Bildirim
ARKADAŞLAR YARDIM EDİN ÇILDIRCAM ŞİMDİ (2. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla dediğim gibi Foxconn undan Msi a , Gigabyte tan Asus a kadar 10 dan fazla anakart kullandım ve 10 larcasının kurulumunu yaptım hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Msi marka anakartlar ucuz olduğu için tercih ediliyor zaten.Msi marka anakartların sadece ses konusunda diğer anakartlardan daha iyi olduğunu düşünmüşümdür hep.Sadece kulaklık ile bangır bangır ses verdiği için yoksa tercih edilecek bir anakart değil zaten.(Bu arada işlemci ve ram ayırt ettiğine şahit olmuşluğumda var) -
quote:
Orijinalden alıntı: quanchii
Valla dediğim gibi Foxconn undan Msi a , Gigabyte tan Asus a kadar 10 dan fazla anakart kullandım ve 10 larcasının kurulumunu yaptım hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Msi marka anakartlar ucuz olduğu için tercih ediliyor zaten.Msi marka anakartların sadece ses konusunda diğer anakartlardan daha iyi olduğunu düşünmüşümdür hep.Sadece kulaklık ile bangır bangır ses verdiği için yoksa tercih edilecek bir anakart değil zaten.(Bu arada işlemci ve ram ayırt ettiğine şahit olmuşluğumda var)
hocam o gördüğün anakart asusun en az 7-8 yıllık bir anakartı.r7 265 i taktım.çat diye görüntü geldi.10 gündür uğraşıyorum bu sorunla.msı in H61M-P21(B3) anakartı r7 265 i çalıştırmıyor.işde ispatı.
msi firmasına mail attım.teknik servisden gelen cevap.ekran kartı üreticisine başvurun oldu.neymiş efendim ekran kartında sorun varmış.puhahahahahahah.adam msı ın teknik servisinde çalışıyo düşünün gerisini artık.BENDE BUNU İSPAT ETMENİN SEVİNCİNİ YAŞIYYİM.ONLAR TEKNİK SERVİSDE ÇALIŞIYOR DURSUNLAR.ÇOK BİLİYOLARYA UZMAN EKİP...
SONUÇ OLARAK....MSI MARKASININ KUTUSU,ASUSUN ANAKARTINA ALTINA DESTEK OLMAKDAN BAŞKA HİÇBİR İŞE YARAMAMIŞTIR.MSI ANAKART ALMAYINIZ ,ALDIRTMAYINIZ.ALANLARA SOPAYI GÖSTERİNİZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aypc -- 13 Ekim 2015; 9:48:33 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X