Şimdi Ara

Arkadaşlar west markalı sigarayı İçen var mı aranıza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
36.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

aslında westte güzel sigara , koyu gri olan paketi denemeni öneririm. . .
  • israil sigaraları içmeyin de gerisi size kalmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_40779974/tm.htm
  • West kadar igrenç bi sigara görmedim.Abim içiyo arada araklıyorum.Çok berbat

Mavi Lark kraldır 4,5 Lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif46
    israil sigaraları içmeyin de gerisi size kalmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_40779974/tm.htm

Harbi işin b...kunu çıkardınız be...bir liste çıkardınız o listeyi kullanmasak markette alacağımız birşey kalmaz...bütün sigaralari ısrail yazmışsınız...ne alaka!british tobbaco diyor siz onu da ısrail yapmışsınız...konuyu saptırma..tekel marlboro gibi sigara yaptı de içmedik mi?2001içmek yerine sizin milleti gazlamak ortalığı karıştırmak için kullandığınız şirketin sigaralarini içerim daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TX515W -- 25 Haziran 2010; 16:18:50 >
  • Bu arada konuyu açan arkadaşım bir iki araştırma internetten ile 5liraya ya da en fazla 6ya lucky strike satan yerler bulabilirsin.ben de haftada en fazla 5tane içerim.ve 1karton almıştım bayağı önce hala gidiyor.Michael Jacksonun sigarasıdır zaten:D.saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geberik Gelin

quote:

Orijinalden alıntı: John_Rambo

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

mavi lark
    uzun kısa farketmez parlementten sora başladım 4,5 liraya içilebilcek en ii sigara bence
    (muratti winston bende denedim bişeye benzemiyo westide 1-2 kere içtim pek hoşuma gitmedi)
    bkz:tersten kral
    bende parlament içiyorum ama para çıkışmıyor
    kent var heryerde o nasıl içen var mı

onuda ark. werdi bi kere içtim lark kdar gzel deil belkide o zaman sigaram olmadığından gzel gelmişti
    aslında captainblack tiryakisiyim ama m.köyde bulamadığım için normal sigara içiyorum
    captainblack diye çakmasını satıyolar bildiğin yok kenarındaki otu sarmış herifler orjinal kaçak captainblack arıyorum

evet ya captain black bulmak çok zor. Rizede satılmıyor sanırm.

Merhaba hemşerim

Satılıyor burada akbankaın olduğu cadde üzerinde aktarcı var kime sorsan bilir orada satılıyor

• bide yanlış hatırlamıyosam izmaritinde bi plastik war füze gibi sigara west adamın ağzında pis bi tat bırakıyo
    şöylede bişey war captainblackten sonra hangi sigarayı içtiysem içiyim hepsi hafif geliyodu we alıştığın sigaranın tadından başka bi tadı oluyo sigaranın captainblackten sora parlement dışında sigara içemedim parlementide 7,5 yaptıklarında para yetiştiremedim sigaraya mavi lark a alışma sürecinde bile tadı ilk zamanlarda hoşuma gitmiyodu ama dewamlı içmeye başlayınca alışıyosun we tadı hoşuna gidiyo (içilebilicek bi sigaraysa) bu söylediklerim west içinde geçerli olabilir ama kişiye göre deişir bkz.zewkler ve renkler...
  • terbiyeli ol da adam desinler, hani benim yazdığım liste göstersene
    ben israill bize boykottta bulunurken biz nerdeyiz diye sordum anlama özürlü arkadaşım
    o linke tıklama zahmetinde bile bulunmadan işkembeden sallama

• quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

mavi lark
    uzun kısa farketmez parlementten sora başladım 4,5 liraya içilebilcek en ii sigara bence
    (muratti winston bende denedim bişeye benzemiyo westide 1-2 kere içtim pek hoşuma gitmedi)
    bkz:tersten kral
    bende parlament içiyorum ama para çıkışmıyor
    kent var heryerde o nasıl içen var mı

hafif sigara parliamentten sonra içemezsin bide fiyatları arasında pek fark yok

• Mavi lark Ve anadolu alıyorum ???
  • 2001 we samsun 216 denemek lazım acaba bunlar nasıl
  • west silver fena değildir.arada sırada alırım.dene west silver
     Arkadaşlar west markalı sigarayı İçen var mı aranıza
  • quote:

2001 we samsun 216 denemek lazım acaba bunlar nasıl

:D En berbat sigaralar zifir kömür hepsi çok fazla azın barut gibi kokarrrrrr neyse ben gidip alım sigramı :D
  • Bir ara bahar alıyorduk 1.5tl di ozamanlar. O sigaranın piyasası ne durumda?
  • ben birinci, yeni harman ve bafra kullanıyorum
  • bu arada Viceroy special da alabilirsin ağır değildir güzeldir
  • banada yardımcı olun arkadaşlar, davidoff gold'a alternatif arıyorum hem hafif olacak hem ucuz olacak. 7 lira bayılmak istemiyorum ama başka sigarada içmek istemiyorum.
  • mavi lark şeker gibi parlement gibi harbi güzel sigaraymış
  • bende mavi lark içiyorum o gün kendime layık görürsem murattı alırım
  • Parliamente alternatif arıyorum mavi larkin filtresi beyaz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.