Forum destek hattina mesaj yazarsan ilgilenir ayrıca rütbe filan pek önemli değil sen sen ol kesinlikle bir ırtibat kurabileceğin bir tel al önce ara konuş ondan sonra bu islere gir
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
quote:
Orijinalden alıntı: arif-arsen
Donanımhaber merkezini ziyaret edicem mesele oyun değil 15 tl birşey değil burda ben arkadaşa 100 tl'de yatırabilirdim 1000 tl'de bilip bilmeden uzaklaştırmak yanlış bir şey işyerinden izin aldığım vakit donanımhaber merkezine gidicem
Abi neredeymiş orası bana da söylesene?
Kadıköy Kozyatağı'nda merkezi :)
hadi yaw, bizim buralarda yani :) bence bu arkadaşın başına gelenlerden dolayı siyah çelenk bırakalım DH merkezi önüne... birini banlamadan önce bir bakar adamın bütün özel mesajlarına admin dediğin :))
quote:
Orijinalden alıntı: FIR_Lama
hadi yaw, bizim buralarda yani :) bence bu arkadaşın başına gelenlerden dolayı siyah çelenk bırakalım DH merkezi önüne... birini banlamadan önce bir bakar adamın bütün özel mesajlarına admin dediğin :))
GBT sine bile bakılmalı bence, adminler yanlış yapıyor evet. Kredi kartları merkezi ve vergi daireleri dahil bir çok kuruma yazılı tebligat geçilip olumlu cevaplar ve borçsuz bir kayıt çıktıktan sonra silinmeli