Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARDIM... CORSA 2014 1.2 Mİ PEUGEOT 307 FELİNE 1.6 MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter1734

quote:

Orijinalden alıntı: acxewd

Hocam gordugum kadariyla arabalardan pek anlamiyorsunuz ayni benim gibi. 2008 model 6-7 yasinda bir aracin sorun cikarma ihtimali daha yuksektir. 2008de dogan cocuklar okula basliyor varin hesap edin yipranmayi. Daha oncede dedigim gibi kafaniz rahat olsun 0 alin.

Sormayın hocam ya 3 haftadır mahvolduk başka araçta alma imkanımız düşük çünkü.Opel Odak müdürü tanıdık kredi ve kefili öyle kabul ettiler ama adam dedi ki sen bunu kullan annemin engelli raporu var onu getirdiğinde sana 1.4 otomatik corsa veririz dedi 1 milyar zararınız olur en fazla dedi.Peugeotun da dediğim gibi 30 bin tl ama kredi ödemesi 1.200 tl corsa ile aynı yani bu noktada ne yapmak gerekir siz olsanız ne yapardınız onu soruyorum size

Engelli raporu varsa otvden muaf bi sekilde cok daha ucuza arac alinabiliyor diye biliyorum. Bi arastirin olmazsa. Benim pek bi fikrim yok o konuda

Ben de 0 araba bakiyorum o fiyat civarina bu aralar. Ikinci elde ne olacagi belli degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam gordugum kadariyla arabalardan pek anlamiyorsunuz ayni benim gibi. 2008 model 6-7 yasinda bir aracin sorun cikarma ihtimali daha yuksektir. 2008de dogan cocuklar okula basliyor varin hesap edin yipranmayi. Daha oncede dedigim gibi kafaniz rahat olsun 0 alin.

Sormayın hocam ya 3 haftadır mahvolduk başka araçta alma imkanımız düşük çünkü.Opel Odak müdürü tanıdık kredi ve kefili öyle kabul ettiler ama adam dedi ki sen bunu kullan annemin engelli raporu var onu getirdiğinde sana 1.4 otomatik corsa veririz dedi 1 milyar zararınız olur en fazla dedi.Peugeotun da dediğim gibi 30 bin tl ama kredi ödemesi 1.200 tl corsa ile aynı yani bu noktada ne yapmak gerekir siz olsanız ne yapardınız onu soruyorum size

Engelli raporu varsa otvden muaf bi sekilde cok daha ucuza arac alinabiliyor diye biliyorum. Bi arastirin olmazsa. Benim pek bi fikrim yok o konuda

Ben de 0 araba bakiyorum o fiyat civarina bu aralar. Ikinci elde ne olacagi belli degil.

Siz ne düşünüyorsunuz hocam? Renault Cliolar 37 bin tl 48 ay vade ile 26 bin liraya kadar araç kredisi veriyor geri kalanı peşin istiyor .Corsalar da aynı şekilde 1.2 motor bunlar

• Dexter1734 kullanıcısına yanıt
    Valla ben de kararsizim. Bir yandan hyundai i10 fabrika cikisi lpgli var 38000e. Bir yandan o motor cok gucsuz seat ibiza alayim diyorum. Onunda ic mekan rezalet gozukuyor resimlerden. Corsa alayim dedim 2 ay sonra yeni kasalari cikiyor. Fiestalara baktim bu fiyat seviyesinde arka cam cevirmeliDaha test surusu yapmadim hicbiriyle. Muhtemelen gercek hayatta gordukten sonra tam kararimi verecegim.

• quote:

Valla ben de kararsizim. Bir yandan hyundai i10 fabrika cikisi lpgli var 38000e. Bir yandan o motor cok gucsuz seat ibiza alayim diyorum. Onunda ic mekan rezalet gozukuyor resimlerden. Corsa alayim dedim 2 ay sonra yeni kasalari cikiyor. Fiestalara baktim bu fiyat seviyesinde arka cam cevirmeliDaha test surusu yapmadim hicbiriyle. Muhtemelen gercek hayatta gordukten sonra tam kararimi verecegim.

Hocam ben Corsa 1.4 otomatik ile test sürüşü yaptım çok güzel ve oturduğunuz yer geniş yol kontrolü süper yol tutuşu güzel siz bilirsiinz Yeni Clio'lar da güzel araçlar 37 bin tl onlar da bir bakın isterseniz.i10 almayın ama bunlardan birini düşünüyorsanız

• Corsa 1.2 aldık büyük ihtimalle alınca ben size fotoğraf atarım sorularınızı yanıtlamaya çalışırım
    Su anki arabam renault symbol oldugu icin pek renault dusunmuyorum. 15 senedir bizde araba artik sikildim renaultdan

• quote:

Corsa 1.2 aldık büyük ihtimalle alınca ben size fotoğraf atarım sorularınızı yanıtlamaya çalışırım

hayırlı olsun olsun. İyi günlerde sürersiniz inşallah
  • quote:

quote:

Corsa 1.2 aldık büyük ihtimalle alınca ben size fotoğraf atarım sorularınızı yanıtlamaya çalışırım

hayırlı olsun olsun. İyi günlerde sürersiniz inşallah

Sağ ol hocam sonunda aldık hayırlısı olsun artık ... ben corsayı aldığım zaman size söylerim ne sorunuz varsa yanıtlamaya çalışırım .Ama opel corsa alacağım diyorsanız 45 bin tl 1.4 otomatik vites alabilirsiniz.Bütçe yeterliyse
    Sağolun corsaların otomatiği 4 ileri olduğu için yakıtı içer. Muhtemelen manuel alacağım ben de
  • quote:

Sağolun corsaların otomatiği 4 ileri olduğu için yakıtı içer. Muhtemelen manuel alacağım ben de

1.4 mü yoksa 1.2 mi hocam ve kesin Corsa'da mı karar kıldınız?
    Daha karar veremedim. Corsa i20 ibiza veya fiesta dordu arasinda kaldim. Corsa kasa degistirecek ve biraz fazla yakiyor sanki. i20 nin kalitesi hakkinda suphelerim var. ibiza alirsam 1.2 tsi dsg dusunuyorum. Bununda on konsol kotu gozukuyor. Dsg de tam bi saatli bomba guvenemiyorum. Fiesta'nin da titanium paket harici donanimlarini pek begenmedim. Iyi bi indirim yaparlarsa alabilirim belki.

Kalbim ibizadan yana sirf performansi icin. Mantigimsa i20 al diyor. Son karari araclari gordukten sonra verecegim muhtemelen

• quote:

Daha karar veremedim. Corsa i20 ibiza veya fiesta dordu arasinda kaldim. Corsa kasa degistirecek ve biraz fazla yakiyor sanki. i20 nin kalitesi hakkinda suphelerim var. ibiza alirsam 1.2 tsi dsg dusunuyorum. Bununda on konsol kotu gozukuyor. Dsg de tam bi saatli bomba guvenemiyorum. Fiesta'nin da titanium paket harici donanimlarini pek begenmedim. Iyi bi indirim yaparlarsa alabilirim belki.

Kalbim ibizadan yana sirf performansi icin. Mantigimsa i20 al diyor. Son karari araclari gordukten sonra verecegim muhtemelen

Hocam o nasıl kararsızlık öyle ya yemin ederim resmen kararsızlık havuzunda yüzüyorsun .Umarım hayırlısı olur içine yatmadan bir şey alma
  • Arkadaşlar son dakika golü atıldı bize fiesta 1.2 mi 2014 model yoksa corsa 1.2 2014 mü ikiside aynı fiyata 36 bin tl ye
  • quote:

Hocam kesinlikle ford fiesta 1.2 trend x al 39.500 tl ve harika bir araç 187 km yi görebilen seri ve iç dizaynı harika araç üstelik park sensörü hediyeli.Trend x modeli hemde orta donanımlı araç yol bilgisayarı-yokuş kalkış desteği-hız sabitleme-kararan arka camlar-çelik jant gibi özellikler mevcut hemde 39.500 Tl ye corsa sıfır ve boş paketi 37 bin liraydı.Bu araç gerçekten harika araştırdım ve en sonunda içime sindi.Sana da tavsiye ederim

Eyvallah hocam. Yalniz trend x paketi begenmeyisimin sebebi arka camlarin cevirmeli olmasi. O kadar ivir zivir koyacaklarina sunu koysalarmis cok daha guzel olurmus. Corsa ile arasinda kalmissin. Bence test surusu yap hangisi hosuna giderse onu al

• Hocam benim yakın bir arkadaşım almış Eskişehir'de kendini bu senin dediğin olayı sorayım trend x almış orta donanımlı araç benim fiesta çok hoşuma gitti corsadan daha dolu pakete sahip
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.