Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SİZİ ÇOK BÜYÜK DERTTEN KURTARIORUM HERKES BAKSIN HERKESE YARICAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende tam onu sorcaktım kardeş saol cok yardımcı oldun...
  • SİTE DENEME AŞAMASINDA DIR... %100 Bİ DOĞRULUK BEKLEMEYİN.... su anda giremiyoz... ama on yazıyo.... Ha bizim arkadaş arkadaki bilgisayarda diez2 de oynamaga devam ediyo ama yeniden giriş yapılamıyo.... arkadaşı 1 e sokmaya çalıştık 10060 verdi.... çıktı tekrar girdi diez 2 ye aldı ... ama bis giremioz....
  • Slm beyler ben forumunuza hayran kaldım süper muhabbetinis war tabe usun sürelk bi beraberlik sonucudur...Bişi sorucam abilerim bn k.o ya giremiorum 10060 werio cd den yükledim werdi dün internetten indirdim hala werio adsl kullanıorum yardım istiorum büyüklerim
    bekobeyy
  • girer elbet.SaBıR
  • Abi bende düşündüm nie girmio die işi soracam abi bu sorundan ne samana kurtulurus artık k.o oynamak istiorum masterıma np istiorum giremiorum
    ne saman açılacak _?
  • yaaaa abilerim noılursunus yardım edin oyunu internetten indirdim pacth leride yüklüo ama hep 10060 werio anlamıorum yardım plsz
  • YA ARKADAŞIM 10060 ZAMAN ZAMAN VERİOR BEN EVDE OYNAMAMA RAĞMEN VERİOR..OYUNUN YOĞUNLUĞUNA BAĞLI.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.