Şimdi Ara

Arkadaslar telefon alicam bi yardim edin :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben telefon alicam 2500 liraya kadar butcem var ne alayim bi yardim edin :)
    Bide tavsiye ettiginiz urunun digerlerinden ne farki var neden onu tavsiye ediyorsunuz belirtirseniz cok sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu hangi amaçlar için kullanacaksınız?

• Normal kisisel ihtiyaclar oyun kamera falan ya normal bi gence lazim bi telefon istiyorum iste ama hizli,sarji iyi giden bir sey

• Öncelikle 2500 TL Güzel bir bütçe. Bu paraya Türkiye şartlarında alamayacağın telefon yok sanırım. Tabi ki alacağın telefon senin ihtiyaçlarına göre değişir. Telefonlardan çok iyi anlayan biri değilim ancak şunu tavsiye ederim. Yerinde olsam o paraya eğer android işletim sistemine sahip bir telefon istersem LG G3 ü düşünürdüm. Samsunglardan pek hoşlanmam. Nokia Lumiayıda düşünmeni tavsiye ederim her ne kadar androide uyum sağlamasa da cebe atılacak telefon değil. İphone 6 Plus ta bir çok özelliğin bulunacağına eminim tabi i phone lerin bencil olduğunuda aklımızdan çıkarmamalıyız şimdiden hayırlı olsun
  • Xperia Z3

• Kisisel siralamami yapayim:

Apple iPhone 6
    Sony Xperia Z3
    Samsung Galaxy Note 4
    Sony Xperia Z3 Compact

ya da 1,500 TL'ye distributor garantili 32 GB LG G2 alir, 1,000 TL de cebine kalir.

farklarini tek tek yazamayacagim kusura bakmayin
  • Sony Xperia Z3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony mantıklı ama açık ara ile iphone hocam

• Arkadaşlar şimdi lg g3 ile sony z3 arasında kaldım ya neden hangisini seçmeliyim sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokokula

Arkadaşlar şimdi lg g3 ile sony z3 arasında kaldım ya neden hangisini seçmeliyim sizce ?

Tabii ki,z3

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Arkadaşlar şimdi lg g3 ile sony z3 arasında kaldım ya neden hangisini seçmeliyim sizce ?

Tabii ki,z3

Niye tabi ki Z3 diyorsun ki nesi var z3 ün yani 500 lira fazla ne gibi handikapları var ki z3 alıyım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Tabii ki,z3

Niye tabi ki Z3 diyorsun ki nesi var z3 ün yani 500 lira fazla ne gibi handikapları var ki z3 alıyım ?

Öncelikle g3 ün 2 gb ramlık versiyonunun g2den farkı yok denebilir o yüzden 3 gb ramlık modeli baz alarak konuşayım ki aralarında 200-300 tl civarı var.
    G3 ün kamerası hakkını vermiyor.
    Ekranı 2k olduğundan aşırı ısınıyor, pili çabuk bitiyor.
    Z3ün Malzeme, suya dayanıklılık,ps4 uyumluluğu, ekstra soğutma için bakır ısı borusu gibi gibi avantajları var.
    Ve lg, yazılım konusunda pek iyi bir firma değil ufak buglar görebilirsin.
    Biz bu forumda g3 ü sadecr s5 e alternatif olarak söylüyoruz yani s5 alacağına bunu alama seçeneklerin arasındaz3 varsa z3.

• Z3 alinir o paraya mis gibi.

• mursan99 kullanıcısına yanıt
    neden peki kardeşim senin de yorumunu alıyım ?
  • mokokula M kullanıcısına yanıt
    Ust seviye donanim 720p ekran ile ucuyor batarya suan zirvede su ve tiz gecirmezlik dAhada arttildi premium kasa sd kart kullabilme guzelligi

• Z3 AL KEYFİNE BAK AT SUYA CANIN SIKILINCA
  • Beyler peki lg g3 ün sorunları ve artıları nelerdir ? Z3 alıcam okey de lg g3 de bi tanıtın bi zahmet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.