • ramlerde gecikme süresinin düşük olanı seç
    örn:GEIL GX22GB6400UDC PC2-6400 Dual Ultra serisi 2x1GB; DDR2-800Mhz; Cas 4 (4-4-4-12); Kutulu 163,99
    Aslında intele güvenebilirsin sistemi sağlam kurduktan sonra bi sorun olmaz ben yıllardan beri intel kullanıyorum.En ufak bi sorunum bile olmadı.Yine de sen bilirsin
  • en düşük caslı ramler hangi markanındır genelde overclock için ocz ve corsair önerdiler ama ben baktım fiyatlar biraz pahalı ben sırf kasa topluyorum bütçede 2500ytl belki biraz daha fazla ama yinede rame fazla para veremem işlemciyle ekran kartı zaten pahalı dallas ilgin için saolasın kardeşim eger birde intel yapim gör dersen bakarız belkide alırım bilmiyorum önyargı aslında kötüde işte insan hemen vazgeçemiyor amdden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD_ATİ_SAMSUNG -- 13 Mayıs 2007; 23:41:08 >
  • anakartı belirledim ama warmı piyasada ne zaman çıkar bilmiyorum fx57nin bir haberinde vardı barcelona ve r600 bir arada diye bir haberde orda bir arkadaş anakartları gösteren mesaj atmıştı o anakartlar satılıyorsa onları almayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD_ATİ_SAMSUNG -- 13 Mayıs 2007; 23:43:46 >
  • Şimdi ram konusunda anakartın desteklediği bi ram i seçmen lazım yani seçeceğin anakartı yazarsan ona göre tavsiye ederim ama Corsair ve kingston gibi markalar her anakartla uyumlu çalışıyo yani araştırdım ben bunları sana tavsiyem Corsair seç
    Linkini bulursam gönderirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam o zaman corsair i seçersin.

http://vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23517

sanki ucuzlamış dün baktığımda bayaa pahalıydı
  • bu iki anakart hakkında bilgisi olan lütfen çok acil ona göre tercih yapıcam bunlar galiba 3.çeyrekte çıkıcak yada ne zaman çıkar biraz bilgi verin bakın acil lütfen hadi kardeşler ayrıca dallas saol kardeş ram alıcam bu haftasonu geili alıyorum pcyi tek tek topluyorum ramler inş.. haftasonu geliyor ekran kartıda öyle olur bide hdd garanti raptor alıyorum işlemci olayı önemli
  • AMD nin en yüksek işlemcilerinden al.
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1988
  • O kadar Saglam bir sistem kuruyorsan

Kasan SilverStone TJ07 olacak, PSU da Enermax GALAXY 1000W veya 850W olacak baska yolu yok
  • Evet amd sistemler çok yüksek watt istiyo
  • evet birde ben gerekli bilgileri topladım benim istedigim işlemci 2007nin 3.çeyreginde çıkıcakmış
    bu yüzden kararsızım şimdi diger parçaları alıp onumu beklicem dedim şimdilik ucuz bir pc kurup sonradan o sistemimi alim yoksa diger parçalar dursun birtek işlemciyi 6000+ mı yapimamdagena fx daha hala 3.çeyrekte çıkarıcak ya bırak aga bana intel sistemde kurabilirsiniz param 2200ytl sırf kasa saolun şimdiden

• CORE 2 DUO INTEL-E6600 C2D 241 dolar
    CORE 2 DUO GIGABYTE-GA-965P-DS3 125 dolar
    DDR2 SDRAM GEIL-2x1 GB DUAL DDR2 800 159 dolar
    PCIE MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC 339 dolar
    SATA2 SEAGATE-320 GB SATA2 16 MB NCQ 93 dolar
    DVD YAZICILAR SAMSUNG-SH-S182D 31 dolar
    KASA AOPEN-IMPRESSION 550 SILVER 90 dolar
    POWER SUPPLY / UPS FSP-BLUESTORM 500 WATT 92 dolar
    TOPLAM : 1170 USD + KDV
    KDV DAHİL TOPLAM : 1 381,19 USD

Ekran kartını yeni çıkacak ATİ 2900XT yi bekleyebilirsin 1 aya kadar yaygınlaşır ama ben beklemem diyosan benim yazdığımı al.Her parçalar da kaliteli güvenebilirsin.KAsa nın power ı yok ayrıyetten power yazdım bu power herşeyi kaldırır merak etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.