Şimdi Ara

Arkadaşlar Şu Arabayı Almak Üzereyim ACİL Yorumlarınız!... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kuaterner

clio 3 dizel aracım var 2007 de sıfır aldım.şuanda 69bin km de.alalı 5,5yıl oluyor hiçbir sorun yaşamadım sadece geçen yıl akü değişti,5gün önce de benim çok kötü bir yolda (yol denmez traktör zorlanır)amortisörü bozmam nedeniyle arka amortisör değişti.bunun dışında saat gibi araba.sorunsuz.ama tabiyki c sınıfı araçlardaki konforu bulamazsın bunda.yakıt çok iyi.100tl opet motorin ile 540km gittim en son.şehir içi dışı karışık.şuanda kaç para eder arabam bilmiyorum.?belki fikri olan arkadaşlar yazarsa bilgim olur.
    sizin dediğiniz araca gelince clio hatcbak kadar yaygın ve tutulan bir araba değil clio grandtur.bir de araba 2010 model ve 46binde.yani biraz çok kullanılmış kısa zamanda km si original mi?yani tanıdığınnız birimi aracı satan bu önemli?
    bir de şu var aracın büyük bakımı yaklaşmış belki bu yüzden de elden çıkarılımak isteniyor olabilir?değişmesi gereken parçalar da önemli burda triger ile birlikte değişeni çok olacaksa masraf artabilir.hele yetkili servisler çok fazla alıyor parça ücretini.
    bunları dikkate aldığımda eğer 26bin tl vereceksem biraz daha çıkıp sıfır b sınıfı alırım veya astra classic hb sıfır kampanyada çok uygun .
    açıkçası 26bine ikinci el b sınıfı almam ben(BİR CLİO 3 SAHİBİ OLAMAMA RAĞMEN BUNU SÖYLEYEBİLİRİM.ASLINDA BEN DE SATIŞA ÇIKARCAM ARACIMI AMA BENİM DÜŞÜNCEM BU)

teşekkürler hocam aracın muayenesi 25 eylüldeymiş bu arada

• muayene ücreti olacak 200tl yaklaşık(egzozla birlikte) + yıllık bakım +büyük bakımı yaklaşmış olabilir+ muayene geldiğine göre sigorta ve kaskoda yenilenecek demektir bunları düşünmek gerek diye düşünüyorum.
    amacım sizi caydırmak değil tabiyki düşünmek gerek
    hepsini değerlendiirp karar verirsiniz
  • quote:

muayene ücreti olacak 200tl yaklaşık(egzozla birlikte) + yıllık bakım +büyük bakımı yaklaşmış olabilir+ muayene geldiğine göre sigorta ve kaskoda yenilenecek demektir bunları düşünmek gerek diye düşünüyorum.

teşekkürler sağolun hocam
  • bayram sonuna kadar düşünmek vaktim olacak inşallah sizlerinde yardımıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Hep söylüyorum Renault almayında ne alırsanız alın.

Sıfır km 2010 model renault fluence aldık 3 aylık arabanın boyası attı!!! 3 aylık arabanın boyası soyulurmu mu?
    Göğüste ön cama yakın bir çıta var yerinden çıktı.
    Arabanın hertarafından gacır gucur tıkırtı sesleri geliyor
    Sattık kurtulduk.
    Bir daha reno almak mı aman uzak dursun.
    2000 model clio ve su an hâlâ satışta olan clio hb kullandım arabada kaliteden eser yok.
    Arkadaşlarında söylediği gibi bu fiyata 2004-2005 Vectra 1.9 CTDI( 2.2 DTI demiyorum) ford modeo alıp rahat konforlu yolculuklar yapabilirsiniz clio alırsanız yukarıda arkadaşında söylediği gibi arabanın attan eşekten farkı yok kulladığım için farkı iyi biliyorum.

Bu arada memur olan bir arkadaşımda 600.000 km de 98 model Opel Vectra 2.0 DTI var motorda en ufak sorun yok

İlginç bizim arkadaşlarda var fluence o kadar sert kullanmasına rağmen arkadaş (araç babasının) bir sıkıntısı çıkmadı. Size şanssızlık denk gelmiş.

• quote:

muayene ücreti olacak 200tl yaklaşık(egzozla birlikte) + yıllık bakım +büyük bakımı yaklaşmış olabilir+ muayene geldiğine göre sigorta ve kaskoda yenilenecek demektir bunları düşünmek gerek diye düşünüyorum.

Muayane ücreti 150 tl. Egzost 28 tl. Kasko ve Sigorta zaten size yaramaz satış olduğunda bunlar iptal olur. Ne araba alırsanız alın Sigortayı zorunlu yaptırmak zorundasınız Kasko isteğe bağlı. Bakım ise yine her araba için geçerli. Ancak 15.000'de 1 yapılıyor diye biliyorum Clio'nun bakımları yani 45.000'de yaptırmışsa birdaha ki bakım 60.000'de yapılır. Fiyat ise bence biraz pahalı.
  • Aynı bütçeye Ford, Honda, Toyota gibi araçlar kolaylıkla alınabiliyorken; buruşmuş gazete kağıdı kıvamındaki clio'ya 26 bin türk lirası yatırmayın, yazık olur derim.
  • bence verilen fiyata aracın yaşına, dizel motor olmasına ve kilometresine bakılınca çok seçenek mantıklı gözüküyor. yukarda arkadaşlar yazmış 10 yaşında benzinli 150bin küsür kilometrelerdeki araca 20 küsür bin tl hayatta vermem. her an yolda mı kalıcam, nerde arıza vericek, bu ay sanayide hangi kısmına para bayılcaz diye düşünmem. her zaman yeni ve düşük kilometreli araç daha iyidir, dizel motorda cabası.
  • quote:

Sıfır km 2010 model renault fluence aldık 3 aylık arabanın boyası attı!!! 3 aylık arabanın boyası soyulurmu mu?
    Sattık kurtulduk.
    2000 model clio ve su an hâlâ satışta olan clio hb kullandım arabada kaliteden eser yok.
    Arkadaşlarında söylediği gibi bu fiyata 2004-2005 Vectra 1.9 CTDI( 2.2 DTI demiyorum) ford modeo alıp rahat konforlu yolculuklar yapabilirsiniz clio alırsanız yukarıda arkadaşında söylediği gibi arabanın attan eşekten farkı yok kulladığım için farkı iyi biliyorum.

Bu arada memur olan bir arkadaşımda 600.000 km de 98 model Opel Vectra 2.0 DTI var motorda en ufak sorun yok

bana çok taraflı bir yorum gibi geldi

ilk olarak garantili araç daha 2 yaşında madem sorun oldu, gider servisten hakkınızı söke söke alırsınız.
    çalıştığım yerde bir çok fluence kullanıcısı var, öyle büyütülecek bir sorun duymadım.

ayrıca 2.0 DTI 98 modellerde yok ama yine de yorum yapayım isuzu temelli olmasına rağmen opel'in en sorunlu dizellerinden biridir. 1 kişi memnunsa 3 kişiyi üzen bir motor.

• Bence 26.000 i Renault'a vermek yerine 2006-2007 1.4 Sol D4-Dizel daha iyi
  • quote:

Sattık kurtulduk.

Senin aracın üretim hatasıdır bende 4 yıldır renault kullanıcısıyım Grand tour dizel en ufak bir problem yaşamadım tamam renault pek öyle kaliteli bir araç yapmamış fakat sorunsuzluğuna kimse laf edemez parçası ucuz ve güvenli araçlar kaza da yaptım bir sıkıntı olmadı şükür sonuç olarak artık ilaç mümessillerinin bile altında binlerce fluence var senn araban baştan hatalıdır bence başka bir ihtimal yok

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

bence verilen fiyata aracın yaşına, dizel motor olmasına ve kilometresine bakılınca çok seçenek mantıklı gözüküyor. yukarda arkadaşlar yazmış 10 yaşında benzinli 150bin küsür kilometrelerdeki araca 20 küsür bin tl hayatta vermem. her an yolda mı kalıcam, nerde arıza vericek, bu ay sanayide hangi kısmına para bayılcaz diye düşünmem. her zaman yeni ve düşük kilometreli araç daha iyidir, dizel motorda cabası.

• farklı modellerde önerilerinizi de alabilirim ama clio g.tour km iyi ve dizel...
  • Forumda fluence kullanan bir çok arkadaşta benimle aynı sorunları yaşamış sayıları hiçte az değil.
    Vectra b 1.7 dizel motoru üreten ısuzu
    2.0-2.2 dizel motorlar da Opelin kendi geliştirdiği motorlardır.
    Arkadaşımın aracını ara sıra bende kullanıyorum(2.0 DTI) bu zamana kadar hiç sorun çıkarmadı ama çıkarmayacak diyede birşey yok. 2.0 2.2 DTI bende tavsiye etmiyorum. önceki yazdıklarımdan DTI tavsiyesinde bulunduğum manası çıkmasın.
    clio bana göre hiç kaliteli ve konforlu değil bu paraya 2004 Vectra C 1.9 CDTI, Ford mondeo vs vs liste uzayıp gider D sınıfı otomobil çok rahat alınır.
    Ayağımı yerden kessin sürüş keyfi, konfor, sessizlik, yol tutuş kritelerleri önemli değilse zaten söylenecek fazla birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 17 Ağustos 2012; 15:40:08 >
  • güncel
  • aracı almaktan vazgeçtim değerli yorumlarınız için herkese teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.