Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım Edin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Saygıdeğer Ustalar !

2005 Model 1.6 otomatik mazda 3 aracım var.. Yakıt tüketimim acayip arttı, kilometrede 50 krs görür oldum... Kıştan dolayıdır dedim önemsemedim ama arıza lambası da yanınca hemen burda bir lpg servisine gittim...
    Aracı makineye bağladılar ayarların değiştiğini ve enjektör uçlarının değişmesi gerektiğini söylediler, ne gerekiyorsa yaptılar ve ideal ayarlarla yolladılar... Ama benim yakıt tüektimim hala değişmedi, hala servet ödüyorum lpgye.
    Bu arada arıza lambası tekrar yandı ve üstüne araç ışıklada beklerken titremeye, vuruntu yapmaya başladı... Merak ettiğim şu, sorun neden olabilir ve lpg enjektörerinde problem olsaydı bunu farkedebilirler miydi ? Eğer sorun lpg enjektörlerindeyse değiştirirken Benzin enjektörlerini ve bujileri de değiştirmeli miyim ? Tüm bunları yaparsam yakıt sarfiyatım düşer mi?

Şimdiden teşekkürler, emeğinize sağlık...

• Buraya Lpg Taktırmayı Düşünüyorum Nerde Taktırsam Yazsam Eminim Bütün Ustalar Cevap Yazardı.. Forum Ruhu Bitmiş..
  • ARACINIZA TAKILAN SİSTEMİN MARKASINI YAZMADIĞINIZDAN HİÇ BİR BAYİİ YAZMAMIŞ MARKAYI BELİRTİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAŞKIN OTOGAZ KONYA

ARACINIZA TAKILAN SİSTEMİN MARKASINI YAZMADIĞINIZDAN HİÇ BİR BAYİİ YAZMAMIŞ MARKAYI BELİRTİNİZ
    zav*ol*i Sistem Hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko34123 -- 14 Ocak 2014; 13:09:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.