yani arkadaşın demek istediği hazır site aracı ile yapılmış bi blog ''kendin yapsaydın'' derken demek istediği senn tasarladığın senin yazdığın bi site olsaydı ozaman eleştirirdim demek istemiş heralde
quote:
Orjinalden alıntı: malatyaspor44
quote:
Orjinalden alıntı: gorkeminho
quote:
Orjinalden alıntı: MetaLiaZ
Bildiğimiz blog, eleştirecek bir şey bulamadım... Kendi yaptığın, emek harcadığın bir şey olsaydı eleştirecek yanı mutlaka olurdu.
yani arkadaşın demek istediği hazır site aracı ile yapılmış bi blog ''kendin yapsaydın'' derken demek istediği senn tasarladığın senin yazdığın bi site olsaydı ozaman eleştirirdim demek istemiş heralde
böyleyse arkadaş daha acemiyiz bu konuda daha mynet bir bu iki
hoş geldin yazısı bana göre çok kötü durmuş, sayfa çok uzun biraz daha kısa olsa daha iyi olur,Kaliteli mizahın adresi yazısının fontunu değiştirsen daha güzel bir font kullansan daha iyi olur saygılarımla emeğine eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: malatyaspor44
quote:
Orjinalden alıntı: gorkeminho
quote:
Orjinalden alıntı: MetaLiaZ
Bildiğimiz blog, eleştirecek bir şey bulamadım... Kendi yaptığın, emek harcadığın bir şey olsaydı eleştirecek yanı mutlaka olurdu.
malatyaspor44 ne demek istediğimi anlamış, senin için tekrar açıklayayım... Sen eleştirmemiz için kendi tasarımını ya da yazdığın bir programı vermiyorusun, bu hazır bir script ve senin eleştirmemizi istediğin şey şu anda sadece "Script"... Umarım anlatabilmişimdir.
Scripti eleştireyim güzel bir blog... :)
Saygılarımla
keske ii arastirsaydin reklamsiz bloglar var..içerik olarakda güzel basarilar sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme