Öncelikle merhaba abilerim kardeşlerim,arkadaşlar bir gün durduk yere ps3 nete girmemeye başladı(ethernet ile) o günden bu güne 3 ay geçti bütün kabloları degiştirdim servis cagirdim internet pcde var ps3 de yok adamları cagiriyorum buyrun internetizi yaptık diyor ps3 de hala yok mecburen servis ücreti veriyorum suana kadar 100 tl harcadım hala çözüm bulunamadı lütfen yardımcı olun ps3 de internete girmiyor pcde giriyor ps3 de dns hatası veriyor 80029012 bütün dns ayarları yaptım bu arada modem us robotics ne yapabilirim ilginiz için teşşekürler
aynı sorun bendede vardı sistemi geri yükle yaptım sanırım tum ayarları sıfırladı ve 24 gb oyun ındırdım banamısın demedı .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
oyun save yedeklerini al ve cihazı fabrika ayarlarına al. olmazsa sorunun modemden de olabilir. ps3 ünü al ve arkadaşlarında dene önce. elbet birisinde girmek zorunda.
hocam sistemi sifirliyim eyvallah sonra olur mu diyorsun denicem başka bir çözüm yolu var mıdır durduk yere niye pcden girerde ps3den girmez?
dediklerinizi yaptım olmadi arkadaşlar lütfen bilen biri yok mu suan ethernet ile laptopdayım ps3 e takıyorum girmiyor internete yardim lütfen
Şunları dene
-Ps yi başka bir yere götür ve nete bağlamayı dene. -DNS değiştir -Modemi değiştir veya modeme reset at -Proxy server felan dene -Ps ye reset at
VEYA garantisi varsa ve bu üsteki seçenekler çözüm olmuyorsa servise ver daha fazla uğraşma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme