Şimdi Ara

arkadaslar ya rollback yapcaklar yada bi paralı üyelerini kaybetcekler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle sunu soeleyeyim boele seyler bir cok kişinin basına geliyor.Benim tanıdıklarımdan basına gelip de itemı geri verilen yok.Zaten derdini dinleyende yok attıgın mesajlara otomatik cevap yolluyolar ne yazdıgını bile okumuyolar.Eger oyuna giridiginde md+8 yoksa uzerine bir bardak su içeceksin sonra da ya devam edeceksin oynamaya ya da benim arkadaslarımdan cogunun yaptıgı gibi bu oyunu charları satarak bırakacaksın.Geriye kalanlar nasılsa premium alarak bu adamları,musterilerine azıcık deger vermeyen k2networku ödüllendirip duruyor.Ama herkesin basına boele bir olay gelecek ve hiç yardım alamayacaklar bundan eminim...
  • mırage daager tek servetınse o da senın sorunun ağlamaya devam et bence Pffffffffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Majaran

Öncelikle sunu soeleyeyim boele seyler bir cok kişinin basına geliyor.Benim tanıdıklarımdan basına gelip de itemı geri verilen yok.Zaten derdini dinleyende yok attıgın mesajlara otomatik cevap yolluyolar ne yazdıgını bile okumuyolar.Eger oyuna giridiginde md+8 yoksa uzerine bir bardak su içeceksin sonra da ya devam edeceksin oynamaya ya da benim arkadaslarımdan cogunun yaptıgı gibi bu oyunu charları satarak bırakacaksın.Geriye kalanlar nasılsa premium alarak bu adamları,musterilerine azıcık deger vermeyen k2networku ödüllendirip duruyor.Ama herkesin basına boele bir olay gelecek ve hiç yardım alamayacaklar bundan eminim...

yani sende direk girdin konuya neyse satılık bi charım oldu işte almak isteyen pm atabilir ve herkeze bırakmasını öneriyorum oyunu inanın rahatlıcaksınız.
  • Benimde Gorevden yaptıgım itemler gitti....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rushtu

Benimde Gorevden yaptıgım itemler gitti....

select char. yapıncamı evet bi arkadasında görevden aldığıı speed pot gitti.Ya lütfen rollback gelsin ya.
  • yakın zamandan 1 patch gelcek ona eminim çünkü sundrieste unutmuslar enchant scrolları ve trans. scrollunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

bence her topicin gibi bu topicde post kasmak için açılmış bir topic

niye cevap yazıyosun o zaman sendemi post kasıyon saçma bi sorunumuz oldumu yazacaz tabi forum onun için var.......
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.