öncelikle anakart konusunda kararsızım asus maximus formulayı bu fiyatı buldum bu fiyatta olduğu için almayı tercih ettim ayrıca 500gb yerin 2 tane 250gb alıp RAİD yapmayı düşünüyorum... öyle daha iyi olr herahlde.. görüşleriniz için şimdediden teşşekürler..
çok iyi bir sistem olmuş fiyatına göre Q**00 serisi bir işlemcide olabilir biraz daha zorlayarak
birde 195 dolar 9600 e vereceğine 5-10 dolar gibi bir farkla 8800 almak daha mantıklı
çok güzel sistem olmuş güle güle kullanın
Sistem çok güzel olmuş Eray arkadaşın dediği gibi ekran kartını 8800 gt alman daha mantıklı olur.
arkadaşlar yorumlarınız için ok teşekkür ederim ekran kartı için yorum yyapmışsınız bende 8800gt almak istiyorum anca kbu kart eskiimiyecekmi yani temmuzda 9 serisi modelleri gelicek ayrıca 9600gt sonic 8800gt ile aynı performansta nerdeyse birde anakart olarak Asus maximus formula sizce nasıl bir kart güzelmi beni nek adar idare edebilir onun yerine GIGABYTE Gigabyte EX38-DS5 1600 MHz FSB DDR2 16x LGA775 Anakart bu kartı alabilirim ikisinde nbiri tercihim olacaktır siz hangisi ayrıca 8400 işlemciyi soğutma ile kaç ghz e kadar çıkartabilirim bu sistem ile Ramler nasıl sizce yardımlarınız için ok teşşşekür ederim..
güzel sistem. anakarta o kadar vermek bence anlamsız. fazlası e.kartına verilebilir.