Şimdi Ara

Arkadaslar sizce fiyat nasıl?(leon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_91623094/tm.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi fiyat guzel arac düşünülur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko ve sigorta için,kendiniz diğer firmalardanda teklif alsanız daha iyi olur.

• farozlu_61 kullanıcısına yanıt
    Peki dizel otm te Megane HB ,dizel manuel de Astra HB 1.6 öneriyorum. İlla ben Doğuş grubundan araba alacağım diyorsanız manuel Golf ,Leon dan çok daha iyi bir seçim olur (comfortline dan aşağı almayın). Kasko ve Zor trafik sigortası için bayiden de fiyat alın ,dışarıdan da ..bilhassa kaskoda çok ayrıntı ve farklı klozlar var neresi uygunsa oradan yaptırın. Bir de şunu unutmayın bunların illa bayiden yaptırılması gereksiz ama satın alacağınız plazada ayrıca periyodik bakımları yaptıracağınız evinize yakın yerdir ve düşündüğünüz kaskonun o servisle özel anlaşması olup olmadığını sorun..şayet böyleyse Allah göstermesin bir kaza anında işleriniz daha kolay hallolur..Anadolu sigortanın fiyatı yüksek ama poliçesi en kapsamlıdır ..plase olarak Axa ya da bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Peki dizel otm te Megane HB ,dizel manuel de Astra HB 1.6 öneriyorum. İlla ben Doğuş grubundan araba alacağım diyorsanız manuel Golf ,Leon dan çok daha iyi bir seçim olur (comfortline dan aşağı almayın). Kasko ve Zor trafik sigortası için bayiden de fiyat alın ,dışarıdan da ..bilhassa kaskoda çok ayrıntı ve farklı klozlar var neresi uygunsa oradan yaptırın. Bir de şunu unutmayın bunların illa bayiden yaptırılması gereksiz ama satın alacağınız plazada ayrıca periyodik bakımları yaptıracağınız evinize yakın yerdir ve düşündüğünüz kaskonun o servisle özel anlaşması olup olmadığını sorun..şayet böyleyse Allah göstermesin bir kaza anında işleriniz daha kolay hallolur..Anadolu sigortanın fiyatı yüksek ama poliçesi en kapsamlıdır ..plase olarak Axa ya da bakın derim

Ilginiz icn teşekkür ederim. Yarin arastircam bnlari sizi bilgilendirrm tkrar Teşekkürler

• Doğuşu ölümüne savunmak için foruma girenler ne kadar ilginç insanlar ya
  • 5 yıl satamayacaksiniz sanırım. DSG'ye bulasmazdim ben olsam. Eski C serilerini kaçtan birakiyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

5 yıl satamayacaksiniz sanırım. DSG'ye bulasmazdim ben olsam. Eski C serilerini kaçtan birakiyorlar?
    Ewt 5yil satilamiyr.dsg den vazgeçtim zatn bi tane olumlu yorum almadm eski c serisi derkn anlmdm hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farozlu_61 -- 23 Mayıs 2014; 1:15:29 >
  • farozlu_61 kullanıcısına yanıt
    C serisi kasa değişti. Elde kalan eski kasalarda güzel indirim yapabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

C serisi kasa değişti. Elde kalan eski kasalarda güzel indirim yapabilirler.

Leonun eski kasalarindan bahsediyosanz.onlar yok hocam

• Ya şu focus tdci ps gelsin artık
    Ciddi ciddi piyasada dişe dokunur dizel otm araç yok
    Megane 5 yıllık kasasıyla artık fazlaca sıkıcı
    308 de zaten şuan otm yok c4 te fransız olduğu için ister istemez göz korkutuyor
    Toyotanın 1.4 motoru yetersiz geliyor ayrıca zaten mmt berbat bi şanzuman
    İ30-ceed ciddi bi yakıt tüketimi sunuyor ve o şanzuman bariz performansı törpülüyor
    Geriye bitek dsg kaldı e oda saatli bomba ancak 1.2 tsi ile riskler bi nebze düşük olur

Ee ne kaldı şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadıgim ilde mazdanin bayisi olsa yarin gidip yeni mazda 3 u alicam ama ne serwis ve bayi var..

• quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Ya şu focus tdci ps gelsin artık
    Ciddi ciddi piyasada dişe dokunur dizel otm araç yok
    Megane 5 yıllık kasasıyla artık fazlaca sıkıcı
    308 de zaten şuan otm yok c4 te fransız olduğu için ister istemez göz korkutuyor
    Toyotanın 1.4 motoru yetersiz geliyor ayrıca zaten mmt berbat bi şanzuman
    İ30-ceed ciddi bi yakıt tüketimi sunuyor ve o şanzuman bariz performansı törpülüyor
    Geriye bitek dsg kaldı e oda saatli bomba ancak 1.2 tsi ile riskler bi nebze düşük olur

Ee ne kaldı şimdi

Focus tdci ps en az 2015.

Şuan dizel şartı yoksa en alınası otomatik mazda 3 gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar.

şu linkteki konuyu, konuyu açan arkadaşın başına gelenleri tecrübe etmeni isterim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/f_//tm.htm#88154445

edit: dsg mi...Allah korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achille24 -- 23 Mayıs 2014; 8:18:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.