Arkadaslar telsat 5 ku uydusundan stv ve trt int kanallarini izleyebiliorum sifresiz olarak ancak kanal d atv show tv yi sifreli olrak bi firma yayinlio bunlarin sifrelerini bulmem mumkunmu yardimci olursaniz sevinrim sunuda solemek isterim gercekten uydu konusunda hic bir bilgim yok simdiden tesekkur ederim
arkadaşım bu kanallar zaten türksatta şifresiz yayın yapıyorlar. niçin türksatı bırakıp telstardan izlemeye çalışıyorsun?
arkadasim ilginc icin tesekkur ederim ancak Kanada'dan Tuksat yayinini almam imkansiz Turk kanallarinin yayinlari sadece telstar 5 ku uydusunda burdaki sifreli kanllari nasil cozebilirim tesekkurler...
Şifreleme sistemi konusunda bilgi verdiğim için daha geçen hafta banlanmıştım, bu forumda bu tür bilgiler yasak,
Canada dan izlediğiniz yayının şifreleme sistemi hakkında bilginiz var mı?
kesinlikle bu konu hakkinda hic bir bilgim yok ama o kanllarin yayinini yapan firmanin adresi war belki isine yarar ama sifreleme konusunda hic sanmiyorum yinede veriyim bu arada ilginc icin sagol http://www.dfhnet.com/
selam mıllet.bende pılotun son cıkan modeli var .yeni aldım.alırken yazılım yüklü olsa gerek tps,multivision,spice vb. cozüyo.forumda emulardan bahsediliyo.bunlara kumandadan nasıl ulasabilirim.ne yapmam gerek bilen varmı?eger cıkarsa da ordaki bölümlere keyleri mi giricem?
laydkiller man arkadasim cvp ni yada sorunu baslik altinda bi topic acarsan soruna daha cok cvp alirsin arkadaslar ilgilenenler icin gercekten tesekkur ederim ama tv de internetten hizimimn cok yuksek olmasina ragmen yin eizlenmio zaten saat farki yuzunden dizileride kaciriorum ama yukarda adresini verdigim firma bu yayyinlari (kanald atv ..)alio kaydedio ve zamani gelince yayinlio o bakimdan ii yardimllariniz icin tesekkur ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme