bu ikisi aklımda... ancak bir korkum da i5 3-4 sene yeterli olur mu acaba diye düşünüyorum. sizin tavsiyeleriniz neler... şimdiden sağolun
superworm
kullanıcısına yanıt
K55vd de giriş seviyesi, düşük bir ekran kartı (gt610m) kullanılmış. Hem ağır oyunlar için hem de uzun vadede yetersiz kalır, ayrıca fiyatını da haketmiyor. Bu arada 645m ve 740m arasında pek randıman farkı yok, 740m biraz daha yüksek gözükse de hemen hemen aynı performanstalar. Z500 , vd ye nazaran oyun için daha yerinde seçim olur. İ5 işlemci de fena sayılmaz, iş görür. Yalnız şu an fiyatları biraz uçuk, indirimleri takip edersen, i7 olanlarını da makul fiyatlardan bulabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
K55vd de giriş seviyesi, düşük bir ekran kartı (gt610m) kullanılmış. Hem ağır oyunlar için hem de uzun vadede yetersiz kalır, ayrıca fiyatını da haketmiyor. Bu arada 645m ve 740m arasında pek randıman farkı yok, 740m biraz daha yüksek gözükse de hemen hemen aynı performanstalar. Z500 , vd ye nazaran oyun için daha yerinde seçim olur. İ5 işlemci de fena sayılmaz, iş görür. Yalnız şu an fiyatları biraz uçuk, indirimleri takip edersen, i7 olanlarını da makul fiyatlardan bulabilirsin.
Evet, i7; i5 2.6 dan daha yüksek randımana sahip. Yalnız cihazın fiyatı yüksek, indirimle 1550-650 tl civarında alınabilir. Y500 serisini de 1800 tl civarında bulabilirsin, indirimleri takip edersen.
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
Evet, i7; i5 2.6 dan daha yüksek randımana sahip. Yalnız cihazın fiyatı yüksek, indirimle 1550-650 tl civarında alınabilir. Y500 serisini de 1800 tl civarında bulabilirsin, indirimleri takip edersen.
dostum şu bilgisayarı buldum fiyatı da uygun gibi gözüküyor fakat gözümü korkutan şey internetten sipariş konusu... sence özelliklerine göre çok mu iyi . yoksa indirimleri takip ederek böyle bi laptop bulabilir miyim ;?HEPSİBURADA ASUS LAPTOP
1650-750 tl civarında alabilirsin. Bu arada y500 deki gt650m, 740m den daha yüksek bir kart.
y500 sli daha iyi olacaktır fakat şuan dolar düşüşte 1,92 dahada düşecektir. indirimlerle birlikte 2.000 TL felan alınabilir. 2 el düşünürseniz sahibinden.com 1.900 satıyordu bir arkadaş