Arkadaşlar Xigenon serverinda oynuorum. elidme +6 glave vardı onu +6 blade axe ile dieştim +6 blade axeyi yaktım. şimdi size sorum şu.+7 rebirth slayer ve +8 pike yada +7 rebirth glave,yada +4 raptor tercihlerim var. sizce hangisini almalııym. Bana Bunları alacak Xigenon Human Rogue LetsG0 ya çok teşekür ederim snoopy clanına sevgilerle
up
Yardım
yeter ama yardım istiom
Yazıklar olsun be
.'ft el g]zel olur p'ke 'le slayer
onlarla daha iyi combo yapıom benim combom süperdir ama atağım düşük olcak die korkuom
bence ya glave yi al yada raptor u glave nin atağı daha çok ama senin tercihin eer güzel gözükmesini istiosan ve atak biraz daha düşük olsun diosan raptor u al eer şekil önemli deil atak yeter ki daha çok olsn diosan glave yi al
en mantıklısı glave+7 gibi attack bakımından
şimdi arkada$ım çift el silahla bir yaratıgın yanına git r+skil+r+skil+s+skill felan karısık yap ne kadar seri oldgunu gorursun fazla dmg wuramazsın ama seriligi çok fazladır
Test et hemen raon yada doda ki skeleton warriorlara glave ile kes kendi istedigin sekilde birde çift el silahla rskil dedigim gibi aradki farkı anlarsın birçok kişiye aradaki farkı anlatamadıgım için örnekleme yapmaya gerek duydum
1 eline philum denilenden al derim 107 ap gorunuse bakma diger eline deepscar ama imkanım yok diyorsan +8 pike slayer derim sadece görünüş olan raptoru 1 adet geç kombo yapamam diyorsan hantal silahları al glave raptor gibi
tercih senin
quote:
Orjinalden alıntı: dangersmile
şimdi arkada$ım çift el silahla bir yaratıgın yanına git r+skil+r+skil+s+skill felan karısık yap ne kadar seri oldgunu gorursun fazla dmg wuramazsın ama seriligi çok fazladır
Test et hemen raon yada doda ki skeleton warriorlara glave ile kes kendi istedigin sekilde birde çift el silahla rskil dedigim gibi aradki farkı anlarsın birçok kişiye aradaki farkı anlatamadıgım için örnekleme yapmaya gerek duydum
1 eline philum denilenden al derim 107 ap gorunuse bakma diger eline deepscar ama imkanım yok diyorsan +8 pike slayer derim sadece görünüş olan raptoru 1 adet geç kombo yapamam diyorsan hantal silahları al glave raptor gibi
tercih senin
Güzel ANlatmışsın
Tek el kullanacaksan,-en dusuk- harpoon +7 & deep scar +7 alana kadar glave +7 kullan derim..
quote:
Orjinalden alıntı: dangersmile
tercih senin
aynen katılıyorum arkadaş açıklamış..
+8 pıke 95 atak sana atak vermez damage'de vuramazsın
sen +7 glave al
Tabiki en işyisin +7 Glave attask bakımından combom iyi diyorsun biraz yavaş yaparsan two hand la da iyi comba yapılabiliyor.
+7 glave ilerde tek el sağlam silahlara dönersin imkanın olunca saydıklarında en mantıklısı glave...
bence glave+7
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme