Şimdi Ara

ARKADASLAR UYANIK OLUN.... AYAK USTU ÇARPIYORLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu servis nere ise söylede bizde ona göre bilelim fiatın hangi servisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 5 Temmuz 2007; 9:58:05 >
  • Bu devirde güvenilecek insan bulmak kumda iğne aramak gibi bir şey.
  • Sen bu olayı farketmemiş olsan defalarca kez sahtekarlık yapmaya devam edecekler demekki. Yerinde olsaydım,Üç kuruş fazla kazanmak için haram lokma yiyen bu insanları her ortamda teşhir ederdim.
  • Sanayiye gittiğim zaman benim bir tanıdık usta var ona götürürüm. Abi şu parça lazım şu şu şu der. Gider parçacıdan ya ben alırım yada yanımda gelir. Bu gelmesi sayesinde fiyatlarda da anormal artış yapmaz satıcı. Böyle hallederiz genelde. Herkese de tavsiye ederim.
  • Bazı durumlarda servise gitmeye mecbur kalınabiliniyor. Ben arabalarımdan hiçbirini servise götürmedim. Sanayide parçamıda kendim alırdım,pazarlığımıda yapardım,ustayla tamirat yaparken çayda içerdim. Ama arabalarım çok pahalı otomobiller değildi.

Kısmetse Golf veya Astra alıcam yakında,0 alamazsam en fazla 1-2 yıllık alıcam. O arabayıda servise götürücem ister istemez.

Burada arkadaşın başına gelen olay kim bilir daha kimlerin başına geliyor farkında olmadan.

Dediğim gibi bu tip insanlar teşhir edilmeli her ortamda.
  • işin şeyi çıktı yetkili servisler malesef turkiyede böyle ucuza adam çalıştırırlar malzemenin ucuzunu alırlar fazla kar etmek için şikayet etcem dersin nereye edersen et der edersın biz birsey yapamayız derler almış başını gidiyor. opelin karadeniz ereğlideki tümar yetkili servisine aracı verdim renk tutturamadı adam 3 kez gıttım en son benım sağlam arka kapıyada kaymışlar kavga etsen ne olcak mahkemeye vercem dedım sen dedın derız dedı avukatıma sordum öle ıkı kişi arası konuşma ispat edemeyiz dedi filan izmire GMwe şikayet ettim bizim bir yaptırımımız yok dedı başka servise git.laçka herşey dövmek lazım böyle adamları adalet yerini bulsun müşteriye saygı yok hiçbirşeye saygısı yok ben toplumumuzun yuzde 99 unun musliman olduğuna inanmıyorum zaten uygulamaları göruyorsunuz sizlerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Bu servis nere ise söylede bizde ona göre bilelim fiatın hangi servisi?

Hocam fiat servisi değil yetkili servis lisansı almıs turkiye çapında iş yapan bir yapı bu gittiğim yer. Ben kamu yönetimi Öğrencisiyim 4. sınıf. 3 Senede 30 kredi kadar hukuk dersi aldım butun hukuk dallarından borçlar hukukundan tut da anayasa hukukuna kadar oğrendiğim birşey varsa hukuksal ispatın çok zor olduğu ve ispatlayamadığınız olaylarda karşı tarafın size karşı iftira davası açma durumu olduğu. Ne yazık ki ben kuruluşu burada yazamam çunku yazdımmı ispat gerekir ispatım da yok sadece olayı goren gozlerim var. Malesef mahkemede de bu delil olmuyor. Keşke insan gozu bir kayıt makinesi gibi çalışabilse. Ama genel merkezlerine ulasacam mutlaka anlatacam durumu. Yaşım 25 askerden sonra okul kazandım ondan once de şirkette şoforluk yapardım envai çeşit araba kullandım servislerde donen dolapları bilirim daha once de bir yetkili serviste yan sanayi disk takarken yakalamıstım servisi ama onlar ozur dilediler bunların beni suçlamaya kalkması yavuz hırsız misali beni üzen odur.

• Hepsi için diyemem ama çoğu marka servislerine dikkat etmiyor. Onlara yeterli pedagoji ve mesleki eğitim vermiyor. Bunları yapsada denetimleri hakkında kimsenin bir fikri yok. Böyle oluncada "kurt gitti yazıya meydan kaldı tilki ile tazıya" oluyor. Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bamsı Beyrek

Hepsi için diyemem ama çoğu marka servislerine dikkat etmiyor. Onlara yeterli pedagoji ve mesleki eğitim vermiyor. Bunları yapsada denetimleri hakkında kimsenin bir fikri yok. Böyle oluncada "kurt gitti yazıya meydan kaldı tilki ile tazıya" oluyor. Saygılar...

özellikle fiatın o kadar çok özel servisi var ki.. 2 tane olsa şu kötü şu iyi dersin propaganda yapmak kolay olur.. ama bi sürü.. bnm gittiğim pug özel serviside ne çakallıklar yapıyoduda zor engel oldum.

hidrolik ekledi faturaya ekledi 11 ytl hid parası. baktım hidroliği çocuğa verdi içeri gönderiyor. dedik napıyonuz alalım şöyle bagaja onu..

yağdan yarım litre arttı baktım o da gidiyo içeri hooopp yassak hemşerim dedim koy bagaja

orta susturucu değişti bağlantıyı iyi yapamamış hava kaçırdığını hemen anladım. telefon ettim. ondn bişi olmaz kurum bağlayınca düzelir. başlarım dedim sert konuştum.. ertesi gün götür.. halledildi..

sağ sileceği uzun takmış iyilik(!) olsun diye. garç gurç ses yapıyor. dedim orjinalini tak şunun. ya takarız corun değil fln ama grek yok fln tak o zaman dedim. 2 kerede silecek için gittim.
    bu rezilliğin üstüne 550 ytl de para bayıldık.

bi dha da büyük konuşmıyım en güzeli arkadaşımın sağlam ustası var şaşmazda. ona yaptırcam parçayıda kendi ellerimle parçacıdan alıp gelecem.

hv filtre borusunun körüğü yırtılmış. şimdi dedim bana itelerler. gittim pug yd parçacısına. aldım 16 ytl ye. taktım kendim basitçe.. dedim bu serviste ne akdar listesine baktı 20 ytl abi dedi.. + işçilik eeen az 10 alırlar dedi.. lanet ettim yaa..

bide gevezelikleri yok mu o ucuz ya nolcaak hemen takarız.. yok ondan bişi olmaz bundan bişi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 5 Temmuz 2007; 13:56:39 >

• en garantilisi gözüzünüzü önünde orijinal yağ vs. malzeme kullanıldığını görmek. yetkili servislerde bu tür şeyler olacağını zannetmem ama oto sanayi sitelerinde gözlemlemek en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

en garantilisi gözüzünüzü önünde orijinal yağ vs. malzeme kullanıldığını görmek. yetkili servislerde bu tür şeyler olacağını zannetmem ama oto sanayi sitelerinde gözlemlemek en iyisi.

Hocam yetkili servislerde sizin boyle dusundugunuzu bildikleri için asıl vurgun orada. Çoğu zaman arabanın bulunduğu yere bile inilmesine izin vermiyorlar. Sanayide hiç olmazsa uyanık davranma bilinciyle gidiyor insan ama yetkili servise gozu kapalı bırakıyor. Gerçekten 'olmaz oyle şey ya; yapmazlar' dediğiniz şeyler oluyor. Hayal gucunuzu zorlayın aklınıza ne geliyorsa ikiyle çarpın. Malesef ahlak denen olay bitmiş bu piyasada ha hiç mi yok duzgun insanlar var. Ama bu oran %10 iyi %90 kotü ise ben bu duzende ahlak yok derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezmi33 -- 5 Temmuz 2007; 16:23:08 >
  • Arabanın garanti durumu yoksa sanayide periyodik bakımları yaptırmak en mantıklısı. İstediğin yağı alıp git gözünün önünde doldurt. Zaten Türkiyede ne yazıkki bir iş yaptıracağın zaman başında durmak zorundasın çünkü zanaatkarlık, esnaflık bitmiş herkes az çalışıp çok kazanma derdine düşmüş.
    Bence bu servisin adını vermelisin hatta Türkiye çapında bir servisse başından geçenleri - www.sikayetvar.com -adresinede yazabilirsin. Buradan hem onların merkezine iletilir ve diğer kullanıcılarda okur. Bu sitedeki şikayetler ciddiye alınır ve çözüm yolları bulunur. Siteyi bilmiyorsan incelediğinde ne demek istediğimi anlarsın. Hukuki anlamdada yardımcı oluyorlar sanırım yani dava falan açılma durumu olmaz. Sen merkezi arasanda bişey değişmez ama adresini verdiğim siteye yaz. Şikayet internette önemli bir siteye düştüğü için merkezden sana ulaşıp ilgileneceklerdir söylediğin kadar ciddi ve büyük bir servisse.
    Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassimendifer -- 5 Temmuz 2007; 16:57:06 >

• Bırakın bu servisleri..Sanyide kandan candan çalışan onca ustalarımız var..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.