Arkadaslar Yeni Tel alacagım ama karar veremedim sizce N 72 mi ? yoksa samsung z540 mı yardımcı alırsanız sevinirim :):)
quote:
Orjinalden alıntı: Turkish Son
Arkadaslar Yeni Tel alacagım ama karar veremedim sizce N 72 mi ? yoksa samsung z540 mı yardımcı alırsanız sevinirim :):)
Ikisi cok farkli teller, Z540 daha cok s1k, dizayni, boyutlari, ince ve hafif olusuyla dikkat cekiyor..fiyati da daha uygun sanirim..N72 ise guclu symbian isletim sistemi, 2 mp kaliteli kamerasi, yuksek ses kalitesi, muzik uygulamalari, 1 gb a kadar artan hafiza destegi, stereo fm/gorsel radyo ozelligi, EDGE destegi, biraz daha iyi batarya omru gibi detaylara sahip.. Z540 da 3G/UMTS sebeke destegi, goruntulu gorusme, cift kamera, 240x320 piksel, daha parlak, kaliteli, net ekran, cift stereo hoparlor, 140 mb dahili hafiza gibi artilara sahip..eksileri ise: 1.3 mp kamera, hafiza karti destegi yok, batarya omru oldukca dusuk..ben hangisi hosuna giderse onu al derim..
öncelikle tesekkür ederim evet dedigin gibi ama nokia cok kullandım sayısını bile hatırlamıyorum en son 8800 kullanmıstım sonra w800i ama hep askerdeyken samsung z540 vardı aklımda simdi fiyatı düsmüs 480 ytl civarı n 72 daha ii bir tel ama seytan işte :):) diyor samsung al :)
quote:
Orjinalden alıntı: Turkish Son
öncelikle tesekkür ederim evet dedigin gibi ama nokia cok kullandım sayısını bile hatırlamıyorum en son 8800 kullanmıstım sonra w800i ama hep askerdeyken samsung z540 vardı aklımda simdi fiyatı düsmüs 480 ytl civarı n 72 daha ii bir tel ama seytan işte :):) diyor samsung al :)
O zaman 140 mb hafiza bana yeter, kamera ve sarj da cok onemli degil diyorsan samsung al arkadasim:) simdiden hayirli olsun, gule gule kullan..
yani
n72 herzaman için samsung dan iyidir ama istersen N72 yerine N70 alsan daha iyi olur(n70=çift kamera=3G)
Bence samsung al nokia artık çok klasikleşti
hepsinize tesekkür ederim n 70 kullandım iyi telefon ama nokia klasiklesti degisiklik lazım sony ericsson w810i güzeldi samsungun pili azmı gidiyor n 72 ye göre ??
Çok çok daha az gidiyor..
ikisi alakasız tarz telefonlar. symbian ile kullanmak istediğiniz yazılımlar varsa elbette N72 tercih edeceksiniz. Z540 daha ergonomik bir telefon bence.
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
E900'de 6 gün pil ömrünü görmüş forumdaki tek kişiyim. Standart kullanma. Yani günlük 5 dakika konuşma ve 10 mesaj ile. Sürekli cevapsız çağrı alma ve gönderme. Sürgü ile oynama diyebilirim bu standarda.
N72'yi 4 ay kullandım. Gayet güzel cihaz. Tavsiye ederim ama çok konuşan birisiysen hiç bulaşma. Keza müzikte de öyle. Çok müzik dinlersen bulaşma.
Bence N72 hocam
o zaman n 72 alalımm hatta 2.el var onu alalımm yavvv ikisinide mi alsam :):):) en iyisi samsung 'u almak degisiklik olur
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
quote:
E900'de 6 gün pil ömrünü görmüş forumdaki tek kişiyim. Standart kullanma. Yani günlük 5 dakika konuşma ve 10 mesaj ile. Sürekli cevapsız çağrı alma ve gönderme. Sürgü ile oynama diyebilirim bu standarda.
N72'yi 4 ay kullandım. Gayet güzel cihaz. Tavsiye ederim ama çok konuşan birisiysen hiç bulaşma. Keza müzikte de öyle. Çok müzik dinlersen bulaşma.
Genel olarak samsung ların pil ömürlerini kast ediyorum ben.. 2-3 model kaideyi pek değiştirmez..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
quote:
Genel olarak samsung ların pil ömürlerini kast ediyorum ben.. 2-3 model kaideyi pek değiştirmez..
Ama benim anladığım ve arkadaşın sorduğu soru Samsung Z540 ile ilgili. N72'ye göre şarjını sormuş. Bende elimdeki telefonun batarya süresini belirttim.
Ayrıca şunu da ekleyeyim. N72'de 2 günde biten bataryam E900'de W810i'de 4 günde bitiyordu.
@Turkish Son samsung un pilini sorduğu model belirtmediği için ben de genel bir cevap verdim.. W810i 4 gün gidiyorsa oldukça şanslısın çünkü 2,5 günü geçemedim ben.. Belki de teli kullanım sıklığıyla alakalı bir durum..
pil olarak samsung z54o ın pilinin kac gün gittigini sormustum zaten 2 gün gider herhalde hafta sonu bakacagım iki telede artık hangisini alırsak :):) herkese cok cok tesekkür ederim arkadaslar
bekleme süresi dert degilse n72. bana ortalama 4 gün gidiodu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme