git sabahtan akşama kadar limon sat >yemin ederim daha iyi
Haklısın valla daha iyi. Ama gidip bi yerde işe girse.. Gündelik 10 ytl felan alsa yine daha iyi olur gözlerindede sorun olmaz..
Eğer sağlam charınız yoksa cleaver görevinde +5 biriktirip +7 basıp satmak eğer orta derecede sağlam bir charınız varsa sabah erken uyanıp cz de boss kovalamak en kolay yapılacak para şekillerinden bazılarıdır.
O Charı Kasana Kadar Git tanesi 45k olan Bezoar Kas 2 saat de 100 150 tane yaparsınbelki daha fazla
quote:
Orjinalden alıntı: BiqBanq
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞHA
Öncelikle herkese girip okuduğu için çok teşekkür ederim hepimizin için yararlı bi topic fazla uzatmadan söze giriyorum vet malum para kasamayan arkaaşlarımız var para kasmak demiyelimde ticaret yapmayı sevmeyen veya uğraşmayan benim 59 lvl bi çarım vardı ronarkta ve soyulmuştu napıcam napıcam düşünürken herkes +5 chitin alınır alınır diye bağrıyo birine pm attım ben satıyorum dedim ne kadar satıyon dedi 4M dedim hemen gel dedi alla alla hemenaklıma yeni çar açıp kasmak geldi benim ablam var bu arada üniversitede okuyo yaz tatili için eve geldi ve leptobu var aldım bilgisayarını koyu yükledim bi yandan kendi 59 çarımal girdim bi yanada yeni açtığım 1 lvl çarla zar zor 2 tane +7 cleaver ayarladım başladım ezik çarı kasmaya 1 günde lvl 46 yaptım +5 chitinleri felan herşeyi aldım satıım 29m küsür param oldu her gün böle bi tane çar kastım 4 gündür kasıyorum şuan 142m param var düşünün artık gb almamkmı mantıklı kasmakmı hiç biş yapamıyosanız açın çar 2 tane bilgisayarınız yoksa tek kasın gene para unutmayın ticaret yapmakta para kasmakta zeka işidir bu oyunda kimse babasının hayrına bişe yapmaz ne yaparsanıze kendinize dinlediğiniz için çok teşekkür ederim
1.Ben ses filan duymadım
2.burikk'e katılıyorum en son yapacağım şey bu olurdu
illa boyle kotu seyler diceksiniz di mi isiniz gucunuz birinin yanlış sozunu bi acıgını yakalamak
50 m para yap daha sonra asas rebirt chitin al sat al sat günde 20 -30 m para yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞHA
Öncelikle herkese girip okuduğu için çok teşekkür ederim hepimizin için yararlı bi topic fazla uzatmadan söze giriyorum vet malum para kasamayan arkaaşlarımız var para kasmak demiyelimde ticaret yapmayı sevmeyen veya uğraşmayan benim 59 lvl bi çarım vardı ronarkta ve soyulmuştu napıcam napıcam düşünürken herkes +5 chitin alınır alınır diye bağrıyo birine pm attım ben satıyorum dedim ne kadar satıyon dedi 4M dedim hemen gel dedi alla alla hemenaklıma yeni çar açıp kasmak geldi benim ablam var bu arada üniversitede okuyo yaz tatili için eve geldi ve leptobu var aldım bilgisayarını koyu yükledim bi yandan kendi 59 çarımal girdim bi yanada yeni açtığım 1 lvl çarla zar zor 2 tane +7 cleaver ayarladım başladım ezik çarı kasmaya 1 günde lvl 46 yaptım +5 chitinleri felan herşeyi aldım satıım 29m küsür param oldu her gün böle bi tane çar kastım 4 gündür kasıyorum şuan 142m param var düşünün artık gb almamkmı mantıklı kasmakmı hiç biş yapamıyosanız açın çar 2 tane bilgisayarınız yoksa tek kasın gene para unutmayın ticaret yapmakta para kasmakta zeka işidir bu oyunda kimse babasının hayrına bişe yapmaz ne yaparsanıze kendinize dinlediğiniz için çok teşekkür ederim
vakit ayırıp da açıklama yaptığın için teşekkürler kimse beğenmek zorunda değil ama 0-6 yaş çocuklar gibi insanların kelime hatalarını kollayıp bunun üzerinden gereksiz yorumlar yapmaya da gerek yok.
Ne olursa olsun En iyi para yapan şey Ticarettir. Arkadaşım +5 chitin alıp satmayla işe başladı yemin ediyorum şuan Shel set +8 . İron set . +8 exp ii . +8 raptoru var .Gırakonda oynayanlar Bilir "Fraash" Moradon kralı :) Chitin +5. Trina . Shell +7 . Shard +8 . İ.n . İb. İron set | saydıklarımı sırayla alıp sattı en cok kârı iron setlerden yaptı 21 gb den alıp 24gb den satarak
Size böyle yapın demiyorum ama 1-2 gün moradonda gezseniz her itemin fiyatını öğrenirseniz ve ucuz gördümü çekip pahalıya satarsınız
BİMde çalış saati 3 ytl.sonra gb alırsın:p
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme