Şimdi Ara

!!!ARKADASLAR SONUCA ULASTIRANA ODUL VAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Universitemde portlar kapali suan duyduguma gore sanirim 0 ile 1000 arasi portlar acik fakat benim istegim bu salak sistemi asip 44405 port'una (MU online) baglanmak ve sorunsuz bir sekilde oynayabilmektir... eger yardim ederseniz gercekten yardiminiz karsiliksiz kalmiyacaktir.

Saygilarimla cewaplarinizi bekliorum...

P.S. istediginiz bir bilgi varsa buraya replyleyin bende ona gore arastirma yapar sizleri bilgilendiririm...

• sonuca ulaşmayacaktır ne yazık ki :( üni portu kapattıysa sistem yöneticisi açmadan aşamazsın
  • Önce bilgi işlemden biriyle ahbap olunur, ardından bir iki hediye goturulur, en son olarak da portu açması istenilir...
  • Bir yöntem var y.dışında 80 nolu port üzerinden hizmet veren ispler var. Ancak bunların işe yararları düşük ping vs ücretli, ücret 1 dolar değil bir maliyet sozkonusu, tunelleme ile mümkün olabiliyor. Ben yol gösterdim ayrıntılar için lütfenwww.google.com
  • Yanlış hatırlamıyorsam Proxy ile olabilir. Ana makinanın ip numarası ve açık portu gerek. Sen en iyisi bir tepsi baklava ile bilgi işlemin yolunu tut
  • ödül nedir?

konuya öyle yazmışsın.
  • Arkadaslar Verdiginiz bilgilerden dolayi tesekur ederim yani benim amacim suan odamda (yurdumda) bil. basindayken su oyunu oynayabilmek (MU online) odul kisminda cidiyim bana yardim eden olursa dedigim gibi yani sonuca ulastirana odul vericem iste para fln olur hesap numarasina havale olur..

buarada proxy muhabeetini denedim fakat calismior yine taklior firewall'a

rusvet konusuna gelince yasadigim ulkenin polisleri bile rusvet almazken Bilgi islem merkezindeki adam nasi rusvet alicak ama ben simdi ona desem 44405 portunu acarmisniz die oda tamm dese we acsa acaba oyunu, bashka bir port acik diil iken oynayabilirmiyim? eger bole olursa ve benimde bashka bir yolum yoksa adama yalvarmaktan bashka care yoq...

ben zamaninda konusmustum acabilirmisiniz die adam bana dediki biz actikmi butun portlari acmak zorunda kaliorz oda imkansiz demisti sizce yalanmi soluor yoksa istenilen portu direk acabiliormu?

Saygilarimla tesekkuler...

• İstenilen portu açabilir. Fakat ondan sonra herkes istediği portu açtırmak ister. Adamlarda çıkamaz işin içinden.
  • bazı oyunlarda port değiştirilebiliyor belki de bundada değişir
    ayarlara bir bakın oyunun
    belki olur
  • oyunu moyunu bırak dersini calıs anan baban oyun oynaman icinmi gonderdi okula seni
  • HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN GICIK OYUN ŞU MU! NİYE OYNAMAK İSTERSİNİZ Kİ...YOKMU BAŞKACA BİR İŞİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: gun1536

oyunu moyunu bırak dersini calıs anan baban oyun oynaman icinmi gonderdi okula seni

+1
  • gercekten dersine çalış

yok muymuş yok kuymuş dersine calış dersine .
  • quote:

oyunu moyunu bırak dersini calıs anan baban oyun oynaman icinmi gonderdi okula seni

yaw kardes zaten ders ortalamam GPS:3.4 bos zamanlarim icin oynamak istiorum manyagi fln diilm ama seviorum allah allhhh :S int. cafeye para wermekten iflagim ....... di!!...
  • Ben senin yurtdışında oldugunu bilmiodum,yoksa soolemezdim oole.Ama yalvarmakta fayda var tabi işe yarayacagına(oyunun çalışacagına yani) inanıyosan eger...
  • tamam anliorum ama imkani yok benim o adama yalwarsam bile olmaz!! bashka BIR YOL LAZIM!!!

ders calisma konusuna gelince dier arkadaslara soliim benim derslerim gayet iidir eger nasihat vericeksen hic bisi yazma buraya!!!...
  • quote:

• ALLAH ALLHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH YAW Arkadasim sizene benim ders calisip yada calismamamdan!!!!!!! ister calisirim ister yatarim babam benim para benim buakdar basit eger bisi biliosan sole anlat... dedigim gibi sonuca ulastiran odulsuz kalmicak... nasihat forumu diil burasi bilgi paylasim forumu!!!!!!!!!!!!! ADI USTUNDE HABER!!

• üniversitelerde sistem falan nasıl olur bilmem ki router a girmeyi dene tabi kullanıcı adı parola vs lazım şansına artk

bşka bi yolu oldugunu sanmıorm

ağ yöneten kişinin bilg. na oturma fırsatın olursa keylogger la falan bu işi halledebilirsin
  • anliorum... tesekkur ederim ama suan http-tunnel programi hakkinda bazi seyler duydum bazi arkadaslarim bahlandigini soluor..
    acaba dorumu ki? o.O

eger oleyse gercekten parasini odiip gercek surum http-tunnel programini alicagim ama kullanmasini bilmem gerekior yoksa ole mal gibi o programi aldigimla kalir :S bilen arkadas warsa yazarsa sevinirim tesekkurler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.