Şimdi Ara

Arkadaslar Yardım edın bılgısayar pert olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dell ınsptırıon n5010 laptop var model no 5010 -2411
    bılgısayar tertemız format attırmıstım yanı pc yı zorlayacak hıc bısey yok ve sadece ınternet gıbı gunluk ıslemler ıcın kullanıyorum arada da bıraz lol ıcın acmaya calısıyodum
    bılgısayar ınternet ıcın kullanırken sekmeler arası gecıste takılmaya basladı zorlanıyodu kasım kasım takılmalar fılan
    sonra 1 2 kere lol acayım dedım yıne zorlandı takılmaya basladı ve ekran gıttı ekranda degısık renk dalgalanmaları pc ıyıce cozuttu
    daha sonra dun tam ınternette gezerken bırden ekrar tekrar gıttı vıdıodakı gıbı ve ses cıkıyodu dugmeye bastım kapanmadı pılı cıkardım kapandı tekrar actım 5 dk sonra yıne aynı sey sıkıntısı nedır bu makınenın sonucta ınternette gecerken bukadar zorlanıcak kasıcak bı makınede degıl ve ekranın boyle olması makınenın kasmasının nedenı nedır acaba ekrar kartı veya anakartta sıkıntı mı var ve tamır edılebılırmı hangı parca sıkıntılıdır acaba paraca degısımı yapıp duzeltebılırmıyız Arkadaslar Yardım edın bılgısayar pert olucak

vid Arkadaslar Yardım edın bılgısayar pert olucak
    Vidioyu yukleyemedim yine gitti pc resim koydum ekran busekilde oluyo rengarenk oluyo bazen mor pembe filan gidiyo yani birden ve ses cikiyo dıııtttttt diye cok yuksek sesli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fre4Mee -- 19 Ağustos 2016; 13:05:10 >

• uppupp
  • Çok isinmasindan oluyormus bu tür şeyler. ..bendede farklı bir marka laptop ta aldığımdan beri yapiyordu son zamanlarda sürekli yapiyordu internetten araştırdım edindiğim bilgilere göre lcd ekranını sokup arkasındaki kablolarla oynayıp temassizlik olmasına karsida iyice bağlantıları sıktırdim sonrada lcd yi yerine yerleştirip on panelin vidalarini tekrar monte ettim biraz menteselerde açıklık kaldı ama hava girmesi açısından iyi oldu aslında ..Sonuç olarakta k tekrar bu arızayi hic yaşamadım gerçi benim olay ekranin aniden beyaz olması olayıdır laptopu kapatıp açınca düzeliyodu ama yıllardır bu sorunu yaşıyordum.....Ayrıca notebook forumunda okuduklarıma göre bu sorun dell markalardada sıkça oluyormuş. ..bendeki yöntemi dene panelin sokulmesinide youtube de videolardan izleyip yapabilirsin işlem basit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif_0025 -- 20 Ağustos 2016; 17:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif_0025

Çok isinmasindan oluyormus bu tür şeyler. ..bendede farklı bir marka laptop ta aldığımdan beri yapiyordu son zamanlarda sürekli yapiyordu internetten araştırdım edindiğim bilgilere göre lcd ekranını sokup arkasındaki kablolarla oynayıp temassizlik olmasına karsida iyice bağlantıları sıktırdim sonrada lcd yi yerine yerleştirip on panelin vidalarini tekrar monte ettim biraz menteselerde açıklık kaldı ama hava girmesi açısından iyi oldu aslında ..Sonuç olarakta k tekrar bu arızayi hic yaşamadım gerçi benim olay ekranin aniden beyaz olması olayıdır laptopu kapatıp açınca düzeliyodu ama yıllardır bu sorunu yaşıyordum.....Ayrıca notebook forumunda okuduklarıma göre bu sorun dell markalardada sıkça oluyormuş. ..bendeki yöntemi dene panelin sokulmesinide youtube de videolardan izleyip yapabilirsin işlem basit..

Makine yi uzu sure kullan seni rahatsiz edicek surede isinma yapmiyo yada isinip hata veri kendini kapadigina hic sahit olmadim takoz makinalar bile kasmadan nette dolastiriyo bu 2 sekme acamiyosun takilmalar donmalar filan cildirtiyo adami cok belli sorunlu oldugu yani sadece kullanirken bile anlasiliyo uzerinede actiktan 3 4 dk sonra ekran gidiyo degisik bi renk oluyo cizik cizik parca parca gibi sonra traktor sesi cikariyo kapanmiyoda tusa basili tutunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.