Şimdi Ara

arkadaşlar siteyi değiştirdim şimdi bi bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sitemi değiştirdim şimdi beni bi daha eleştirin bakamhttp://geyix.yapsana.com/ o kdrda eleştirmeyin bedava site bu kadar oluyor..bi bakın bakam...

• gördüğünüz gibi arkaplanı değiştir dediniz değiştirdimm
  • Bildiğimiz blog, eleştirecek bir şey bulamadım...
    Kendi yaptığın, emek harcadığın bir şey olsaydı eleştirecek yanı mutlaka olurdu.

Saygılarımla
  • amatörce görünüyor ama ileride daha da iyi olacaktır yapacağın siteler
    sabırlı ol,

• quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ

Bildiğimiz blog, eleştirecek bir şey bulamadım...
    Kendi yaptığın, emek harcadığın bir şey olsaydı eleştirecek yanı mutlaka olurdu.

Saygılarımla

yaww arkadaş ne demk istediğini anlamadım nası kendin yapsaydın ltfn cvp yaz...bu siteyi kendimin yapmadığımımı sölüosun emek harcemedığımı nerden biliosun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkeminho

quote:

Saygılarımla

yaww arkadaş ne demk istediğini anlamadım nası kendin yapsaydın ltfn cvp yaz...bu siteyi kendimin yapmadığımımı sölüosun emek harcemedığımı nerden biliosun..

yani arkadaşın demek istediği hazır site aracı ile yapılmış bi blog ''kendin yapsaydın'' derken demek istediği senn tasarladığın senin yazdığın bi site olsaydı ozaman eleştirirdim demek istemiş heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

quote:

quote:

Saygılarımla

yani arkadaşın demek istediği hazır site aracı ile yapılmış bi blog ''kendin yapsaydın'' derken demek istediği senn tasarladığın senin yazdığın bi site olsaydı ozaman eleştirirdim demek istemiş heralde

böyleyse arkadaş daha acemiyiz bu konuda daha mynet bir bu iki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoş geldin yazısı bana göre çok kötü durmuş, sayfa çok uzun biraz daha kısa olsa daha iyi olur,Kaliteli mizahın adresi yazısının fontunu değiştirsen daha güzel bir font kullansan daha iyi olur saygılarımla emeğine eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

quote:

quote:

Saygılarımla

malatyaspor44 ne demek istediğimi anlamış, senin için tekrar açıklayayım...
    Sen eleştirmemiz için kendi tasarımını ya da yazdığın bir programı vermiyorusun, bu hazır bir script ve senin eleştirmemizi istediğin şey şu anda sadece "Script"... Umarım anlatabilmişimdir.

Scripti eleştireyim güzel bir blog... :)

Saygılarımla

• keske ii arastirsaydin reklamsiz bloglar var..içerik olarakda güzel basarilar sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.