Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SKODA ROOMSTER SİZCE NASIL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu arkadaşlar illa full mu olacak aldığınız bir araç? Gidip full olanı seçerseniz bayılırsınız parayı olur biter. Bir sürü seçenek var. Kimisinin isteklerini 28.000 liralık olan karşılıyor olabilir. Bu kadar da basit düşünmeyin. Roomster düşünülüyor işin özünde. Aracı Roomster yapan büyük ölçüde iç ve dış dizaynıdır. Aksesuarlar sonra gelir.
  • 1.2 Roomster 25,600 YTL. Yukarıda verilen fiyatar kampanyasız fiyatları.

http://www.skoda.com.tr/root/showroom/?model=Roomster

adresinden kampanyalı fiyatları görebilirsiniz.

Ben 10 aydır kullanıyorum, ferah kabini, güvenliği, tavan yüksekliği ile fiyat/perf oranı gayet iyi bir araç.

Haa, dış görünüşü zevk meselesi...

ARKADAŞLAR SKODA ROOMSTER SİZCE NASIL?

• kampanyalı fiatına göre fuluuu 37 bin ytl mpv sınıfında diger aracları düsünürsek ful almak için baya bayılşırızzz 45 50 den asagı düsmezz o zmn...
  • Cok tatlı duruyor
  • 1.2 64 beygir benzinli baz donanım için bence 25.000ytl bile çok fazla hiç olmazsa 1.4 16v 100hp vw motoru olsa idi çok daha güzel olurdu ama bence 1.2 motora bu kadar para yatırmak doğru bi seçim değil..

bu benim görüşüm alternatiflere bakmadan bu aracı almak ne kadar doğru bilemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

1.2 64 beygir benzinli baz donanım için bence 25.000ytl bile çok fazla hiç olmazsa 1.4 16v 100hp vw motoru olsa idi çok daha güzel olurdu ama bence 1.2 motora bu kadar para yatırmak doğru bi seçim değil..

bu benim görüşüm alternatiflere bakmadan bu aracı almak ne kadar doğru bilemem...

25 bin ytlye ne gibi bi alternatifimiz olabilirrr bundan baska bu sınıftaa meselaa(yanlıs anlama ciddi soruyorum)
  • ben illa bu sınıf olsun demiyorum ama 25.000ytl alınacak başka araçlarda olabilir..accent era seat cordoba opel meriva vs..diye sayabiliriz fiyatlar arasında fark olabilir ama motor olarak diğer araçlar daha mantıklı..

quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

quote:

1.2 64 beygir benzinli baz donanım için bence 25.000ytl bile çok fazla hiç olmazsa 1.4 16v 100hp vw motoru olsa idi çok daha güzel olurdu ama bence 1.2 motora bu kadar para yatırmak doğru bi seçim değil..

25 bin ytlye ne gibi bi alternatifimiz olabilirrr bundan baska bu sınıftaa meselaa(yanlıs anlama ciddi soruyorum)

• roomster kullanıcıları veya arac hakkında bilgisi olanlarr bişi sorcammm::

bi roomster scout var bide normal var bu scout daki farklar nelerdir bilen varmıı
  • gercekten güzel bir arac ama millet bu araci ilk gördüklerinde hafif ticari arac muamelesi yapiyorlar
  • Daha büyük ölçülere sahip olan Roomster Scout, Roomster’dan 14 mm daha uzun, 11 mm daha geniş ve 43 mm daha yüksek. 16‘ aluminyum jant standardında yer alırken 17‘ aluminyum jant opsiyonel olarak sunulmaktadır. Otomobilin arka tamponunda bulunan gümüş alt kapak Scout’un karakteristik çizgisini yansıtıyor. Yukarıya doğru açılan arka kapısında ve arka pencerelerinde yer alan koyu renkli cam yine standart olarak sunuluyor.

4 silindirli 1.4 16V 85 hp ve 4 silindirli 1.6 16V 105 hp gücünde benzinli motor seçenekleri bulunan Roomster Scout’un ayrıca 3 silindirli 1.4 TDI PD 80 hp ve 4 silindirli 1.9 TDI PD 105 hp dizel motor seçenekleri de sunuluyor. Bütün motor seçenekleri 5 vitesli manuel şanzımana sahipken, 1.6 16V 105 hp versiyonunda 6 vitesli Tiptronic şanzıman seçeneği bulunuyor.

araç 4*4 gibi görünsede önden çekişli sadece arazi şartlarına daha uygun hale getirilmiş..

quote:

roomster kullanıcıları veya arac hakkında bilgisi olanlarr bişi sorcammm::

bi roomster scout var bide normal var bu scout daki farklar nelerdir bilen varmıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 28 Eylül 2007; 2:24:37 >

• quote:

Daha büyük ölçülere sahip olan Roomster Scout, Roomster’dan 14 mm daha uzun, 11 mm daha geniş ve 43 mm daha yüksek. 16‘ aluminyum jant standardında yer alırken 17‘ aluminyum jant opsiyonel olarak sunulmaktadır. Otomobilin arka tamponunda bulunan gümüş alt kapak Scout’un karakteristik çizgisini yansıtıyor. Yukarıya doğru açılan arka kapısında ve arka pencerelerinde yer alan koyu renkli cam yine standart olarak sunuluyor.

4 silindirli 1.4 16V 85 hp ve 4 silindirli 1.6 16V 105 hp gücünde benzinli motor seçenekleri bulunan Roomster Scout’un ayrıca 3 silindirli 1.4 TDI PD 80 hp ve 4 silindirli 1.9 TDI PD 105 hp dizel motor seçenekleri de sunuluyor. Bütün motor seçenekleri 5 vitesli manuel şanzımana sahipken, 1.6 16V 105 hp versiyonunda 6 vitesli Tiptronic şanzıman seçeneği bulunuyor.

araç 4*4 gibi görünsede önden çekişli sadece arazi şartlarına daha uygun hale getirilmiş..

quote:

roomster kullanıcıları veya arac hakkında bilgisi olanlarr bişi sorcammm::

verdigin bilgiler için tesekkür ederim gitmiş görmüs kadar oldum.roomster a bakmaya gittidgimde bu yoktu düz modeli vardı netde scoutun resimlerinin daha güzel oldugunu farkettim o yüzden sormustum ama scout daha hos duruoo

• Roomster, VW Caddy platformu üzerine kurulu bir araçtır. Ben de fuarda inceledim ve çok beğendim. İç mekanda malzeme kalitesi ve işçiliğiyle VW Polo ayarında bir araçtı. İçi gayet şık, ferah. Arka kısımdaki oturma pozisyonu öne göre daha alçaktı yanlış hatırlamıyorsam. Cam tavanı aracı çok hoş gösteriyor, iç mekana da ferahlık veriyor ama en azında 3'te 1 kısmı açılsa çok daha güzel olurdu. Motor seçenekleri de VW ürün gamındakilere göre gayet başarılı. 1.6 TDI motor olsa onu seçin derdim. 1.9TDI motoru da Türkiye'de satışa sunmamaları oldukça mantıklı tercih.

Focus C-Max kompakt MPV'dir, bununla kıyaslamak yanlış olur. Roomster ise çok başarılı bir ticari araç üzerine kurulu, çok daha farklı bir alternatif.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaskelainen

Roomster, VW Caddy platformu üzerine kurulu bir araçtır. Ben de fuarda inceledim ve çok beğendim. İç mekanda malzeme kalitesi ve işçiliğiyle VW Polo ayarında bir araçtı. İçi gayet şık, ferah. Arka kısımdaki oturma pozisyonu öne göre daha alçaktı yanlış hatırlamıyorsam. Cam tavanı aracı çok hoş gösteriyor, iç mekana da ferahlık veriyor ama en azında 3'te 1 kısmı açılsa çok daha güzel olurdu. Motor seçenekleri de VW ürün gamındakilere göre gayet başarılı. 1.6 TDI motor olsa onu seçin derdim. 1.9TDI motoru da Türkiye'de satışa sunmamaları oldukça mantıklı tercih.

Focus C-Max kompakt MPV'dir, bununla kıyaslamak yanlış olur. Roomster ise çok başarılı bir ticari araç üzerine kurulu, çok daha farklı bir alternatif.

bence bu aracı ticari sınıfınada almak yanlıs olur c-max ile düsünmekte yanlıs olur degişik bi tasarımm ama caddy connect gibi araclaralada kıyaslanamıyo farklılıkları cokk varr...

• Otomobile oldukça yakın bir araç. Bence gayet güzel. Ama vergilendirmede ticari değilde otomobil sınıfında değerlendrildiği için fiyatı yüksek. Full bir araç 30 binin üzerinde, buda Vw Caddy almalıyımmı diye düşündürüyor.
  • ben beğenmedim,zevk meselesi tabii,bence tutmaz alanında elinde patlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.