Şimdi Ara

Arkadaşlar sizcede forumda bir terslik yoqmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda oyun kurulumu anlatımı yasak ama forumun üst konusu kurulum dosyaları:D
    kardeşim ya bırakın tamamen serbest olsun yada kurulum dosyalarınıda kaldırın hem forumda kurulum anlatımı yasak olunca insanlar server kurmayacakmı googlede bi aratın 10 sayfa kurulum var ne yaparsanız yapın kurulacak hem forumlar yardım için değilmi bu işte sizcede bi terslik yokmu?

• Kurulum yasaksa MuOnline bölüm kurallarına ekleyin dimi ama
    Yeni üye olanlar nerden bilsinler Muonline bölümünün dengesiz bir bölüm olduğunu.

• quote:

Orjinalden alıntı: nefret44444

forumda oyun kurulumu anlatımı yasak ama forumun üst konusu kurulum dosyaları:D
    kardeşim ya bırakın tamamen serbest olsun yada kurulum dosyalarınıda kaldırın hem forumda kurulum anlatımı yasak olunca insanlar server kurmayacakmı googlede bi aratın 10 sayfa kurulum var ne yaparsanız yapın kurulacak hem forumlar yardım için değilmi bu işte sizcede bi terslik yokmu?

Oyunu Kurucak Olan Senin Bahsettiğin Yerden Alır. Burda Kurulum Yasak.

Sadece Dosya Paylaşımı Serbesttir.
  • Bu Konu İle Gorusmeler Yapılıyor.En Kısa Surede Gelismelerden Haberdar Olacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: nefret44444

forumda oyun kurulumu anlatımı yasak ama forumun üst konusu kurulum dosyaları:D

Oyunu Kurucak Olan Senin Bahsettiğin Yerden Alır. Burda Kurulum Yasak.

Sadece Dosya Paylaşımı Serbesttir.

işte bende onu diyorum kurulum yasak ama kurulum dosyası var terslik burda hem bir türlüde anlayamadım kurulum neden yasaq

• nefret44444

www.game-helper.com buyur gel videolar rresimli anlatimlar buglu bugsuz dosayaLar team paylaşimlar Türkiye Muonline paylaşim yeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: copisko

nefret44444

www.game-helper.com buyur gel videolar rresimli anlatimlar buglu bugsuz dosayaLar team paylaşimlar Türkiye Muonline paylaşim yeri

yanlış anlamada sanki reklam yapmışsın ,ama neyse ewallah forumda hallona kadar ordan yardım alırım

• Tabiki Bizde İsteriz Donanaimda Olsun Bu paylaşimlar olmadigi için buraya yonLendiriyorum BU işi yapmak isteyeni hem reklam hemde senin iş hallolsun maksat senin işini halletmek degilmi :D<
  • quote:

Orjinalden alıntı: copisko

Tabiki Bizde İsteriz Donanaimda Olsun Bu paylaşimlar olmadigi için buraya yonLendiriyorum BU işi yapmak isteyeni hem reklam hemde senin iş hallolsun maksat senin işini halletmek degilmi :D<

eywallah dostum:D
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.