Şimdi Ara

Arkadaşlar sistem toplayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir sistem yapacağım ve AM2 düşünüyorum. 4000$ param var. Bunlarla işlemci, ram ve anakart alacağım.
    Anakart olarak ASUS
    http://www.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=253&intProId=603
    Ramleride 2 Gb kingston ddr2 667 mhz
    İşlemci olarakda FX - 62 almayı düşünüyorum. Sizce böyle bir sistem toplamalımıyım. Yoksa conroe yu mu beklemeliyim.

Çok kararsızım. Yardım edin.

Arkadaşlar bu bilgisayar işini adeta kumara dönüştürdüm. Sürekli yeni bişey çıktığında alıyorum. Kendimi tutamıyorum. Geriye dönüp baktığımda ulan bu ülkede ekmek bulamayanlar var sen bilgisayara gidip para yatırıyon diye söyleniyorum kendimce. Kendime zarar veriyorum.
    Bu zamana kadar bilgisayara harcadığım paralarla bi araba alınırdı. Şimdi toplayacağım bilgisayarla oyun oynayacağım, müzik dinlerim, film izlerim o kadar. Neyse kafanızı ütüledim.

Çok iyi bir bilgisayar yapıp bu işi sonlandırmak istiyorum arkadaşlar. Biliyorum K8L çıkacak ama beni ilgilendirmiyo.
    Eğer onları düşünmeye devam edersem ben bu hastalıktan kurtulamam. FX - 62 de almamın pek bir anlamı yok herhalde 4800 de alsam daha iyi olur. 4800 - 600$, FX-62 - 1200$ arada çok fiyat farkı var ama performans açısından çok büyük bir fark yok galiba.

Neyse önerilerinizi bekliyorum.

Valla herkes beni bombalayacak herhalde (Dostum senin derdin ne ha, defol Lanet olası, git kendine kız arkadaş bul falan gibi tepkilere hazırım arkadaşlar)

Herkese şimdide teşekkürler.

• yanlıs yaparsın ben olsam senın yerınde bıraz beklerım am2 ler ole beklendıgı gıbı performans vermıyo bıraz bekle conroe al
  • Kardeş ben o zaman conroe yu bekleyeceğim o zaman, 2 ay daha sabredecez herhalde.
  • tabıkıde bekle zaten suan hıc bısı alınmaz dolar tavanda conroe zaten dusuk fıyatıyla gonullerı fethedıyo ben olsam beklerdım yok beklemıycem dıyosan al sana kımse karısamaz kı ama beklersen hem pc daha performanslı olur hemde cebıne yararı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.