Arkadaşlar Böle Bir Sistem Sizce Ne Kadardır? Windows 7 32 Bit,2 gb Ekran Kartıi4 Gb Ram,4 Çekirdek... Sizce Böle Bir Pc Tahminen Ne Kadardır?
Biraz daha açıklayıcı lütfen bütçeni belirtirsen daha iyi olur. 200 dolara da 4 çekirdek var, 90 dolara da var yani.
quote:Orijinalden alıntı: Chaos_16 Ben Size Bütçe Vermedim Verdiğim Özellikteki Pc Ne Kadardır Dedim. Bende diyorum ki, bütçe vermen gerekir. 50 çeşit işlemci var belki 4 çekirdek hangi birini yazalım. İyi misin sen ? Canın sıkıldı da konu mu açtın. Konu dışı ile karıştırdın sanırım. Dikine gidiyorsun birde
quote:Orijinalden alıntı: *Furious* quote:Orijinalden alıntı: Chaos_16 Ben Size Bütçe Vermedim Verdiğim Özellikteki Pc Ne Kadardır Dedim. Bende diyorum ki, bütçe vermen gerekir. 50 çeşit işlemci var belki 4 çekirdek hangi birini yazalım. İyi misin sen ? Canın sıkıldı da konu mu açtın. Konu dışı ile karıştırdın sanırım. Dikine gidiyorsun birde Sen Beni Yanlış Anladın Neyse Boşver Canın Saolsun.
quote:Orijinalden alıntı: Chaos_16 quote:Orijinalden alıntı: *Furious* quote:Orijinalden alıntı: Chaos_16 Ben Size Bütçe Vermedim Verdiğim Özellikteki Pc Ne Kadardır Dedim. Bende diyorum ki, bütçe vermen gerekir. 50 çeşit işlemci var belki 4 çekirdek hangi birini yazalım. İyi misin sen ? Canın sıkıldı da konu mu açtın. Konu dışı ile karıştırdın sanırım. Dikine gidiyorsun birde Sen Beni Yanlış Anladın Neyse Boşver Canın Saolsun. Değişik özelliklerde değişik fiyatlarda dünya kadar 2 Gb ekran kartı, bellek ve 4 çekirdek işlemci var. Hangi birisini yazalım şimdi buraya. Sen almak için sormuyor musun ? Bütçe soruyoruz ki daha net olsun herşey.