Şimdi Ara

Arkadaşlar Vekalet ile ilgili yardım edin ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
19.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: elweda

beyler şöyle söyleyeyim.
    Kaza yaptığınız zaman aracınız servise çekildiğinde bir fiyat çıkıyor tamirci bu tutarı sigortanızdan veya karşı tarafın sigortasından almak için vekalet istiyor ha cebinizden öderseniz vekalet vermenize gerek kalmaz.
    Ama dikkat edin bazı şerefsizler aracın eski parçalarını düzeltip veya düzeltmeden takıp sıfır fiyatı yazıyor.

konuyu tekrar hortlatmışsın da eksik bilgiyi düzelteyim; kaportacının sigorta şirketiyle anlaşması yoksa o zaman vekalet ister. hatta senet dahi isteyebilir. ben şahsen böyle kaportacıları tercih etmiyorum. anlaşması varsa eğer bir kağıdı imzalıyorsun, iş bitiyor. ne vekalet ne senet.

aynen onu yazmayı unuttum:)
    Ayrıca bir eklemede ben yapayım siz siz olun polisin yönlendirdiği ustaya gitmeyin.

• Konuyu tekrar hortlatayım, ben anlaşmalı servise giderim diyenler anlaşmalı servisin ne tarz parçalarla aracı onardıgından habersiz ne yazıkki çogu anlaşmalı özel servisler sigortanın yolladığı dandik Çin malı parçalarla aracınızı onarıyor. Ben sahte Çin malı dandik parçaları geri yolluyorum oturmuyor diye. Orjinal veya İspanyol parça ile onarım yapıyorum. Ben bir özel servisim ve anlaşmam yok ama müşterimin aracını en güzel şekilde onarımını sağlıyorum. Eski müşterilerimden vekalet almıyorum, yeni tanıştığım müşteriler güven vermezse,vekalet alma yoluna gidiyorum parasını ise ben karşılıyorum.Sigorta Vekaleti ile sadece sigortadan para alınır. Eski vekaletname ile sigortalar ödeme yapmazlar. İllede güvenmem derseniz hasar dosya ve sigorta ismi yazdırırsanız sadece o poliçeden para ödenir ve bir hükmü kalmaz vekaletin. Biz bu yolu seçtik, millet üçkağıtçı olmuş müşterinin arabasını tertemiz yapıp verecem sonra git diyecem, yok öyle birşey arkadaş. Tanımadığınız bakkala girin 30 TL'lik alışveriş yapın yarın getirecem deyin size tamam dermi. Birde usta açısından yaklaşın olaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayarotoservis

Konuyu tekrar hortlatayım, ben anlaşmalı servise giderim diyenler anlaşmalı servisin ne tarz parçalarla aracı onardıgından habersiz ne yazıkki çogu anlaşmalı özel servisler sigortanın yolladığı dandik Çin malı parçalarla aracınızı onarıyor. Ben sahte Çin malı dandik parçaları geri yolluyorum oturmuyor diye. Orjinal veya İspanyol parça ile onarım yapıyorum. Ben bir özel servisim ve anlaşmam yok ama müşterimin aracını en güzel şekilde onarımını sağlıyorum. Eski müşterilerimden vekalet almıyorum, yeni tanıştığım müşteriler güven vermezse,vekalet alma yoluna gidiyorum parasını ise ben karşılıyorum.Sigorta Vekaleti ile sadece sigortadan para alınır. Eski vekaletname ile sigortalar ödeme yapmazlar. İllede güvenmem derseniz hasar dosya ve sigorta ismi yazdırırsanız sadece o poliçeden para ödenir ve bir hükmü kalmaz vekaletin. Biz bu yolu seçtik, millet üçkağıtçı olmuş müşterinin arabasını tertemiz yapıp verecem sonra git diyecem, yok öyle birşey arkadaş. Tanımadığınız bakkala girin 30 TL'lik alışveriş yapın yarın getirecem deyin size tamam dermi. Birde usta açısından yaklaşın olaya.

pm yolladım hocam

• taşkafa T kullanıcısına yanıt

xxxxx nolu poliçe hasar ödemesini almaya diye

Bunu gördüğüm iyi oldu en azından kendimizi garantiye alırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.